TTNET Taahhüt Hakkında Soru...

entegre00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Benim İnternetim TTNET'ten 2 Yıl Taahhütlü 8MB Sınırsız İki Senelik MYO Okumaktayım İnterneti 3 Ay Geç Bağlattık Bu Senenin Sonunda Okul Bitiyo Bu 3 Ay Öncesinden Ben İnterneti Kapattırmak İstesem Ne Kadar Veririm Yada 3 Ay'ın Parasını Bi Anda Ödesem Dahamı Hesaplı Olur Bu ikinci Dediğimde İnternet Boş Yere Kullanılmış Olucak Bi Yolu Varmıdır Bunun Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşşekkürler...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar Benim İnternetim TTNET'ten 2 Yıl Taahhütlü 8MB Sınırsız İki Senelik MYO Okumaktayım İnterneti 3 Ay Geç Bağlattık Bu Senenin Sonunda Okul Bitiyo Bu 3 Ay Öncesinden Ben İnterneti Kapattırmak İstesem Ne Kadar Veririm Yada 3 Ay'ın Parasını Bi Anda Ödesem Dahamı Hesaplı Olur Bu ikinci Dediğimde İnternet Boş Yere Kullanılmış Olucak Bi Yolu Varmıdır Bunun Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşşekkürler...

merhaba

anlamadığım kısım şu 8 mb sınırsız?

ama şöyleki 3 ay önceden iptal ettirmen kampanya farkı ve geriye kalan paranın peşin iadesini gerektirmekte ayrıca bazen modem parasını da vatandaştan kesme ihtimalide oluşabiliyor... inş yardımcı olabilmişimdir

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bana ttnet demeyin sövecek söz bulamıyorum

entegre00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 MB'ten Kastım 8 MBit Orayı Yanlış Yazmışım :/
Anladığım Kadarıyla 3 Ay Önce Kapatmam Daha İyi Olacak Ben Onu Asıl Evime Taşımalıyım Gerçi Orada'da İnternetim Var Hem Modem Parası Ödeyip Hem Kullanmadığım Ayın Parasını Vericeğime Amcama Dayıma Taşıttırıp Kullanmak Daha İyi Olur. Neyse Söylediklerinden Anladığım Kadarıyla Bunu Yapmalıyım İlgi ve Alakandan Dolayı Çok Teşşekkür Ederim...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
rica ederim kısa bir hesapla tekrar yazayım 57 lira ödüyorsun sanırım normail fiyat 64 lira ise kullanmış olduğun 17 ayın aradaki 7 liralık farkını eğer modemini onlar verdi ise modem parasını kampanya ile aldıysan şimdiye kadar fatura ile ödediğin kısım düşülür diyelimki faturadan şimdiye kadar kesilmiş kısım 50 liradır modem 100 lira idi der 50 lirayıda senden peşin alırlar halbuki toplam ödeyeceğin para 60 lira diye bilirsin kampanya dahilinde iken....

anlayacağın modem parası+neredeyse 120 lirayı bulacak kampanya iptal peşinatı sana pahalıya patlar haa iptal etmesende zaten 180 lirayı ödemiş oluyorsun :(

inş anlatabilmişimdir

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
3 Ay Kala Kapattırda Gör Sen Eğlenceyi :)

entegre00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SiaivuS Çok Teşekkür Ederim Gayet Açıklıyıcı Anlattın Para Verip Kullanamamaktansa Aynı Parayı Veririp Kullanmam Daha İyi Olacak.

elmekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nakil yaptir bence 3 ayin sonunda da hemen kapattir kurtul....

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
rica ederim yardımcı olabilidysem ne mutlu...

