TTNET Kendisinin Yaptığı İptalden Beni Sorumlu Tutuyor.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
9 Ay Önce HP G-62 Laptop Kampanyasına Katılmıştım.İnternet Faturası Ve Bilgisayar Parası 120 TL Civarı Ödüyordum.Ama 2011 Ekim Ayında 975 TL'Lik Fatura Geliyor.Faturada Bilgisayar Kampanyası İptal Edilmiş.Ama Bizim İptal İçin Bir Başvurumuz Yoktu.TTNET İptal Etmiş Şimdide 975 TL'Yi Ödemezsem Hukuki Yollara Başvuraklarını Söylüyorlar.Arkadaşlar Ben Dava Etsem Kazanırmıyım Hem Suçlular Hem Güçlüler.
Ben Müşteri Hizmetlerini Arıyorum.Çözülmüyor.Müdürlüğe Gidiyorum Çözülmüyor.
Bende TTNET'İn Hiç Bir Faturasını Ödemiyorum.Dava Açaçağım.Hem Müdürlüğe Hemde Müdürlükte Çalışan Kişilere.
Benim Donuma Kadar Alsanız Haklıyım Kazanacağım.

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşım söylediğin şeye yakın bir olay yaşadım. Öncelikle senin imza attığın kontratta bununla ilgili küçük puntoda yazılmış kesinlikle bir ibare vardır. Fakat sen tüketici hakları mahkemesine gidersen orda sana yardımcı olurlar. İnternetten araştır. Hemde adamlar senden para bile almıyorlar kendi avukatları var...

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
yuh yani,herhalde bu kadar da olmaz.ne demek küçük puntolarla yazarak müşteriyi aldatmak,ne demek kampanyayı iptal etmek. kampanya dahilinde ürün sat,sonra ben iptal ettim paramı peşin ver!!! akıl sahibi kimse böyle işlem yapmaz,ya bir yanlışlık olmuştur,ya da şirket yöneticileri akıllarını yitirmişlerdir.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kampanya satış sözleşmesini iyi oku eğer taksitleri iptal edip kalan tutarı toptan talep eder gibisinden bir madde yoksa sen haklı çıkarsın yinede bir bilene avukata danış senin dava etmene gerek yok haklıysan bırak onlar dava etsin mahkemeye gelir durumu beyan eder ödeme gücüm yok der yinede taksitle ödersin eğer yanlışbir iş yapıp haksız duruma düşersen karşı tarafın mahkeme msrafları dahil ödettirirler sana dikkat et

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu tarz işlerde itiraz edeceksen veya mahkemeye vereceksen önce miktar ödenir ondan sonra itiraz edilir. bu işin üslûbu budur. sen ödemezsen işin sonu hacize gider ve gelirler alırlar alacaklarını sen itirazınla kalırsın. tüketici mahkemesine bile başvuracaksan önce miktarı öde ondan sonra kime itiraz edeceksen et. eğer zaten başarılı olurssan ödediğin miktar sana geri ödenir.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende bunlardan bıktım, hepsini ALLAH'A havale ediyorum, nasıl biliyorsa öyle yapsın...

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Terbiyesizlikten başka bir şey değil!
Benzer şeyi benim telefon hattım için de yaptılar.
Durduk yere telefonum kesildi. Arıza bıraktım. Dediler ki arıza yok, telefonunuz kapanmış. Dedim ki ne kapanması, borcu yok harcı ne diye kapanıyor?
Siz telefonunuzu iptal ettirmişsiniz dediler. Hayır ettirmedim, bunun için ne bir yerde imzamın olduğu iptal başvurum var, ne de telefonda ses kaydım var. Anan aşağı baban yukarı, yok olacak gibi değil. Kime gitsem, kimi arasam düzeltmeleri için, bizim yetkimiz yok MİY mi ne onlar yetkili, işleminiz onlar yapacak diyorlar.

3 gün sonra aradılar dediler ki iptal ettirmişsiniz, hayır ettirmedim deyince tamam geri açalım o zaman dediler,. Ev avantaj 100 tarifesinden ücretlendirileceksiniz. Ne kadar peki 21.90!
E ama ben 3 gün öncesine kadar 16.90 ödüyordum niye durduk yere 21.90 oldu?
Cevap yok. En düşük tarifemiz budur, bundan sonra da böyle ücretlendirileceksiniz dediler.
Anladığım kadarıyla durduk yere telefonumu kapatıp açınca eski fiyat yerine sanki yeni abone oluyormuşum gibi yeni fiyattan ücretlendirildim. Allah'a havale ediyorum. İnşallah kendi altyapılarıyla başka bir firma gelir kurtuluruz komple Türk Telekom'dan.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ttnet belasından kendimi kurtardığım için şükür ediyyorum. artık 3G ile bağlanıyorum. hem bu devirde halen kablolu telefon kullananlar kaldı mı ya?