TTnet in denemesi bedeva kampanyası

esmer987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar TTnet in denemesi bedeva kampanyasından eve internet bağlattım 1.5 kullandım ama ne kullanmak hergün modem açmaktan bıktım ve iade ettim sonra superonline aldım üç ay sonra bana ttnet faturası geldi gittim konuştum sorunun çözüleceğini söylediler bir ayda böyle geçti bugün telefonuma mesaj geldi borcumu ödememi istiyorlar bu nasıl bir aldatmaca hakkımı nasıl arayacağım dört gözle iş yerimdeki ttnet sözleşmeminde bitmesini bekliyorum

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ttnet mi Allah belasını versin kaşıkla veriyorsa bilinki kazanla geri alır.

esmer987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bunun önüne geçecek bir devlet yetkilisi yokmu

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
muhtemelen iade ettikten sonra abonelik iptal işlemini gerçekleştirmedin. onlar da bunu fırsat bildiler.

esmer987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aboneliği iptal rttim hemen erişim kapandı mecburi ödeyeceğim dava açsam daha çok masraf edeceğim ama bu haksız uygulamalara göz yumulması insanın çok ağırına gidiyor

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

esmer987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yolladım umarım erişmiştir adsi no 1896472428

redokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@TTNETDestek abi peki bnm netim 4gb kotalı 29 tl ben netlimitsiz 8mb e kdar a geçmek istesem (tarife değişikliği) banada ilk 12 ay 39,90 olurmu :( ? olursa geçicemde

esmer987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNETDestek arkadaşımıza ve formmumuza teşekkürler TTNET ten arandım ve sorunun çözüleceği söylendi

esmer987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNETDestek sorun çözüldü denmişti ama ttnet tarafından halen mesaj geliyor 6 ocakta ödeme istiyorlar ne yapayım

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
benimde kullanmadığım tivibu ev hizmeti için 3 ay fatura kestiler, sonra yanlışlık oldu bir sonraki fatura döneminde iade edeceğiz dediler, 4 ay boyunca ödeme yapılmadı. hatta sdn forumda konu açmıştım, ttnet desteğe adsl ve tel numaramı yazmıştım, aramışlardı sorunu halledeceğiz diye ama nafile. 30 liram kaldı türktelekomda, haram olsun!!!

bende hem ev telefonunu, hemde interneti kapattım. Allah beni bir daha ttnet e muhtaç bırakmasın.