TTnet Hızımı düşürdü Gerçekten Artık can sıkıcı olmaya başladı

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TTnet hızımı 4 mbite sınırlamıs gerçekten can sıkıcı oldu artık kopmalar oluyordu bi kaç kere teknik ekip geldi merkezle konusup halledıyolardı 8mbit e kadar limitsiz var ve 4mbit kullanmak artık canımı sıktı Lütfen altyapıyla kaynaklı bırsey oldugunu dusunmuyorum sonuçta Bızım oturdugumuz yerdekı butun kayıtlı uyelere sordum 16mbit kullanan var bunun 15 mbite kadar aldıgını soyluyor ve ben 8mbitten 4 mbit alıyorum Bu can sıkıyor modemle ılgılı bı sorun yok Modemı yenı degıstırdım Ve bu kopmalar 3 4 yıldır olmuyordu nedense son 1 haftada olmaya başladı Lutfen Benımle ıletısıme gecın yardımcı olun Modeme baglandım hız degerlerım:
799
4096

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD]

30.8 19.2
9.5 6.4
12.6 13.9
22412 1167
4096 799

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Downstream[/TD]
[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Upstream[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]SNR Margin (dB):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attenuation (dB):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Output Power (dBm):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attainable Rate (Kbps):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Rate (Kbps):[/TD]

Bunlarda değerler. TTnet altyapıyı bana karsı kullanmaya kalkmasın gercekten.Altımdakı komsum 16mbit kullanıyor ve 15mbite kadar sorunsuz aldıgını kopma sorununun olmadıgını soyledı

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Attainable Rate (Kbps): 22412

Bu değer hattınızın 20 mbit üstünde hız alabildiğinin kanıtıdır... TT sizi bilerek-isteyerek madur ediyor, hakkınızı arayın...

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TTnet müşteri hizmetlerinin hiç bir faydasını daha goremedım ne ilginçtir aradım 10 dk dır müşteri hizmetlerine baglayamadı bi şarkıdır aldı basını gıdıyor ve bugun sanırım 20. arayısım bi sorunu duzeltemıceklerse bu işi yapmasınlar kımse kb ben 65 lira fatura odeyıp burda 3.5 4 mbit net almak ıstemıyorumn adam akıllı yap hızmet vermıceklerse kapattırcam zaten

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu değer hattınızın 20 mbit üstünde hız alabildiğinin kanıtıdır... TT sizi bilerek-isteyerek madur ediyor, hakkınızı arayın...
Kesinlikle haklısınız ama 20 kere aradım Ve halen bi düzeltme goremedım arıza kaydı alıp guncelleme yapıyolar ama tarife ıcın aradıklarında nasl hızı hemen 2 dk da yapıp modem resleyin demeleri yetiyor bu mu hizmet anlayışı

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
TTnet müşteri hizmetlerinin hiç bir faydasını daha goremedım ne ilginçtir aradım 10 dk dır müşteri hizmetlerine baglayamadı bi şarkıdır aldı basını gıdıyor ve bugun sanırım 20. arayısım bi sorunu duzeltemıceklerse bu işi yapmasınlar kımse kb ben 65 lira fatura odeyıp burda 3.5 4 mbit net almak ıstemıyorumn adam akıllı yap hızmet vermıceklerse kapattırcam zaten

Size tavsiyem telefonla uğraşmayın, forumda TTNet Destek temsilcisi var ona özel mesaj atın konuyla ilgilensin... Ayrıca TTelekom' a mail atın, sorunu düzeltmek hususunda sizi 2-3 gün uğraştırırlarsa ardınıza bakmadan yeni bir sağlayıcı tercihi yapın ve TT ile ilişiğinizi kesin... Smile, Doping, Superonline inceleyip kafanıza yatanı tercih edin...

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnşallah sorunu çözerler öm atamıyorum post kasmam lazımmış

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben atarım bu konuya yönlendiririm temsilciyi, siz bu konuyu takip etmeye devam edin...
Teşekkurler herşey için İnşallah çözerler ttnetten 2011 yılında cok memnundum Taki 2012 yılına gırdıkten sonra kopmalar mı dersiniz hız düşmeleri mi dersiniz günlük arar olmuştum müşteri hizmetlerini.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Teşekkurler herşey için İnşallah çözerler ttnetten 2011 yılında cok memnundum Taki 2012 yılına gırdıkten sonra kopmalar mı dersiniz hız düşmeleri mi dersiniz günlük arar olmuştum müşteri hizmetlerini.

