• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET Sapıttı

Bir ara benimde hız 27.50m.bit olmuştu ama çok kısa bir süreliğine sonra yine düştü 10.66m.bite..

100 mb ile 1 mb'de süründürme hizmetini verdiği için ttnet'i tebrik ediyorum. Aldığı paralar fitil fitil çıksın hepsinden...

akşam oldu ve durum ortada.

1928259576.png

speedtestte idm de o hızı gördükten sonra buda kesmiyor mübarek :D

-MuzaffeR- Bu vur-kaç taktiği galiba ttnet yüksek hızlara alıştırıp nasıl bir his olduğunu hissettiyor uyuşturucu gibi sonra kullanan bir daha bırakamayıp bir üst pakete geçmek zorunda hissediyor kendini :D

-MuzaffeR- Bu vur-kaç taktiği galiba ttnet yüksek hızlara alıştırıp nasıl bir his olduğunu hissettiyor uyuşturucu gibi sonra kullanan bir daha bırakamayıp bir üst pakete geçmek zorunda hissediyor kendini :D

gerekirse onuda alırım ama altyapının destekleyeceğini sanmamama rağmen nasıl oldu o anlamış değilim :D

8 mbs'e kadar bağlantı hızım olmasına rağmen nedense 1024 ten yukarı çıkamıyorum bende. telefon şikayet her yolu denedim ama adamlar alışmışlar umurlarında değil dünya.

bende uzun süredir 12-13 mbit kullanıyorum (8 mbit 25 gb akk olanlı) en son bir fırça atmıştım zannedersem halen etkisi sürüyor aylık kotam da 150-200 gb arası değişiyor ve daha 1 mbit görmedim C= ses etmeyin uyandırmayalım .. C=

çok sevinme fazla uzun sürmez
para1.gif

bende uzun süredir 12-13 mbit kullanıyorum (8 mbit 25 gb akk olanlı) en son bir fırça atmıştım zannedersem halen etkisi sürüyor aylık kotam da 150-200 gb arası değişiyor ve daha 1 mbit görmedim C= ses etmeyin uyandırmayalım .. C=
Ayın yirmisinden sonra düşer belki. :)

ttnet s.kmiycegi eşşege ot vermez sen rahat ol

bu da iş yerinin bağlantı hızı C=

Bölgesel fiber çalışmaları nedeniyle hızlar artmıştır, tüm kullanıcıların. Yakın zamanda düzenleme getirelecek. Aynı durum bulunduğumuz bölgede de var.

Fiber kutuları yerleştirildi, her yere.