TTnet Taahhüt Geçirdi!!!!

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bugün TTnetten aradılar eski kullanıcı olduğunuz için, faturaları düzenli ödediğiniz için 12 ay indirimden ayrıca şunlardan filanda faydalanabilme hakkınız var ve sizi bundan dolayı bilgilendirmek için aradık dediler. Ben de acele evden çıkmam gerektiği için iyi tamam dedim. Sonra eve geldiğimde bu TTnet semerini beleşe vermez dedim + onaylıyor musunuz diye soru da sormadı diye düşündüm. Hemen ardından online işlem merkezini açtım bir baktım 24 ay taahhüt girmiş. :thumbdown:

Sorunumu [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] attık bakalım geri dönecek mi??

Böyle hizmet mi?? olur yavv. :angry:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Korkacak birşey yok yaw , yarın öbürgün TTNETİ kapatsan bile sadece sana verdikleri indirimleri geri alabilirler o yüzden takıl daha iyi.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Buna benzer sorunu ben de yaşadım. "TTNet Müşterilerini Aldatıyor Millet!" ve "TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!" KONULARINA BAKABİLİRSİN...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Hemen çözümü söyleyeyim sana. TTNET'in numarasını adres defterine kaydettim. Ekranda TTNET yazısını görünce görüşmeyi reddediyorum. İki-üç gün ısrarla arıyorlar, ben de ısrarla reddediyorum görüşmeyi. Hem insanı da rahatlatıyor :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
tebrikler ttnet bir düşman daha kazandın, bu kafayla devam et emi?

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar bu sorun ile ilgili TTnet ile mesej yoluyla irtibata geçtim. Beni arayıp sorunu bildirdikten sonra incelemeye aldılar. Benim ufak tefek işlerimden dolayı bir türlü geri dönüş sağlanamadı ve tekrar aradım sorunu tekrar bildirdim ve sonrasında bügün beni tekrar aradılar ve "Haklı bulunduğumu" söylediler. Hat sahibini (babam) istediler. Ben de daha önceki görüşmeleri hep ben yaptım illa şart mı?? dedim. İllaki dediler :D Her neyse babama verdim iptalini istedik. Dedi ki bu ay indirimli olarak faturanız gelebilir sonraki ay bildirmeniz takdirde farkı bir sonraki faturaya yansıtılır; iyi dedim. Online işlem merkezinden kontrolünü yaptım kampanya iptal edilmiş.

Benim anlamadığım bir nokta var. Tarife satarken benle görüşmeleri sorun olmuyorda iptal ederken niye sorun oluyor yavv.
a701958d.png

Burada [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] 'e de yardımları için teşekkür ederim. Baya bir başının etini yedim
pis.png