Önemli değil, sorununuzu ilettim... Sıkıntı fazla sürmez inşaAllah, hız düşüklüğüdür, pingdir adamı deli eder bunlar...

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok ya online ıslemlerdende baktım dsl hız dusurme yazıo Dusurme yapılmış

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
istediğin kadar ara yükseltirler birkaç gün sonra indirirler ttnetten her geçen gün daha da çok nefret eder oldum . süperonline a geç bence 16 mpbs 50 gb adil kullanım ilk 6 ay 9.90 tl artı süperde bir modem veriyorlar . karşında adam gibi muhattap olacağın birileri var . ttnet kaşar olmuş bu işin artık milyonlarca müşterisi var ve o buna o kadar güveniyorki sanki millet onlara mahkummuş gibi hizmette sıfırlar . kapatın beyler ne kadar çabuk kapatırsanız sizin için kardır .

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
super onlıne gecmeyı dusunuyorum da apartmanda tek olması düşündürücü 5 6 kişi ayarlarsam anca öyle geçerim ttnetten memnundum ama 2012 yılına gırdıkten sonra bana yaşatmadıkları zulüm kalmadı

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
istediğin kadar ara yükseltirler birkaç gün sonra indirirler ttnetten her geçen gün daha da çok nefret eder oldum . süperonline a geç bence 16 mpbs 50 gb adil kullanım ilk 6 ay 9.90 tl artı süperde bir modem veriyorlar . karşında adam gibi muhattap olacağın birileri var . ttnet kaşar olmuş bu işin artık milyonlarca müşterisi var ve o buna o kadar güveniyorki sanki millet onlara mahkummuş gibi hizmette sıfırlar . kapatın beyler ne kadar çabuk kapatırsanız sizin için kardır .

Bu yazının altına imzamı atarım arkadaş!

1 Aylık bir zaman diliminde yaklaşık 1,5 hafta normal net sağlanıyor bana (ki bunu defalarca müşteri hizmetlerimi aramamdan sonra yapıyorlar HER AY!) diğer haftalar ise 4 mb internet veriyorlar en fazla (ki hattım 16mb bağlantıyı destekliyor çünkü 2 hafta kullanmıştım)

Bıktım artık şu ttnetten!!!!

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesınlıkle haklısınız TTnetdestek bir an once konuya baksa ıyı olur daha fazla tahammul edemiycem
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] artık bir an önce konuya el atın

Ne ilginç bi olay oldu :TTnetten aradılar ve 16mbiti 5 lira farkla gecıp gecmıcegımı sordular bende şuan 8mbiti kullanıp 4 mbite hızımın dusuruldugunu soylledım alt yapı kaldırmıyor dedım ve bana aynen şöyle dendi:Sizin talebiniz dogrultusunda hızınız sabitlenmiş diyor
Peki size soruyorum ben gerızekalımıyım da gidip netimin hızını dusurcem ve 8mbit fiyatını oducem Gercekten şaka mı yapıyorsunuz?

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yollamıstım ama neyse bır daha yolluyorum

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdiki değerlere bakın 1 haftada ne yaptılar bunlar hatlara ?
ADSL2+
Trellis On
No Defect
L0
8.4 3.3
54.0 26.5
12.6 17.9
5600 660
4096 695
59 11
128 20
1 1
1 4
0 0
1.0000 0.9545
1032 176
1 1
0 0
109249 110939
1704 1221
0 0
0 0
0 N/A
606 358
0 0
0 0
17157939 1567939482
928158 1861625372
0 101836374
14839 13343834
477 13229109
342 13218289

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Mode:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Line Coding:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Status:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Link Power State:[/TD]

