Ttnet Mayıs (Hızlar Düşürülmüş) Tvibu Uyanıklığı!

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
65 dakkadır falan adsl ışığım yanıp sönüyor nete giremiyordum , telefonu aldım müşteri hizmetlerini arıyım diye çevirdim numarayı spiker sesi geldi tak diye adsl ışığıda yandı , nasıl bi oyun dönüyo ben çözemedim hakikaten .

Reaksiyon puanı
66
TTNetDestek diye bir kullanıcı vardı sdn de. o açıklama yapsaydı iyi olurdu:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Zaten hızım 1.mbit ne kadar daha düşebilirki.:D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
5e düşürmüşler benimkini de

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu haber kocaman bir yalandır inanmayın gecleri ttnet alt yapı çalışması yapıyor suan turkıyede 5 ana serverden internet veriliyor su sayı kısmet olursa bu yıl sonuna kadar 16 ya cıkacak her eve mınımum 20 mgbıt ınternet ulaşacak şuan çalışmalar tum ülke genelinde devam ediyor dogal olarak calışma sırasında sıksık ınternet kesıntılerı olabılıyor veya hız dusmelerı ama cok kısa zaman sonra bu sorunlar çözulecektır bu tur haberler rakıp fırmalar tarafından yapılmatadır ...... tivi iyi izlensin idiye bazılarının hızının dusurulmesı tamamen sacmalık tır kardesım bu cıhaz bırını dusurunce dıgerının hızını arttırmıyor .....bırazcık teknık bılgısı olan anlar cok guldum haberı okurken :) ... hız dusmesının nedenlerı 1. sınırsız tarıfe kullanıcılarının artması sonucu herkes netten fılım ındırıyor sabaha kadar 2. 10 kısı bır olup aynı hat uzerınden ınternet alıyorlar sonra hızımız dusuyor dıyorlar 1 modem kac pc yı kaldırabılırkı ....
Hız dusmesını engellemenın yolları.
1.Evınızdekı ve iş yerinizdeki kablo eski ve uzerınde ek baglantıları cok sa hızınız duser özellikler eski binalarda kablolar çok eskidir ayrıca kiracılı evlerde her kiracı kablolarla cok oynadıgı ıcın kopuk ve ek cok fazladır. bu sorunlar hızı dusurur.
2.piyasadakı elektrikcilerin cogu siplinter bilmez bilse bile gereksiz diye kullanmazlar ev içerisinde vey iş yerinde kablo baglantısı yaptırırken ilk girişe telefon veya 2. hat çekerken mutlaka önce siplinter konulmalı ve siplinter cıksından sonra telefon baglanmalı ...malesef bırcok eletıkcı veya telefoncu bunlara dıkkat etmıyor gelısı guzel yapılmıs baglantılardan dolayı hızda dusme veya kopmalar oldugu gıbı telefondada gurultuler olusmaktadır. (bana bu konuda şikayettte bulunan 30 iş yeri veya evin 25 inde yanlış baglantı veya ekli kablolarla karsılastım)
3.Hızla ilgili diger bir konuda piyasada kullanılan çok ucuz modemlerden kaynaklanmaktadır. evinize veya iş yerine modem alırken asla bilinmedik modem markalarından uzak durun .
4.Pc yazılımını guncel tutun genellıkle ınsanlar pc guncellemelerını kapatırlar ozellıkle bılgısayarcıların yenı oyunu guncellemeler kapatılarak pc nın sorunlar cıkarması amaclanıp para kazanılıyor bu konuda soylenen en masum yalanda guncellemeyı acarsan pc çöker guncellemeye gerek yok gibi sacma bahanelerdir.

SON OLARAK BU KONULARI INTERNET UZERINDEN ARASTIRIN HERKESIN SOYLEDIGINE INANMAYIN ...
HERKESE SUPER HIZLI INTERNET SAHIP OLMASI DILEGIYLE

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ttnetlşe ne super hizi arkadasim eger baglanabiliyosan sanslisin durumuna getirdi bizleri cogu kiside hep sorun hep sorun ya adam gibi yap dogru duzgun hizmet ver yada tekelden cik artik rakabet olsun ben hergun zorla buldugum linkleri nasil indircem diye dusunuyorum acaba koparmi diye boyle sacmalik mi yani basimizda bulgaristan var internetii almis basini gidiyo bizim gibide avuc dolusu para vermiyo

