TTNet Müşterilerini Aldatıyor Millet!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SIRDAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar,

Yeni evime taşınmamla beraber, 10 yıllık farklı sürelerde TTNet kullanıcısı olarak tekrar TTNet'i seçtim. Yalın İnternet Kampanyasından yararlanıp 6 GB Net tarifesine üye oldum. Paket veya tarife fiyatı 40 TL olmasına rağmen ( bağlantı ücretini de aylara dağıtınca 42 lira oluyormuş, abone olurken öyle söylediler), gördüm ki, 70 liranın üzerinde fatura geliyor. Online üye olurken YALIN internet tarifeleri arasında geçiş yapabileceğimi okuduğumdan, bari YALIN internet limitsiz 60 TL'lik tarifesine geçeyim dedim. TTNet satış merkezlerinden birine gidip tarifemi limitsiz yaptım. Fakat daha sonra 4440375 çağrı merkezini bir sebepten dolayı arayayım dedim. Çağrı merkezindeki arkadaş, tarifemin kampanyasız olduğunu ve bundan dolayı faturamın 70 liranın üzerinde geleceğini söyledi. Arkadaşa, ücretsiz kablosuz modem kampanyasından yararlanıp modemimi aldığımı ve faturamın kampanyalı tarife üzerinden 60 TL olarak gelmesi gerektiğini söyledim. Fakat arkadaş, sistemlerinde tarifemin kampanyalı tarife gözükmediğini söyledi.

Şimdi TT Net yetkililerine soruyorum. "Bu adalet midir? 10 yıllık müşterinize yaptığınız ayıp değil midir? Müşterinizi kaybetmemek için, Müşterinizin haklarını da gözetmeniz gerekmez mi" Saygılarımla. Serdar Çağlar. TTNet Hizmet Numaram: 1897950067, Hesap No: : 7010273197

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah yardımcın olsun işin zor.Ben de bunlardan çok çekenlerdenim.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Sistemi batasıcalar tekel olunca böyle oluyor işte

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadasim ben olsaydim 3g baglatirdim. hem hangi hizmete karsilik kesildigini bilmedigim sabit ucret odemiyorsun, hemde heryerden baglaniyorsun. internet kesintisi imkansiz gbi bisey hem bence

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ttnet iyice saçmalamaya başladı zaten dükkanın telefonu ortağın adına kayıtlıydı kendisi evinde yalın internete geçti 4gb kotalıyı şeçti ve ev telefonunu kapattırdı buraya kadar herşey tamam, Biz dükkanda 4gb kotalı kullanıyoruz ve her ay 29 tl geliyordu o ay bi fatura geldi tam 160 TL hemen kotaya baktım o ay 3GB bile olmamış müşteri hizmetlerini aradık yok neymiş aynı kişiye kaç hattı olursa olsun tek fatura geliyormuş, burası dükkan ayrı fatura istiyoruz diye hemen itiraz ettik tamam dediler hala ortak fatura geliyor
bide maddi saçmalığı var hadi dükkan 29TL 160-29=131 TL neyin nesi yalın hat için kota geçme yok bişey yok faturada detay yok devlet bile bile göz yumuyor halkın kazıklanmasına bence

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ttnet müşterilerini mi aldatıyor? yok canım yapmaz öyle şeyler, sizde yanlışlık vardır. siz en iyisi modeme bi res atın, belkide bilgisayarınıza virüs girmiştir :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım cahilmisin , Bu sorunun var durumu iletirsin incelerler düzeltirler.

İnceledilerde düzeltilmedimi ?

