Ttnet Online İşlem Merkezi Sorunu

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tek şifre işlemlerini halletmeme rağmen eskiden sürekli girdiğim O.İ.M'ne giremez oldum e posta ve şifreyle giriş yapınca sürekli şu ekran geliyor,bu sadece bende mi böyle yok herkestemi? yada ben mi yanlış bişey yapıyorum.Paket değişşikliğine gidecem fakar kaç gündür böyle :cursing:

Ekli dosyayı görüntüle 6278

Şimdi denedim oldu sonunda konu silinebilir.

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bende hala o ekran geliyor siz sorunu nasıl çözdünüz?

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bendede o ekran geliyor hala nasıl oldu ?

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar biraz komplo teorisi olacak ama kullandığınız tarifeleri de yazar mısınız? :)
2 farklı hesapla denedim.
1 mbit limitsiz tarifeli hesapta giriyor.
Netlimitsiz tarifeli hesapta girmiyor.
Sınırsız kullanıcı kalmasın istiyorlar sanırım :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Şimdi o ekran ana sayfada giriş yap butonuna tıklayıp girerseniz çıkıyor. Aynı yerde Online İşlem Merkezi https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr kısmına girerseniz hat bilgiler ve tarife değişikliğine ulaşabiliyorsunuz.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bir süre o sayfada kalın sonra düzeliyor.

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sabahtan beri online işlemlere üye olmaya çalışıyorum sürekli hata ile sonlanıyor sinir krizine girecem nerdeyse artık düzelsin bu hatalar.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Valla extra bişey yapmadım bi haftadır uğraşıyodum deniyodum sonra buraya yazdım bi daha denedim oldu,sanırım Sdn'nni kerameti buda :D

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
3 gündür deniyorum hala giriş yapamadım.

Daha önceden zaten 2 tane üyeliğim vardı Online İşlem Merkezi için. Önceden ikisinede rahatca girip işlemleri yapıyordum. Şimdi ikisinede giriş yapamıyorum. İkiside Netlimitsiz paket.

Tek Şifre olayına üye olmaya çalışınca da daha önceden alınmış diye kabul etmiyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tek Şifre olayına üye olmaya çalışınca da daha önceden alınmış diye kabul etmiyor.
Başka bi mail adresini ve şifre yaz mail adrewsinin uzantısı hiç önemli değil.. hotmail gmail mynet yahoo

Benim sorunuma gelince benim sorunumda kampanyadan dolayı tarifemi değiştiremiyorum ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda ise kampanyada interneti ilk 6 ay indirimli kullandığım için ilk 2 ayı bitmişti 4 ay indirimli kullanacağım daha bu yüzden tarifemi ancak 4 ay sonra değiştirebilirmişim... Böyle saçmalıkmı olur?????????? mağdurum mağdurum mağdurum....

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Başka bi mail adresini ve şifre yaz mail adrewsinin uzantısı hiç önemli değil.. hotmail gmail mynet yahoo (...)
Yahu sorun o değil, abone numarasını yazınca daha önceden bu abone numarası için tek şifre üyeliği alınmış diyor :S

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Belki çözüm olmaz ama şöyle bi önerim var... Şuraya internet explorer tarayıcısıyla girip

http://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp

ADSL şifreni değiştirsen.. Sonra o şifreyi modemede girmen gerekiyor tekrar internete bağlanıyorsun sonrada bu tek şifre ve kullanıcı ismi almayı tekrar dene belki olur...

Featuring

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şifrenizi güncelledikten sonra girebiliyorsunuz...:D Kolay gelsin .:)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
kayıt bilgilerimi güncelledim ve bir hafta sonra onlıne işlemlere girebildim nihayet.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Adsl şifresini mi, online işlem şifresini mi güncellediniz?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
aynı sorun bendede var burda önerilenlerin hepsini yaptım sonuç nafile.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
aynı sorun bendede var burda önerilenlerin hepsini yaptım sonuç nafile.
Olmaz öyle şey yaa...
Mutlaka girmeniz lazım... Mesela ADSL şifrenizle bu online işlem merkezine tekrar üye olmaya çalıştığınızda ne diyor size???....

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ya bu işe bi çözüm bulan yokmu kafayı yicem.babam ikna olmş ne güzel sınırsız yapcaz online işlem merkezi çalışmıyo :D