[TD="colspan: 3"] [/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"] [/TD]
[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Downstream[/TD]
[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Upstream[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]SNR Margin (dB):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attenuation (dB):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Output Power (dBm):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attainable Rate (Kbps):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Rate (Kbps):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]MSGc (number of bytes in overhead channel message):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]B (number of bytes in Mux Data Frame):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]T (Mux Data Frames over sync bytes):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]R (number of check bytes in FEC Data Frame):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]L (number of bits in PMD Data Frame):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]D (interleaver depth):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Delay (msec):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Super Frames:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Super Frame Errors:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]RS Words:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]RS Correctable Errors:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]RS Uncorrectable Errors:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]HEC Errors:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]OCD Errors:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]LCD Errors:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Total Cells:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Data Cells:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Bit Errors:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Total ES:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Total SES:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Total UAS:[/TD]

legend58_78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wallaha 7 bilemedin 8 yıldır ttnet obonesiydim cumartesi itibarı ile internetimi smile adsl taşıdım, ben sınırsız 2mb kullanıyodum 72 tl aylık ödüyodum smile 2mb 64 tl burdan sokuyolardı zaten 4mb 82 tl ben 4mb gectim bide bu ttnet in zırt bırt aramaları beni deli ediyodu

claven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Santral ile aramda 50 metre var, Modem değerlerim "8192 kbps / 799 kbps" fakat bana verilen internet 1.50 Mbps. Ayriyetten online oyunlarda 70-120 arası pingde cabası. 1 aydır bu sorunu dile getiriyorum hala çözüm üretilmedi. Boşuna vakit kaybediyoruz.. Anlayacağın Kardeş sen apartmandan kişi ayarlamayı bırak, direk tek başına geç. Süperonline olsa burada bende geçeçeğim :)

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Santral ile aramda 50 metre var, Modem değerlerim "8192 kbps / 799 kbps" fakat bana verilen internet 1.50 Mbps. Ayriyetten online oyunlarda 70-120 arası pingde cabası. 1 aydır bu sorunu dile getiriyorum hala çözüm üretilmedi. Boşuna vakit kaybediyoruz.. Anlayacağın Kardeş sen apartmandan kişi ayarlamayı bırak, direk tek başına geç. Süperonline olsa burada bende geçeçeğim :)
Hocam sizin ki, gene iyi benım net suan 0.5 mbit modem degerlerımde bıle 8192 kbps ı goremedım o derece :(

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ttnet ile ilgili bomba haberlerle birazdan geliyorum, suan müşteri hizmetlerindeyim.

Evet...

Arkadaşlar bir az önce ttnetmüzik, maxmüzik paketi üyeliğimin bulunması halinde yabancı müzikleri indiremediğim gerekçesiyle şu meşhur hizmette bulunan müşteri hizmetlerine ulaştım. Ttnetmüzik'le ilgili bölümde görüştüğüm arkadaş, 2012 Ocak ayı itibari ile yabancı müziklerin indirelemediğini belirtti. İyi, güzel.
Bir problem yok. Aylık olarak ödediğim faturamı sorgulattım sistemden. Sordum, ne kadar ücret yansıtılıyor ttnet maxmüzik paketi için faturama? Ocak ayından itibaren aylık 3TL yansıtılması gerekir değil mi? Tabiki ttnet bu konuda oldukça uzman! Ocak ayında 9TL, Şubat ayında ise 15TL faturama yansıtılmış durumda.
Sözde arkadaş, beni durumu düzeltecek olan arkadaşa yönlerdi. E tabi konu ttnet olunca beklemezsen bu işin keyfini alamazsın! Bekledim, bekledim.. Karşıma çok hoş sesli bir bayan. Durumu izah ettikten sonra (malum konuda biraz da o bilgi sahibi olsun diye) sonuçta o problemi düzeltecek ya, hadi bakalım burdan yak! Tekrar bir yönlendirme, hemde ana menüye. Sebep? Sabır, sabır... Sakin ol... Faturalar kısmına bir hamleyle bağlandım. Durumu oradaki arkadaşa anlattıktan sonra, oda ne! Verilen cevaba bakın, - Bahsettiğiniz konuların ilgili bölümlerde düzeltilmesi gerekli, sizi hangi bölüme aktarayım? Dedim arkadaş, bırak ben burda inicem! Bu kadar aşağılık, bu kadar laubali, çirkef bir şirket daha önce karşıma çıkmadı! Burada ki ttnetdesteğin arkasındaki arkadaş bu durumu özellikle bu forumu paylaşan insanlar, ve senin bilgin olsun diye yazdım. En kısa zamanda TTnet'le olan ilişkilerimi kesicem. Kullandığım başlıca ttnet uygulamaları: TTnet 16mbtlik adsl, TTnetMüzik, 2 adet TTnetmobil hat, Tivibu, TTnetprog

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun hocam TTnet kazıklamada 1 numaradır

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şüphesiz...
An itibari ile ttnet'den kurtulma işlemlerini başlatıp farklı bir servis sağlayıcı ile anlaşmış bulunuyorum.

