TTNET HG1311 Modem Id ve Şifresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iZozzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
TTnet Fiber internet, modem olarak da kampanya dahilindeki Tılgın HG1311 kullanmaktayım. Modem arayüzündeki id ve şifreyi öğrenmek gibi bir olanağımız var mı ?
İlk kurulum esnasında gelen çalışana sorduğumda, şifre verilmiyor gerektiğinde bizle irtibata geçerseniz yardımcı oluruz gibi saçma bir açıklama yaptı. TTNet çağrı merkezide bu olayı doğruladı. Bende her işim düştüğünde on saat telefonla uğraşmak istemiyorum. Varsa bir çözüm yolu yorumlarınızı bekliyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
kullanıcı adı : admin
şifre: admin

denedin mi?

olmazsa
admin
ttnet

dene bakalım.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
@eSa Çok şey denedim de hem id'in hem şifrenin admin olabileceğini düşünmemiştim :D Teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[TABLE="class: control"]
[TR]
[TD="class: first"]
Ürün adı:
[/TD]
[TD="class: last"]ttnetin verdigi tilgin HG1332 modelinde bazı siteleri engellemek istiyorum fakat engelleme yapamiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

xseure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: cms_table_control"]

[TR]
[TD="class: cms_table_first"][/TD]
[TD="class: cms_table_last"]ttnetin verdigi tilgin HG1332 modelinde bazı siteleri engellemek istiyorum fakat engelleme yapamiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz [/TD]
[/TR]

[/TABLE]

xseure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnetin verdigi tilgin HG1332 modelinde bazı siteleri engellemek istiyorum fakat engelleme yapamiyorum lütfen yardım yardım edecek kimse yok mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhabalar;
peki tilgin hg1332 deki şifre olan admin admini nasıl değiştireceğiz..değiştirmek şart çünkü wifi ye bağlanan herkes yönetici.....

laylon02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhabalar;
peki tilgin hg1332 deki şifre olan admin admini nasıl değiştireceğiz..değiştirmek şart çünkü wifi ye bağlanan herkes yönetici.....

Herkes anlamsız yere wireless şifresi değiştirme telaşında.
Ama modem şifresini değiştirmeyi akıl eden yok.
admin admin yazan herkes, zaten senin wireless şifreni görecek !!! :)))
Ama sorun şu ki, modeme ulaşmak için kullandığımız admin - admin 'i nasıl değiştirebileceğimiz belli değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya olmuyo kaç kere denedim admin admin diye admin superonline admin ttnet yazdım hiçbiri olmuyo yardım pls

barbaros_hs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar bende de tilgin modem var ve malesef o kadar araştırmama rağmen admin/admin değiştirilemiyor. işin tuhaf tarafı bundan kımsenın rahatsız olmadıgı gıbı hala bu modemler fibere gecen kullanıcılara verılmekte. kusku duydugum taraf ıse (ben ttnet kullanıcısıyım) bakır kablodan fıbere gecınce modem de vermıs oldular. oncekı modemı sordugumda artık o sızın oldu dedıler. yanı bedavadan bır modem verecek kadar rahat olduklarına gore bu guvenlık acıgı bence bırılerının ısıne yarayacak bır pazar payı olusturulmus olabılır. uzun lafın kısası bedava modem ve admın/admın olayı mıde bulandırıcı bır durum.
not: tılgın modemın feedback bolumunde turkıyeye aıt herhangı bır ıletısım kanalı bulunmuyor. sonucta ttnet,superonlıne vs ınternet saglayıcı ve turktelekom altyapısı ıle calısıyorlar. yanı tam bır muhatap da yok konuyu degerlendırecek. konuyla ılgılı bırılerı bırsey ogrenırse lutfen ıletısıme gecelım. barbaros_hs@hotmail.com