TTNET Modemleri Çalışmıyor.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar elimde 3 adet modem var
ZyXel p660(TTnet)
Tp-Link td864w(TTnet)
Inca Im-104

Ttnet ile verilen modemleri taktığım zaman power ve ethernet yanıyor fakat dsl yanmıyor iki modemde de böyle.Inca ile sorunsuz internet kullanabiliyorken diğer iki modem dsl ışığı yanmıyor ve çalışmıyor.Modemlerin ikisi de yeni.Sorun ne olabilir arkadaşlar ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaşın dediği gibi ttnet kullanıcı adınızı ve şifrenizi modemin arayüzünden gerekli kısma girin. Ondan sonra olacaktır. Kullanıcı adı ve şifre genellikle ev telefonu no dur ve şifre de odur.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Sorun orda değil sanırım kullanıcı adımı ve şifremi yazdım.Diğer Inca marka modemde sorunsuz internete girebiliyoırum ama ttnetin verdiği modemlerin adsl ışıkları yanmıyor.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Evet ttnet sorunu çözdüm.Sorun modemlerin dsl kablo giriş soketindeymiş şansa bak 2 modemde de aynı sorun varmış :)

Unique111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hat Adsl mi Vdsl mi kardesim ? Eğer Vdsl ise ZyXEL 'e ait belirtmiş olduğun model sadece Adsl hatlarda çalışır o yüzden DSL ışığı yanmıyor olabilir.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
O değil de biri bana acil TTNet Huawei modemlerine yönetici olarak nasıl girebileceğimi açıklasın. Root şifresinden falan bahsediliyor ama bulamadım ben arayüz çok kısıtlı hiçbir ayar yapamıyorum ev ağımda sorunlar var her seferinde yeniden modem kurulumu mu yapcam ben?

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
O değil de biri bana acil TTNet Huawei modemlerine yönetici olarak nasıl girebileceğimi açıklasın. Root şifresinden falan bahsediliyor ama bulamadım ben arayüz çok kısıtlı hiçbir ayar yapamıyorum ev ağımda sorunlar var her seferinde yeniden modem kurulumu mu yapcam ben?
boşa o modemle uğraşma yeni modem al kafan rahat etsin ben her türlü ayarıda yaptım yine aynı sorunlar devam ediyordu airtes modem aldım kurdum 2 senedir aynı ayarla kullanıyorum