Ttnet fişlenmeden kurtulmanın yolunu paylaşıyorum (a.oix.net)

volxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar malum ttnet phorm ile anlaşma yaparak gezinti adı altında girdiğimiz sitelerin bilgilerini topluyor bunu kapatmak için www.gezinti.com sitesine girip hesabıma tıkladığınızda açık olduğu halde hesabınız yok diyor sistem size. Ben de bu hatadan kurtulmak için direk olarak http://www.gezinti.com/hesabim/acik linkini yazarak girdim ve tüm izinlerin kendiliğinden verilmiş oldugunu gördüm. bunları kapatınca a.oix.net sitesine yönlendirmeyi bıraktı ttnet çok şükür.

Verildiyse özür dilerim şimdiden

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
acik dediğin zaman kendin açmış oluyorsun zaten açtığın şeyi tekrar kapatıyorsun.

volxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır arkadaşım artık a.oix.nete yönlendirmiyor. Açık olarak girdiğimde sistemin içine giriyorsun diğer türlü ttnet göstermiyor hesabının var olduğunu. direk ttnetin sitesinden de araştırdım. şu an giriş yaptıgımda hesabınız kapatılmıştır diyerek dürüst davranıyorlar...

edit: isteyen denesin sonucu buraya yazsın. Bir teşekkür edecegine hemen karalıyosun. Benim amacım sadece insanlara yardım edip fişlenmesine engel olmak. benim msj sayımı çoğaltmak gibi bir derdim yok bazı arkadaşlar gibi. iyi forumlar herkese