• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET e geçmeyi düşünüyorum

okayogru

Öğrenci
Arkadaşlar TTNET e geçmeyi düşünüyorum sizce geçeyim mi ? İnternet Hızlımı ?

berbat sakın geçme.

1c1_1341d.jpg

ttnet mi :D forumda 20 tane başlığa gir 10 tanesı ttnetten yavaşlığından şikayetçidir kardeşim.
( Misal)

peki ya tavsiye edebileceğiniz varmı ? superonline hariç bizim ilçede olmuyor

Çeşitli servis sağlayıcılar var ama siz hangi Bölge de şehirdesiniz ?

Ona göre o bölgeden kullanıcı arkadaşların fikrini alın, sonuçta her şehrin, semtin, yerin altyapısı bir değil.

Şunu belirtmek isterım ki İstanbul/Kadıköyde oturuyorum, internetımle ilgili hertür sorunumda ,düzeltilmesi ile ilgili günlük arandım ve evde olmadığım halde bır çok kez de tekrar tekrar gelmek zorunda oldular.Ha sorunda onlardan kaynaklı değil kendi kablo hattımla ilgili idi.(ölçümlerini dahi yaptılar).Burda fanboyluk yaptığım yok.Sadece gözlemlerin arastırmalarımla ttnet harıcı sorunlarıyla bu kadar ilgilenen ve çözen firma bulman zor.Diğer firmalarda hemen hemen ttnet alt yapısını kullanıyorlar.Diğer firmalarla ilgili yada ttnetle ilgili şikayetlerin toplandığı siteler var arastır.Ona göre seçimini yaparsın.

başka çaren yoksa başka servis sağlayıcısı yoksa bölgende napçan mecbursun ttnete o zaman bi araştır önce en son çare ttnet olsun

ya adana seyhanda oturuyorum oralarda önerebileceğiniz bir servis varmı ?

Şunu belirtmek isterım ki İstanbul/Kadıköyde oturuyorum, internetımle ilgili hertür sorunumda ,düzeltilmesi ile ilgili günlük arandım ve evde olmadığım halde bır çok kez de tekrar tekrar gelmek zorunda oldular.Ha sorunda onlardan kaynaklı değil kendi kablo hattımla ilgili idi.(ölçümlerini dahi yaptılar).Burda fanboyluk yaptığım yok.Sadece gözlemlerin arastırmalarımla ttnet harıcı sorunlarıyla bu kadar ilgilenen ve çözen firma bulman zor.Diğer firmalarda hemen hemen ttnet alt yapısını kullanıyorlar.Diğer firmalarla ilgili yada ttnetle ilgili şikayetlerin toplandığı siteler var arastır.Ona göre seçimini yaparsın.
bak kendi cevabı içinde yazdığının. koyu olarak üstünden geçiyorum dostum.

Konuyu açan arkadaş artık bu yorumlar karşısında ttnet i bile görmek istemiyordur sanırım hahahahahh