TTnet - Tnet - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hafiye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TTnet - Tnet

• Kullanılan toplam oy
    80

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bildiğiniz gibi TTnet'in açılımı "Türk Telekom İnternet".

Anket gayet basit:

- Sizce, "Türk" Telekom, yani bu ülkede internet alt yapısını elinde bulunduran tekel durumundaki şirket; Türkiye'deki milyonlarca kullanıcıdan aldığı paranın karşılığını vererek ülkemize bir katma değer mi katıyor?

- Yoksa, zaten gelir durumu yeterince iyi olmayan bir halkın, bilişim alanındaki gelişmesinin önüne yüksek fiyat-düşük hizmet politikasıyla büyük bir engel koyarak ismindeki "Türk" sözcüğünü mü hak etmiyor?

Ben hak etmediğini düşünüyorum. Bana katılıyor musunuz?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
oy kullanmadan önce "kim katılmıyorum der ki" dedim kendi kendime, bir baktım birisi demiş bile.
vay arkadaş yaa bu ülkede ttnet den memnun olan var ha.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Katiliyorum sana. Fiyat tavan hizmet taban.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Türk kelimesi kalkmalıdır. Bu kelimeyi hak etmiyorlar ..

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
açıkça öger telekom olsun bence Türk kelimesi Lübnan sermayesine yakışmıyor.
Ne TTNET nede TT hiç mi hiç memnun değilim.Ama mecburuz başka.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
normalde TT satıldıktan sonra Türk kelimesi kalkmalıydı zaten. ancak özel izin verdiler diye hatırlıyorum. zaten Türk kelimesi ancak bakanlar kurulu izni ile kullanılabilir.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
TTNET' ten memnun olan arkadaşlar umarım başınıza gelmez diyelim. Önceden memnun olupta sonradan TTNET' e demediğini bırakmayanları çok gördüm bu forumda. Bana TTNET sağolsun net hızımı her zaman tam verdi ama daha düşük fiyata daha iyisi varken neden memnun olayım ki?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Memnun olanların çoğu benim gibi kandırıldığını anlamayan insanlardır, 63 tl e 4 mbit kullanıyodum, bize gelip 8 mbit sınırsız yapalım dediler, ama ilerde ne bilelim akn saçmalığı getireceklerini, öğrendiğimde zaten iş işten geçti ve TTNET de bizden geçti :D güle güle dedik fiber süperonline geçtim, 49 tl 20 mbit benim için çok iyi, fazla kasmıyorum yetiyor, arada bir film indirme ve oyun indirmeye yetiyor. Sürekli upload yapanlar için değil bu tarife. You tube videolarını hep 1080p izlemeye gayret ediyorum :D tıkıt tıkıt açıyor :D yavaş yavaş ttnet kan kaybetmeye başladı, yavaş yavaş dedim çünkü insanlar anca uyanmaya başladı :D Kimse bana kızmasın ama Türkiye de durumlar neyse ona göre insanlar kendilerinde kılıf uydurmayı iyi biliyoruz topluca buna bende dahilim :D TTnet alırken zaten sözleşmede adil kullanım yazıyor, ben dahil çoğumuz okumuyoruz bile, hız düşüncede veryansın ediyoruz, ee ne diyelim insanlar hakettiği gibi yönetilirler. Bu yazdıklarım benim görüşüm, kimse üstüne alınmasın diyorum ama zaten durumda bu.:rolleyes:
Şimdi gelelim TTNET in yaptıklarına, aslında adamlar kendi yaptıklarını bizlere bir güzel işletiyorlar, bizlerde koyunuz haliyle, kimseden ses seda yok, vur gitsin, ilk önce kota koydular, sonra sınırsız paketleri ile oynayıp, 99 tl olan sınırsız paketlere zam yapıp adil kullanım diye saçmalığı getirip insanlardan ne koparsak kâr mantığıyla, herşeyi yapıyorlar. Sonra baktılarki kimseden ses yok, çaktırmadan zam yaptılar, zam üstüne zam, sınırsız paketleride tee uzaya tabir edilen fiyata çektiler, kısaca durum şu, bizlere, 10 tl verip, 10 gün çalıştırmaya başladılar, halbuki o 10 tl bir günün yarısı bile etmiyor, yani 49 tl 8mbite kadar olan tarife, 8 mbiti 10 güne yaydılar, al sana 1 mbit :D 25 neyse fazla konuşmayayım, selametle kalın.:rolleyes:

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Yalnızca sen değil, hepimiz.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sadece internet için ödenen aylık para miktarı ile Türkiyede ev bile kiralanabilir. Avrupada 1 mbps interneti bedava dağıtan belediyeler bile varken, Sadece internet hizmeti bizde nasıl bukadar pahalı olur!!!TTnet i ve ev telefonunu kapatsam, ttnet e ödediğim para ile 2 senede evdeki bütün beyaz eşyaları yenileyebilirim. işte bukadar vahim bir durum...

