TTNet sözleşme iptali

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba, 2 ay önce ikamet adresimi degistirdim. Taşınmadan önce fiber internet kullaniyordum ve suan tasindigim yerde fiber olmadigi icin hizim dustu.

Velasil kelam 1 aydir sozde 16Mbit internet kampasindayim. Modemime giren hiz 6600kbit. Aradim bildirdim internetim yavas diye. İlgilenicez felan dediler ve size bilgi vericez dediler.bu sabah itibari ile hizim 1mbit. Bu nasil bir rezilliktir.

7. Ayda sozlesme yapmistim. 12 aylik. Sozlesmemi iptal etsem ne kadar bir ucret oderim ?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=368366]BlitzHan[/MENTION]
7 ay boyunca ne kadar indirimden yararlandı isen o kadar cezası var.
misal,
normal tarife 60 tl sen 50 tl ödedin
aradaki fark 10 tl 7 ay boyunca 70 tl eder.
buna göre bir hesap yapabilirsin.
yahut müşteri hizmetlerini arayarak da net bir bilgi alabilirsin.
bu arada sonuna kadar haklısın.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=38650]neet[/MENTION] bu senenin 7. Ayinda sozlesme yaptim. 1 ayda fazla ceza gelmez ozaman.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sana tavsiyem 444 0 375'i ara, müşteri hizmetlerine bağlan. Hattımı iptal ettirmek istiyorum ne kadar ceza öderim,yaşadığın durumu anlat. Onlar kapattırmaman için sorununu kısa sürede çözecek.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Taahhüt süresi dolmadan kampanya iptali yapılması durumunda faturaya yansıyacak ücretler;

Taahhüt başlangıcından iptal dönemine kadar sunulan tüm indirimler tahsil edilir. Ancak, taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamının, sağlanan indirimlerden düşük olması halinde düşük olan tutar faturanıza yansıtılır.

Bahse konu tutara ilaveten;

(varsa) Bağlantı ücretinin kalan taksitleri,
(varsa) Kotalı paketlerde kota aşım ücreti,
(varsa) Geriye dönük TTNET internet hizmeti kullanım ücretleri

Aşağıdaki kampanyaların iptali bu şekildeymiş.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/12-ay-sabit-fiyat-kampanyasi.aspx
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/Tek-Fiyat-Kampanyasi.aspx

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
modemini kapa arızaya kayıt ver modem bulusmuyor dıye hattın düzelir degilse işin zor modemi gelip kendileri bulustursun modem acıkken arıza ya kayıt verme ararlarsa modemın ısıkları yanmıyor de :)

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
modemini kapa arızaya kayıt ver modem bulusmuyor dıye hattın düzelir degilse işin zor modemi gelip kendileri bulustursun modem acıkken arıza ya kayıt verme ararlarsa modemın ısıkları yanmıyor de :)
Hmm bunu deniyecegim. Bir arizam yok aslinda sadece hizim cok dusuk. Fazla para gelmez ise sozlesmemi iptal edip, uydunet gecmeyi dusunuyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
24 ay sözleşme 2 ay ücretsiz 10 ay indirimli 12 ay sonra ise iki katı :) 2 ödedim sonra iptal ettirdim fakat bana kesilen ceza 500 tl ne yapmayalım...

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Adamlar boşuna mı 2 yıl taahhüt istiyorlar 2. yıl geçireceklerde ondan..