Ttnet ve benim için hayırlısı olsun diyorum.

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangisine geçtiniz hocam memnun kalırsanız banada haber verin.

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Seninde geçmeyi düşündüğün. :)

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D adil kota olayı onda beni bozuyor eğer adil kota olmasa gerçekten geçerim ben bı haftada 50 gb ı rahat aşıyorum :(

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D adil kota olayı onda beni bozuyor eğer adil kota olmasa gerçekten geçerim ben bı haftada 50 gb ı rahat aşıyorum :(
kardeşim adil kota olayı hepsinde var o BTK'nın olmasını istediği bişey.sen rahat ol hızı kesmiyolar bende her ay geçerim hiç şahit olmadım düştüğüne, sen rahatca geç ttnet dışındaki nereye geçiyosan geç daha fazla hız alırsın bende ttnetin kasıtlı olarak hız kestiğine şahit oldum hiç bekleme derim.

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam yalnız superonlıne kesıyo dıye bılıyorum Yoksa 1 dk durmam

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
doping internete de bakmanızı tavsiye ederim sabit telefon hattına ihtiyaç duymadan sadece internet parası ödemek hayal değil adamlar yapmış :)

alp_45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde 8mbite internetim var ama sözdeee 2mbite hızım var indirmelerde iyice canımı sıkmaya başladı net limitsiz pakedim hızım nasıl düşer
saçmalık bakıyorumda tek bn değilim gerçekten ve ben ttnet bayisine gittimde verilen cevap:dua et internetin var kimi yerde internet yok dedi adamın bana verdiği cevaba bakarmısınız ya :D valla şaka gibi kimsenin ilgilendiği fln yok hizmet:0

asafated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nisan ayı başında evimi taşıdım. Uydunet abonesiydim, taşındığım yerde uydunet yoktu, mecburen ttnet'e geçtim. geçmez olaydım. bu nedir, nasıl bir kuruluştur, nasıl bir hizmet anlayışıdır, resmen 2 ayda verem ettiler beni. ne kadar ciddiyetsiz, kafalarına göre iş yapan insanlar çalışıyor burda anlamak mümkün değil.

ben taşındığımda hemen başvurumu yaptım ve internetim açıldı, sorun yok. Sonra birden internetim gitti, arıza kaydı açtırdım, geldiler yapıldı dediler ama yapılmamıştı, tekrar arıza kaydı açtım. 3 defa aynı durum tekrar etti. sonra gelip gitmekten sıkıldı sanırım arkadaşlar benim bina girişindeki hattımın bir ucunu çıkarmışlar, binayı yapan tesisatçının bu hat kutusunu toparlaması lazım diyorlar. yani bina girişindeki kutu dağınık diye benim internetimi kapattılar. sonra ev sahibine bi şekilde yaptırdık kutuyu. ancak gel gör ki internet yine yok. yine bi arıza kaydı açtırdım tabi. bu sefer de gelen görevliler hızı 1mb e sabitlemişler. neden? altyapı yetersizmiş! e binadaki herkesin yeterli, benim yetersin öyle mi? bi de ilk bağlandığında yeterliydi, sonradan mı yetersizleşti?

bana önerdikleri çözüm, türk telekoma dilekçe verin altyapı çalışması başlatılsın diye..

sınırsız yalın internet kullanıyorum, hızım 1mbps, hiçbir anlamı yok benim için, ayrıca kullanmadığım internet için 108 tl ilk ay fatura gelmiş. nasıl iştir anlamadım. araştırıyorum şu an konuyu, inş. bi çözüm bulup kurtulurum bu ciddiyetsiz kurumdan