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ne Varki Bunda, Aldatılan Biliyor Aldatıldığını, Aldatanda Biliyor Aldattığını. Kimse Boşanma Davası Açmadığına Göre, Aldatanda Aldatılanda Razı Demekki :)

akemmim

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar evet bir şeyler dönüyor ortayerde alıyorlar veriyorlar masum vatandaşa ceremesini çektiriyorlar beş gösterip on koyuyorlar ilgililer yetersiz kalıyorlar adaletli paylaşım olmuyor bi şelikde herkes birbirinin canını sıkıyor kimseye itimad edilmiyor birine arkamı dönsem tam ben uyurken birde bakmışım arkamı döndüğüm kişi bana kazığı atmış yani uyanık olacaksın kardeşim bu zamanda kazık yemek istemiyorsan kılı kırk yaracaksın zorbir süreçten geçiyoruz allah sonumuzu hayr etsin aldatmayın aldanmayın dikkatli olun efendim bunu derken sakın yanlış anlamayın önce bu söz kendime size değil.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] yardımcı olur umarım

TamerSAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Söz konusu taahhüt ise kullanıcı teferruattır.Bir ttnet atasözü...

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
link ışığı yanıyor mu muhabbeti çok dönüyordu bir ara artık tarifeden milleti yolmaya başladılar.

Genzo W.

Asistan
Reaksiyon puanı
79
bende aynen yalın internet bağlattım ama kota şimdiden dolacak limitsize geçmeyi düşünüyodum hatta soracaktım hemen geçiş oluyormu diye şimdi korkuttun beni

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
olağanüstü internetim nasıl 8 mbite kadar bu tarife :)

Uploaded with ImageShack.us

bende antalyadayım ama benim ki böyle. tabikide ttnet değil bağlantım :)

1705350953.png

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Yeni evime taşınmamla beraber, 10 yıllık farklı sürelerde TTNet kullanıcısı olarak tekrar TTNet'i seçtim. Yalın İnternet Kampanyasından yararlanıp 6 GB Net tarifesine üye oldum. Paket veya tarife fiyatı 40 TL olmasına rağmen ( bağlantı ücretini de aylara dağıtınca 42 lira oluyormuş, abone olurken öyle söylediler), gördüm ki, 70 liranın üzerinde fatura geliyor. Online üye olurken YALIN internet tarifeleri arasında geçiş yapabileceğimi okuduğumdan, bari YALIN internet limitsiz 60 TL'lik tarifesine geçeyim dedim. TTNet satış merkezlerinden birine gidip tarifemi limitsiz yaptım. Fakat daha sonra 4440375 çağrı merkezini bir sebepten dolayı arayayım dedim. Çağrı merkezindeki arkadaş, tarifemin kampanyasız olduğunu ve bundan dolayı faturamın 70 liranın üzerinde geleceğini söyledi. Arkadaşa, ücretsiz kablosuz modem kampanyasından yararlanıp modemimi aldığımı ve faturamın kampanyalı tarife üzerinden 60 TL olarak gelmesi gerektiğini söyledim. Fakat arkadaş, sistemlerinde tarifemin kampanyalı tarife gözükmediğini söyledi.

Şimdi TT Net yetkililerine soruyorum. "Bu adalet midir? 10 yıllık müşterinize yaptığınız ayıp değil midir? Müşterinizi kaybetmemek için, Müşterinizin haklarını da gözetmeniz gerekmez mi" Saygılarımla. Serdar Çağlar. TTNet Hizmet Numaram: 1897950067, Hesap No: : 7010273197

Elinizde kampanya ve taahhüt ile ilgili evraklar var ise evraklar ile birlikte bulunduğunuz bölgedeki Türktelekom müdürlüğüne giderek şikayetinizi bildirin. Ödemiş olduğunuz fazla miktar mahsup edilerek sonraki faturalarınızdan düşülür. Varsa bir yanlışlık elinizde evraklarınız olduğu sürece herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Fakat faturanın detaylarını isetyin ve açıklamasını öğrenin önce. Bayiler tarafından kandırılan birçok müşteri var. Fiyat ve özellik konusunda yanlış bilgilendirme yapıyorlar.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
69 tl 100 gb kotalı, evet superonline

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sayıın Lordum, sitelerine de sorunumu ilettim hala geri dönmediler... Hizmetlerinde de düşme var. TTNet geriliyor mu yoksa rekabet gücünü mü de mi kaybediyor? Eğer TTNet böyle devam ederse kötü yönetimden dolayı batacak gibi gözüküyor.

