TTNet kafasına göre hızımı kesiyor!

Fati[H]eaT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar deli olacağım bu TTNet yüzünden. 8 aydır yaklaşık Netlimitsiz kullanıyorum ve hiç bi zaman hızım 8mbitten aşşağı düşmedi normal şartlarda. 2-3 ay önce hattımda çok ping vardı aradım TTNet'i sorunumu tabiki çözemediler ama hızımı kestiler!

Sonraki gün modem sayfasına girdim baktım ne göreyim santralden gelen hız 1Mbit downloadda aynı şekilde tabi. Neyse aradım bunları yine bu seferde adil kullanım sınırnı geçtiniz diye kestik dedi tamam dedim. Ayın 1 i oldu aradım ayın 1i hızım hala düşük diye sürekli arıza kaydı oluşturdular ayın 10 una kadar yaklaşık. Her seferinde arıza kaydı olusturuluyor düzeldi deniliyor ama düzelen birşey yok. 7.arıza kaydımda felan düzeltebildiler. Neyse 3-4 gün önce yine aradım bağlantım sürekli kopuyor diye yine birşey düzelmedi ama yine hızımı kestiler. Bu sefer adil kullanım sınırı felanda demediler. Ayın 3ü bugun ve hala düzelmedi. Aradım arıza kaydı oluşturdular kendiliginden kapanmıs arıza kaydı bugun yine aradım yine arıza kaydı.. YETER TTNET !

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeşşş, bu ttnet'in öbür dündaya biz kullardan cekeceği cok şey var... ben şahsen hakkımı hiç birisine helal emiyyorum.. verdiğim paranın karşılığın alamadığım içinde zehir zıkkım olsun diyor... minimum bedduayı ediyorum... bu sitede de ttnet'e özel alan olmasından utanç duyuyorum... bu kadar iki yüzlü, sömürü, dolandırıcı bir firmanın reklamnı vermek ne kadar etik onu tartışmıyorum bile... ben artık ttnet ile ilgili sorunlarımı Allah'a havale ediyorum...

Arcatera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aklınızda bulunsun eğer çok ciddi sorununuz yoksa ttneti aramayın direk hızınızı 1mb yapıyorlar bende yaşadım aynı durumu 2-3 kere araya araya tekrar eski hızıma yükselttim :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ttnet çağrı merkezi ile uğraşma bence. bulunduğun ildeki telekom müdürlüğünü ara. oradaki yetkilillerle görüş. alabilirsen bağlı olduğun santralin telefonunu al ve santral ile görüş. bu şekilde daha kestirmeden halledersin.

masit94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendeede öyle oluyordu sürekli düşük hızla nete giriyordum şimdi Doping 16mbit'e kadar kullanıyorum. Şu an baya memnunum 2-3 ay oldu torrentte 1.1-1.2 mb hız yapıyorum ttnette max 200 kb hız oluyordu.

Fati[H]eaT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şaka gibi bir durum yaşıyorum. TTnet i aramama rağmen hızımı 5 mbite yükselttiler bugun büyük bi hata yaparak yine aradım 8 mbit olması lazım diye bu sefer kotanızı aşmışsınız zaten 1 mbite düşrücez diye kapadılar konuyu lanet olsun sana TTNET hızımı yükseltmeden düşürüyorlar yine.. Adil kullanımdan kurtulmanın bi yolu yokmu arkadaşalr arasam benm hızımı zaten yükseltmemitşiniz felan diye yükseltirlermi?

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
adil kullanımdan kurtulmanın yolu,adaleti olmayan paraya kıymak(tabi varsa:) ). 8,ama gerçek limitsiz pakete aylık 109 ytl !!!

AfTerDarQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
7 aydır bu muhteşem ikiliden uzak , mutlu ve mesut yaşıyorum... Herkese tavsiye ederim.
İmkanı olanları Fiber internete geçmeye , fiber internet altyapısı olmayanları varsa kablonete geçmeye davet ediyorum... Ne yapın ne edin bu ikiliden kurtulun... :lol:

h4yfans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde 1 bucuk yıla yakın 4mbitti geçenlerde net gitti. Neyse geldi bir baktım 9mbit olmuş net. Yani şöylede denilebilir. "TTNet kafasına göre hız ekliyor!":D Bende sömürmeye başladım:D

Caps:http://i51.tinypic.com/2d15mcm.png

lc1d18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de 8 mbit değişken hız var, 4-1.5 arası değişip duruyor

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır kullanıyorum hiç hız kesintisi yaşamadım sınırsız nete geçtim. 15 GB kota dolmasına rağmen hala 8 mbit ile devam ettim. Sorun kişisel olsa gerek. ;)

sefto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı probleme yakın sorun bendede var.8 mb net limitsiz paketimi şimdi 2mb kullanabiliyorum okadar aramama rağmen hala yükseltmediler