Ttnet tarifeleri değiştiriyor

doktor um

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet indirim sonrası fiyatlarda artışa gidiyor, bunu kabul etmiyoruz. ben bir taahütte bulunduysam bu karşı tarafıda bağlar . yoksa bu tek taraflı sözleşme olur ki, hukuk artık tek taraflı sözleşmeleri tanımıyor. kredi kartı ücretlerinde olduğu gibi..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İyide sözleşmende zaten böyle bir madde var, XXX Kurumu belirtilen tarifelerdeki fiyat artık ücretlerini saklı tutar diyerek

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Taahhüt süresince zaten fiyat değişikliği olmayacağını söylüyor, taahhüt bitince ise fiyat değiştirme hakkına sahip. Bile bile lades dememek lazım.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Taahhüt süresince zaten fiyat değişikliği olmayacağını söylüyor, taahhüt bitince ise fiyat değiştirme hakkına sahip. Bile bile lades dememek lazım.

Tahahhüt süresincede fiyat artabilir sözleşmede var o madde şimdi bulamadım , Yani hiçbir firma operatörler dahil fiyat artışı olmayacağını söyleyemez , Tahahhüdün bile olsa.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Taahhüt ttnet için hiç bağlayıcı değil. Olağan ve olağanüstü tüm sorumlulukları kullanıcıda. Fiyatı istediği gibi değiştiriyor. Örnek kullanıcı benim mesela..

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
12 veya 24 ay sabit fiyat garantili kampanyalardan yararlanılıyorsa ttnet bu aboneleri zaten zamlardan muaf tutacaktır.ama diğer bütün aboneler seve seve (olmazsa bile cukcuk) gelen zamları sindirmek zorunda,maalesef.