--- Mesaj Güncellendi ---

Elinizde kampanya ve taahhüt ile ilgili evraklar var ise evraklar ile birlikte bulunduğunuz bölgedeki Türktelekom müdürlüğüne giderek şikayetinizi bildirin. Ödemiş olduğunuz fazla miktar mahsup edilerek sonraki faturalarınızdan düşülür. Varsa bir yanlışlık elinizde evraklarınız olduğu sürece herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Fakat faturanın detaylarını isetyin ve açıklamasını öğrenin önce. Bayiler tarafından kandırılan birçok müşteri var. Fiyat ve özellik konusunda yanlış bilgilendirme yapıyorlar.

Sayın Asistan veya veya HUSOFT07 arkadaşım, sorun eğer dikkatli okuduysan fazla fatura gelme meselesi değil. kampanya dahilinde 60 TL'lilk gelmesi gereken faturanın 71 TL gelecek olması, anlatabildim mi? sevgili kardeşim.

--- Mesaj Güncellendi ---

@TTNETDestek yardımcı olur umarım

TTNetDestek hala yardımcı olmadı maalesef. Telefonum: 05362758560

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi günler SIRDAR bey. sorununuzda belirttiğiniz konu kampanyalı abone olduğunuz halde kampanya kapsamında olmadığınızı belirtmişler. Değişikliği yaptığınız bayiye giderek evraklarınızı kontrol ettirin. Dediğim gibi herhangi bir yanlışlık var ise çözülür. Bu tür sorunları evrakları ibraz ederek çözebilirsiniz. Eğer bayi evraklarınızı saklamadı ise yada size herhangi bir evrak imzalatmadı ise bu durumu bağlı bulunduğunuz Telekom müdürlüğünden çözebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinin çözemeyeceği bir husus. Nihayetinde onlar sadece sistemdeki kayıtları görebiliyorlar.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler SIRDAR bey. sorununuzda belirttiğiniz konu kampanyalı abone olduğunuz halde kampanya kapsamında olmadığınızı belirtmişler. Değişikliği yaptığınız bayiye giderek evraklarınızı kontrol ettirin. Dediğim gibi herhangi bir yanlışlık var ise çözülür. Bu tür sorunları evrakları ibraz ederek çözebilirsiniz. Eğer bayi evraklarınızı saklamadı ise yada size herhangi bir evrak imzalatmadı ise bu durumu bağlı bulunduğunuz Telekom müdürlüğünden çözebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinin çözemeyeceği bir husus. Nihayetinde onlar sadece sistemdeki kayıtları görebiliyorlar.

