Suan super online'da misin?
Arkadaşın oturduğu semtte Süperonline alt yapısı yok zaten kendisi de belirtmiş.
bak kendi cevabı içinde yazdığının. koyu olarak üstünden geçiyorum dostum.Şunu belirtmek isterım ki İstanbul/Kadıköyde oturuyorum, internetımle ilgili hertür sorunumda ,düzeltilmesi ile ilgili günlük arandım ve evde olmadığım halde bır çok kez de tekrar tekrar gelmek zorunda oldular.Ha sorunda onlardan kaynaklı değil kendi kablo hattımla ilgili idi.(ölçümlerini dahi yaptılar).Burda fanboyluk yaptığım yok.Sadece gözlemlerin arastırmalarımla ttnet harıcı sorunlarıyla bu kadar ilgilenen ve çözen firma bulman zor.Diğer firmalarda hemen hemen ttnet alt yapısını kullanıyorlar.Diğer firmalarla ilgili yada ttnetle ilgili şikayetlerin toplandığı siteler var arastır.Ona göre seçimini yaparsın.
Semt olarak ıyı bir bölge de oturuyor olabılırım.Bu ttnetın baska bölgelerle ilgilenmedığı anlamına mı gelıyor?bak kendi cevabı içinde yazdığının. koyu olarak üstünden geçiyorum dostum.
kesinlikle.her bölgede aynı itinalı çalışma yok.Semt olarak ıyı bir bölge de oturuyor olabılırım.Bu ttnetın baska bölgelerle ilgilenmedığı anlamına mı gelıyor?