Ttnet sahtekarlığına dikkat!

avarhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. 2013 yılı başlarında ttnet müşteri hizmetleri beni aradı. O zamanlar 60 küsür liralık fatura ödüyordum. Müşteri hizmetlerindeki bayan bana "tarifeye geçerseniz kaybınız olmadan 1 sene indirimli fatura ödeyeceksiniz sonrasında tarife ücretini ödeyeceksiniz" dedi. Tabii tarifeden faydalanabilmek için 24 ay taahhüt vermek gerekiyordu. Bayanın ısrarla fazla ödeme yapmayacağımı belirtmesi üzerine kabul ettim. Bir sene indirimli kullandım. Ama belirtmediği ve tüketicinin bilmediği bir noktayı kullanarak beni kandırdılar. Geçilen tarife ücreti 90 küsür lira imiş. 1 sene indirimli kullandıktan sonra 1 senede 90 küsür liradan fatura ödenecek miş. Buna dair hiç birşey söylemedi. Aslında önceki ödeyeceğim ücret ile sözde indirimli ve taahhütlü ücret arasında çok fark yok. Beni kandırarak geçtiğim yeni tarifemde yaklaşık 200 tl fazladan ödeme yapacağım. Sırf kandırıldığım için defalarca müşteri yetkilileriyle görüştüm. Ses kaydımın dinlenmesini ve buna göre eski tarifeme geçmek istediğimi söyledim. Her görüşmemde kendilerinin haklı olduklarını söylediler. Bense bilerek detaylı bilgi verilmediğinden bahsettim. Ses kaydımı istedim. Ancak mahkemeye sunabileceklerini ifade ettiler. Uzun uğraşlar sonucu 80 tl lik bir tarifeye geçiş yaptılar. Yani toplamda pek bir kaybım yok. Ama bu tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim. Detaylı bilgi almadan önerilerini sakın kabul etmeyin. (sadece ttnet değil tüm firmalar için geçerlidir)