ozgemus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben eylül ayında 8 megabite kadar olan 1 yıl taahhütlü yalın internet aldım. Ekonomik nedenlerden dolayı kapattırmak ya da daha az ödemek istiyorum (hızını düşürterek.) ayda 62 lira ödüyorum. Zaten hızı çok düşük. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

ssssbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasım sakın kapattırma planalrı yapma benım ıkı ayım kala kapattırmak ıstedım allah belalarını verıyor canlarını alıyorlar 180 kusur lıra fatura cıkardılar artı ben bedava para vermeyı sevmem ben senın yerınde olsam gıdecegın yere nakıl yaptır 3 ay kullan bedava para odeme bunlara benım odedıgım paralar haram zıkkım olsun gıttıgın yere ıl farkı bıle olmadan nakıl alabılıyorsun naklını al 3 ay sabret sonra kapattır kan aglıyorlar kapatmayasın dıye yalvarıyorlar ama en kapatmaya kalk sana neler neler yapıyorlar telefonu kapatana kadar dersın allah belamı verıyor kı aradım ben kasıntımmı vardı aradım dersın lanet edersın senı avuclarına almalarını sakın musade etme sende kurbanları arasın gırme kendını kurban etme

--- Mesaj Güncellendi ---

yapabılırsen en dusuk pakete düşür ama nakılıde unutma yada ınternet ıhtıyacı olan bırıne yarı fıyatına bıle kıralasan karlısın bence alternatıflerını kullan yoksa kapattırmak umdugundan pahalıya patlayacaktır emın ol..tavsiyem bu sakalım yok dınleyıp dınlememek sana kalmıs..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba ben eylül ayında 8 megabite kadar olan 1 yıl taahhütlü yalın internet aldım. Ekonomik nedenlerden dolayı kapattırmak ya da daha az ödemek istiyorum (hızını düşürterek.) ayda 62 lira ödüyorum. Zaten hızı çok düşük. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Hızı mesela ne kadar düşük kaç Mbit olarak geçiyor ?

ozgemus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası hız konusundan çok anlamıyorum ama Torrentte en en fazla 500-600 oluyo

htokdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bişe Sorcam Bende Aynı hemen Hemen Ben 9 aY Önce Bağlattım TTneti Bağlatmaz Olaydım İlk 2 ay bedava Bİldiğiniz gibi Modemde Onlardan 2 AY GEÇTİ sORUN yOK 3 Ay GeÇti Sorun Yok 4. Ayda 50gb KotA mI nEvarmış Bende Oyun vs İndiriyorum 5kİŞİ kULLANıyoruz Neti Şimdi Ben İptal ettirmek istiyorum ama Kaç Ay Teahhütlü bilmiyorum İptal ettirsem Kaç Para Vermem Gerekir Bu Ttnete ? Yardımcı Olursanz sevinirim :)

hAA BİDE 50GB AŞINCA iNTERNET 1mbit Oluyooo Düşüürüyoalr

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Bişe Sorcam Bende Aynı hemen Hemen Ben 9 aY Önce Bağlattım TTneti Bağlatmaz Olaydım İlk 2 ay bedava Bİldiğiniz gibi Modemde Onlardan 2 AY GEÇTİ sORUN yOK 3 Ay GeÇti Sorun Yok 4. Ayda 50gb KotA mI nEvarmış Bende Oyun vs İndiriyorum 5kİŞİ kULLANıyoruz Neti Şimdi Ben İptal ettirmek istiyorum ama Kaç Ay Teahhütlü bilmiyorum İptal ettirsem Kaç Para Vermem Gerekir Bu Ttnete ? Yardımcı Olursanz sevinirim :)

hAA BİDE 50GB AŞINCA iNTERNET 1mbit Oluyooo Düşüürüyoalr

Günaydın ve hoşgeldin sevgili forumdaşım :)

forumda bu konuyla ilgili açılmış birçok konu var . AKK diye geçer (aylık kullanım kotası) firmaya çok şikayette bulundular ama sonuç yok. Sözleşmende geçen bir bilgi olduğu için yapcaık birşey yok . Düşük ihtimal eğer ttnet bayisi sana bu bilgiyi vermediyse ve kabul ederse faks göndericek. Şu şu abonelik numaralı abonemize ben bilgi vermedim sözleşme iptali içn yard olabilirmisniz diye ona göre belki birkaç işlem yapılabilir.

htokdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bdie Bu Sözleşmede Var Yha Kaç Ay Teahhütlü Olduğuna Nerde Bakabilirm ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu konu da süper online taahhüt karşılamakta İstanbul içindeyse gideceğin ev direk oraya nakilli işlem yaptırabilirsiniz onur beyle görüşün bana çok yardimci oldu umarım size de yardimci olur .

02129451221