TTnet sağolsun 4440375 ten bana döndü. Bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek isterim öncelikle. Sayın asistan husoft07 bey veya hanımefendi, telefonda arayan arkadaşa online yani internet üzerinden yalın internet net6 paketini yaptırdığımı, kampanyalı olarak müracaat ettiğimi, bu kampanya karşılığı ücretsiz modemimin yurtiçi kargo ile geldiğini, kargoya gelen modemin yanında taahhütname veya sözleşme gelmiş, onları da imzaladığımı söyledim. Sefaköy Kargo personeline bunların bir fotokopisini alabilir miyim diye sordum. Hayır alamazsınız dediler. Bende sadece wireless huawei modemimi alıp evime götürdüm ve kullanmaya başladım. Olay bundan ibaret. Ha, birde ben baktım, 40 TL gelmesi gereken fatura iki defa 70 TL nin üzerinde gelince dedim ki bari limitsiz tarifeye geçeyim, limit sorunum olup onunla uğraşmayayım dedim. Küçükçekmece İnönü Mahallesindeki bayiye gidip yeni bir sözleşme veya taahhütname imzalayıp tarifemi limitsiz yaptırdım. Fakat daha sonra 4440375'i aradım. Küçükçekmece İnönü Mahallesindeki bayiye Net6 dan Limitsiz tarifeye geçtiğimi, faturamın bundan sonra 60 TL gelecek diye düşünerek bunu yaptığımı söyleyince, telefondaki arkadaş TTNet aboneliğimin sistemlerinde kampanyalı gözükmediğini, bu yüzden faturamın kampanylı 60 TL değil, 71 TL geleceğini söyledi. Fakat TTNet'in resmi sitelesinde YALIN internet tarifeleri arasında geçiş yapabileceğim yazıyor. Eğer bu sorunum düzeltilmezse taahhütnamemin bitiminde TTNet aboneliğimi sonlandırıp başka bir servis sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Saygılar ve Sevgiler.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yukarıda en son yazdığım yazıyı ttnetdestek@ttnet.com.tr e-posta adresine gönderdim. Gülçin hanım diye bir hanımefendi 4440375 ten beni aradı. Yukarıda belirttiğim gibi Küçükçekmece semti İnönü Mahallesindeki TTNet resmi tahsil merkezi midir nedir oraya gittiğimde oradaki bayana YALIN internet kampanyası kapsamında limitli paketten limitsiz pakete geçmek istediğimi söyledim. Bana bir sözleşme mi veya taaahütname mi imzalattı nedir bilmiyorum. İmzaladığım şeyde bir seçenek varmış. Kampanya kapsamından çıkmak istiyorum diye. Bunu Gülçin hanım söyledi telefonda. Bunu işaretlemişim. Halbuki böyle birşey hatırlamıyorum. Bir kere mantıken, Allah aşkına söyleyin, az para ödeyip (40 TL) limitli tarifeden limitsiz tarifeye (60 TL) geçmek isteyen adam neden o seçeneği veya tiki işaretlesin? Neden 12 ylık Kampanyalı, ücretsiz modemli kampanyandan çıkayım? Gülçin hanım, 71 TL gelecek dedi bundan sonra. Siz o seçeneği işaretlediğiniz için yapabileceğimiz birşey yok diyor. Bundan ben kötü niyet ararım. Gelin şu Telekom müdürlüğüne şu kişiyle görüşün probleminizi halledelim demesi gerekmez mi? Bu yanlışlığı düzeltelim demesi gerekmez mi? Bence bu bir kötü yönetimdir. Eğer yöneticiler bu yazdıklarımı okuyorlar ise bu kötü hizmetten dolayı kendi zararlarına çalışıyorlar demektir. Eğer kötü niyetli iseler, çok para alıp az hizmet vermeyi düşünüp vurgunu vurmak istiyorlarsa o ayrı birşey. Allah bunları görüyor. Ben o zaman dua ederim; "Allahım en kısa zamanda bu TTNet'in ve Telekomun yöneticilerini değiştir." Benim dua kabule layık değil, bunu biliyorum, ama kesinlikle Allah kimin dualarını kabul edeceğini bilir. Ha, bir de Gülçin hanım bu ayki faturamın 118 TL geleceğini söyledi. Kampanya kapsamından çıktığım için modem ücretini de alacaklarmış. 3 aylık aboneyim bunuda söyleyeyim. Saygılarımla

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
birgün bitecek inşallah...

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ceza'nın dediği gibi "ttnetle bu kazıklara alış türkiye"

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@SIRDAR maalesef aboneniliğiniz yapılırken bu konuda bilgi pek verilmiyor ev telefonu bağlatmamak isteyen vatandaş için geliştirilen bir sistemdi bu ama bunada sabit ücret dahil ediliyor hizmet ücreti olarak ve bunda daha fazla ücret ödendiği aşikar ... yalın internette hız 8 mbit falan denilir mesela ama bu hız merkez binaya uzaklaştıkça düşer ki bu konu kablolu içinde geçerlidir ....