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bu haber kocaman bir yalandır inanmayın gecleri ttnet alt yapı çalışması yapıyor suan turkıyede 5 ana serverden internet veriliyor su sayı kısmet olursa bu yıl sonuna kadar 16 ya cıkacak her eve mınımum 20 mgbıt ınternet ulaşacak şuan çalışmalar tum ülke genelinde devam ediyor dogal olarak calışma sırasında sıksık ınternet kesıntılerı olabılıyor veya hız dusmelerı ama cok kısa zaman sonra bu sorunlar çözulecektır bu tur haberler rakıp fırmalar tarafından yapılmatadır ...... tivi iyi izlensin idiye bazılarının hızının dusurulmesı tamamen sacmalık tır kardesım bu cıhaz bırını dusurunce dıgerının hızını arttırmıyor .....bırazcık teknık bılgısı olan anlar cok guldum haberı okurken :) ... hız dusmesının nedenlerı 1. sınırsız tarıfe kullanıcılarının artması sonucu herkes netten fılım ındırıyor sabaha kadar 2. 10 kısı bır olup aynı hat uzerınden ınternet alıyorlar sonra hızımız dusuyor dıyorlar 1 modem kac pc yı kaldırabılırkı ....
Hız dusmesını engellemenın yolları.
1.Evınızdekı ve iş yerinizdeki kablo eski ve uzerınde ek baglantıları cok sa hızınız duser özellikler eski binalarda kablolar çok eskidir ayrıca kiracılı evlerde her kiracı kablolarla cok oynadıgı ıcın kopuk ve ek cok fazladır. bu sorunlar hızı dusurur.
2.piyasadakı elektrikcilerin cogu siplinter bilmez bilse bile gereksiz diye kullanmazlar ev içerisinde vey iş yerinde kablo baglantısı yaptırırken ilk girişe telefon veya 2. hat çekerken mutlaka önce siplinter konulmalı ve siplinter cıksından sonra telefon baglanmalı ...malesef bırcok eletıkcı veya telefoncu bunlara dıkkat etmıyor gelısı guzel yapılmıs baglantılardan dolayı hızda dusme veya kopmalar oldugu gıbı telefondada gurultuler olusmaktadır. (bana bu konuda şikayettte bulunan 30 iş yeri veya evin 25 inde yanlış baglantı veya ekli kablolarla karsılastım)
3.Hızla ilgili diger bir konuda piyasada kullanılan çok ucuz modemlerden kaynaklanmaktadır. evinize veya iş yerine modem alırken asla bilinmedik modem markalarından uzak durun .
4.Pc yazılımını guncel tutun genellıkle ınsanlar pc guncellemelerını kapatırlar ozellıkle bılgısayarcıların yenı oyunu guncellemeler kapatılarak pc nın sorunlar cıkarması amaclanıp para kazanılıyor bu konuda soylenen en masum yalanda guncellemeyı acarsan pc çöker guncellemeye gerek yok gibi sacma bahanelerdir.

SON OLARAK BU KONULARI INTERNET UZERINDEN ARASTIRIN HERKESIN SOYLEDIGINE INANMAYIN ...
HERKESE SUPER HIZLI INTERNET SAHIP OLMASI DILEGIYLE

Ben senin gibi yalancı görmedim hayatımda. Ya TTnet' te çalışıyorsun ya da Ttnetten kazıklanmaktan zevk alıyorsun. O yazılım güncellemeleriymiş, dandik modemmiş bilmem herkes sabahtan akşama kadar film indiriyormuş. Ulan ben 75 Lira fatura veriyorum her ay, ve benim gibi milyonlarcası veriyor o parayı. Ben indirmeyecemde kim indiricek, bu internet bizim indirmemizi kaldıramayacaksa yuh... Saçma sapan konuşmussun işte. Hangimizin evinde dandik modem varki, böyle abuk subuk konuşuyorsun. Spliter diyor bide, ya bi git Allah aşkına ne çalışmaymış bu yıllardır sürüyor böyle. Hızımızın düşmesinin çalışmayla ne alakası var. Madem çalışma yapıyorsun ozaman internet kesilir. Elektrik mi bu voltaj düşürüyorsun...

Adamın tepesini attırma birde palavra sallıyor be...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Haber mış, miş, muş lardan ibaret.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İşin tuhaf yanı haber doğru çıktı yada bana öyle gözüküyor..8 mbit tarifesine geçeli 1 yıldan fazla oldu hep 8797 kb download 797 kb upload hızı olurdu ..burda tivibu çok sık kullanılıyor..3 gündür hızımı kontrol ediyorum ..9615 kb download 799 kb upload hızı görünüyor..tuhafıma gitti..şimdi hızımı 9 mbit yaptılar ya bunun acısını öbür aya çıkarmalarından korkuyorum..:)hızımı 1 mbite indirmeleri gibi