TTNETDestek
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.
Ttnet iyice saçmalamaya başladı zaten dükkanın telefonu ortağın adına kayıtlıydı kendisi evinde yalın internete geçti 4gb kotalıyı şeçti ve ev telefonunu kapattırdı buraya kadar herşey tamam, Biz dükkanda 4gb kotalı kullanıyoruz ve her ay 29 tl geliyordu o ay bi fatura geldi tam 160 TL hemen kotaya baktım o ay 3GB bile olmamış müşteri hizmetlerini aradık yok neymiş aynı kişiye kaç hattı olursa olsun tek fatura geliyormuş, burası dükkan ayrı fatura istiyoruz diye hemen itiraz ettik tamam dediler hala ortak fatura geliyor
bide maddi saçmalığı var hadi dükkan 29TL 160-29=131 TL neyin nesi yalın hat için kota geçme yok bişey yok faturada detay yok devlet bile bile göz yumuyor halkın kazıklanmasına bence
Zaten bu konuda cep ve ADSL numaram yazıyor. Ayrıca size özel mesaj gönderdim. Geri dönülmedi
hata sende bunlar sanal alem dışında insanla ilgilenmiyorlar sen forumdan mesaj atıyorsun.
Evet, hata yaptım, TTNet'e abone olmakla... 40 TL'lik tarifeye abone oldum. Aboneliğim 3 ay sürdü. Fakat üç ay içinde benden 8 aylık para aldılar..