Reaksiyon puanı
0
Sen şimdi Türk ismini haketmiyor diyorsunda E Turkcell diyorsun mesela Türk şirketi diyorsun hala en pahalı tarifeler kampanyalar orda.İngilizler Telsimi satın aldı vodafone oldu ismi,her yöne 3000 sms le başlattılar işi.Sonra Numarasını taşıyana her yöne 1500 dakika hediye dedi numara taşımada birinci oldu adamlar.Trcl ve avea seve seve Vodafone gibi tarifeler yapmaya başladı.Hatta Turkcell bir ara o kadar gözü döndü ki dünyanın önde gelen telefon üreticisi şirketlere Türkiyeye çift hatlı modellerinizi sokmayacaksınız dedi.Rest çekti adamlar ya.Benim şu kadar abonem var bu ülkenin patronu benim,benim dediğim olur dedi resmen adamlar.Haberi var Googleden bulursun.Adamlar rekabete hazımsızlar.Turkcell, vodafone ve avea olmasaydı sanıyormusun ki bugünkü tarifeleri bize sunacakdı.Elbette hayır.Hatta dakikası şuan 5 liraya konuşuyor olacaktık.Çünkü Trcl tekeldi abi şimdiki TTnet gibi.E şimdi bu kurum (Turkcell) peki Türk ismini hakediyor mu?Hayır.Olaya sadece Yabancı kaynaklı bakmayalım.Kendi şirketlerimizin politikalarını da görelim.Ttnet altyapısını kullanmadan Türkiye genelinde geniş altyapısı bulunan başka bir şirket olmadıkça,ya da daha doğrusu rekabet olamadıkça biz daha çok Ah ttnet Vah ttnet deriz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Turkcell ne kadar Hakediyor,:confused1:
TÜRK kelimesini,
Bunuda tartışalım.:yes:

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Turkcell ne kadar Hakediyor,:confused1:
TÜRK kelimesini,
Bunuda tartışalım.:yes:

Başında 5 grup olduğunu söyledi süreyya ciliv (eski micorsoftçu ve belirgin ediyor - tekelci zihniyetlerden) 1 grup türkmüş 2 kişimiş onuda satın almak isteyenler varmış yalanlıyorda cyrsis kadar amerikan kalır :D.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yabancı Sermaye düşmanlığı yapmak anlamsız.
Ama TÜRK kelimesinin kullanımının izne tabii olması gerekiyordu,veya ben öyle biliyorum.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"Türk" kelimesi ile Turk kelimesinin kullanımı farklı. Türk yazmak için bakanlar kurulu kararı gerekirken Turk kelimesi için böyle bir zorunluluk yok. Haberturk, SkyTurk gibi kanallar bu yüzden Turk kelimesi kullanıyor. CnnTürk ise bildiğim kadarıyla kuruluş aşamasında bakanlar kurulundan gerekli izni aldı.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Kesinlikle sana katılıyorum. :)

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yakında şirket açıyorum KA-Türk :D yok artık turk :D varsın gelsin Türk :D.

Sermaye düşmanlığı yok sadece kendi malı olmayan şeyler o ülkeyi zarara uğratır örnek arjantin devletinin ispanyol şirketi olan petrol şirketini %100 kamulaştırdı adamlar rahat etti bizde ise tam tersi :D. Kapitalist düzen bizim ülkede ters işliyor normalde dış ülkelere zarar verir ülkelerin kapitalist düzeni :D bizde biz hariç herkes rahat :D. Ahaha :D. Sirke küpüne olayı :D.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yabancı sermayeye devreden kim ?
çekeriz ceremesini konunun temeline inelim o halde..

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Bildiğiniz gibi TTnet'in açılımı "Türk Telekom İnternet".

Anket gayet basit:

- Sizce, "Türk" Telekom, yani bu ülkede internet alt yapısını elinde bulunduran tekel durumundaki şirket; Türkiye'deki milyonlarca kullanıcıdan aldığı paranın karşılığını vererek ülkemize bir katma değer mi katıyor?

- Yoksa, zaten gelir durumu yeterince iyi olmayan bir halkın, bilişim alanındaki gelişmesinin önüne yüksek fiyat-düşük hizmet politikasıyla büyük bir engel koyarak ismindeki "Türk" sözcüğünü mü hak etmiyor?

Ben hak etmediğini düşünüyorum. Bana katılıyor musunuz?

Katılıyorum.