TTnet Hızımı düşürdü Gerçekten Artık can sıkıcı olmaya başladı

cywarrior

Öğrenci
Katılım
16 Kasım 2011
Mesajlar
68
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
bunlar cicim aylarınız yakında herkes kapattırır akn denen saçmalık zaten başlı başına bir bela.
 

ShadowFix

..........
Katılım
14 Mayıs 2008
Mesajlar
2,570
Reaksiyon puanı
77
Puanları
48
Yaş
40
Millet uyanmaya başladı, tek tek ttnete elveda, haydi ttnet bulursun belanı inşallah
 

c_emre_m

Öğrenci
Katılım
18 Kasım 2008
Mesajlar
38
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşımın hattını 2 Mbit'e düşürmüşlerdi.

444 0 375 arayıp telefondaki hanımefendiye sinyal problemimizin olmadığını bir arıza sonucu hızımızın düşürüldüğünü söyledik. Hattını güncelliyorum, modem yeniden başlayacak dedi. Aynı anda hattımızın hızını 4 Mbit'e çıkarttılar.

Aslında 6 Mbit kaldırabilir ama bizim bağlı bulunduğumuz santral en az 2.5-3 km uzaklıkta. O açıdan 4 Mbit üstü biraz sıkıntı oluyor.
 

MasterFather

Profesör
Katılım
10 Aralık 2006
Mesajlar
4,294
Reaksiyon puanı
59
Puanları
48
bazı arkadaşlar size zorlamı imzalattı diyor.ttnet.Sen 10 mb internet deyipte 2 mb internet verirsen bunun adına sahtekarlık denir.Sen bana 2 mb vereceğiz de ben imzalarmıyım.o sözleşmeyi.
 

dreamnreal

Öğrenci
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
doping neti araştırdım biraz 1hafta sonra sınavlarım bitince arayıp kampanyaların tam olarak detaylarını öğrenicem.apartmanda uydunet var allahın belası 3mbit akksize 50lira istiyorlar ttnet 60lira alıyor 2mbite düşürüyor uydunet hepsinden kötü en azından 20gün 8mbit yaşıyorum 10 gün 2mbit
 
T

TTNET NO

SDN Okuru
BeyLer TTNet e sormak istiyorum hatta ttnet bilgilendirme diye sayfa açtıgımda geliyor sinir oldum çok yavaş numarasını verebilecek varmı servisin :scared: :mad:
 

kwonmusti

Öğrenci
Katılım
2 Aralık 2005
Mesajlar
68
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Selamun aleyküm,

Bu başlığı görünce sizlerle durumu'mu paylaşmak istedim..

Yeni bir eve taşının'ca ve bulunduğum bölgede uydunet'te olmayınca mecburen dsmart internet'e müracaat ettim. Şahsi fikrim dsmart net hizmetini en güzel şekilde veriyor çünkü uydu bağlantısı internet hizmeti vs müracaat sonrası 1 gün içinde verildi.

Zurna'nın zırt dediği yer burada başlıyor..

1: telefonum istanbul içi 12 günde nakil edilebildi..
2: Telefon hattım yanlış bağlandığı için modem ile buluşma sağlanamadı.
3: 8 mb net limitsiz tarife aldım. Lâkin mahalle bakır hat olduğu için asla 8 mb alamıyorsunuz. santral uzaklığım 3 km sinyal seviyem 11 db. verebildikleri en yüksek bağlantı 4 mb oda yarım yamalak..

2 gün önce bağlantı hızımı düşürdüler.. AKK kotası nedeni ile güldüm geçtim ama saçmalığın'da bu kadarı fazla gerçekten hem bana bağlantımı sağlıklı bir şekilde veremiyorsun hem'de bana yaptırım uyguluyorsun bunu uygulayan ne yazıkki dsmart değil bizzat telekom çünkü bu konu tamamen onları yetkisi dışın'da..

Şimdi soruyorum! Ben 8 mb netlimitsiz tarife kullanıyorum. 50 gb AKK kotam doluncaya kadar alamadığım 8mb bağlantı hızımın hesabını bana kim verecek? Ve ben bu konuda kimden hesap soracağım? Bu konuda bir mercii bulamıyorsunuz. BTK'ya yazı yazdım, bu konuda verilen cevap 1 kaç ay içerisinde o bölgede fiber internet verilecek oldu. Yazacak çok şey var'da okuyacak bir yetkili derdime derman olacak 1 Allah'ın kulu çıkarmı bilmiyorum? En basiti ile Yahu bağlantımı tam veremiyorsun! En azından yaptırım uygulama be Allah'ın kulu!

Diyeceklerim bu kadar başınızı ağrıttım vaktiniz aldıysam affola kalın sağlıcakla.. :)
 
Üst