• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTnet geldi telefon kablomu kesti.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar 3 gün önce ttnetten geldi adamlar hiçbir neden olmadan telefon kablomu bina girişindeki kutudan kesti gittiler..Daha şimdi geldi bağladılar kablomu..Fakat kabloyu kesmeden önce hız 8 mb iken şimdi 4 mb olmuş..Bu nedendir acaba ?

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar 3 gün önce ttnetten geldi adamlar hiçbir neden olmadan telefon kablomu bina girişindeki kutudan kesti gittiler..Daha şimdi geldi bağladılar kablomu..Fakat kabloyu kesmeden önce hız 8 mb iken şimdi 4 mb olmuş..Bu nedendir acaba ?

Benimde ahanda şimdi 4 olmuş. Dün 5mbit' di. 8Mbit' i full kullandığım bağlantımızı ne hale getirdiler yav. :(

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Benimde ahanda şimdi 4 olmuş. Dün 5mbit' di. 8Mbit' i full kullandığım bağlantımızı ne hale getirdiler yav. :(

Arkadaşım ttnet müşteri hizmetlerini aradım şimdi hızım düşürüldü dedim.Dediki biz böyle arıza kaydı açamıyoruz..4 mb size yeter dedi..Bende internet çok yavaş dedim..Bunu 8 e çıkarın dedim anında çıkardılar şimdi..
Ayrıca birde telefon kablomu kestikleri için bağlı bulunduğum santrale dilekçeyle şikayette bulunacağım..