TTNet Çözülemeyen Hız Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan POWER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bulunduğum çevrede(yan komşular vs dahil) internet 8 mbit destekliyor. Test edilmiş onaylanmış bir bilgi.

Ama benim bağlantı 4 mbit te sabitlenmiş durumda. Müşteri hizmetlerini aradığımda telekoma gitmem gerektiğini söylediler. Oraya gittim. Bana TTNet müşteri hizmetlerini arayacaksın dediler. Bir o kaleden bir o kaleye pas olduk yani :) Ama sorunu çözen yok.

Fikri olan? Ya da @TTNETDestek yardımcı olabilir misiniz acaba :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Peki hız ölçüm sitesindenmi bu sonuca vardın. Çünkü bende speedtest sitesi 4.5-5 mbit gösterirken hızı zamundadan birşey çekerken 8-9 arası çekiyordu bir ara.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman çözüldüki :D Şimdi benden sonra TTNETDESTEK yazar ADSL no ve numaranızı yazarsanız bakıp size haber veririz yazar :D Öyle de kalır . Sırf laf icraat 0

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Modemdeki değerleR

[TABLE="width: 95%, align: center"]
[TR="class: tabcolor2, bgcolor: #E3ECF2"]
[TD]Sayısal Abone Hattı[/TD]
[TD]Up[/TD]
[TD]4096 kbps / 798 kbps

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 speedtest
3 zamunda en popüler torrentleri indirmedeki maximum hız
4 microsoftun kendi sunucusu üstünden dosya çekim hızı

hepsinde de maximum 418 kb indirme hızı gördüm. Yoksa bende biliyorum bazen tutarlılık olmadığını

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ttnet sorun çözümünde bize sıra gelmedi daha, biraz araştırma yapıp diğer adsl servislerine geçmeyi düşünüyorum.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı direkt mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
geçen gün bende de aynı sorun vardı 16 mbit tarifesi var birden internetim kesildi 6 günde çözemediler neyin ne olduğunu neyse portu değiştirdiler oda ne hızımı 4 mbit yapmışlar aradım. efendim sizin hat 16 mbiti kaldırmıyor dediler. Bende 7 ay kaldırdı şimdi mi kaldırmıyor saçmalamayın dedim adamlara :D onlar ne dedi bulunduğunuz bölgede bakır kablo kullanılıyor zamanla oksitlenme yapıyor ondan olabilir dedi bende gidin değiştirin o zaman dedim parasını ödüyorum hizmetinide almak istiyorum dedim bir şey diyemedi :D dedim 4 te 1 hızımı veriyorsunuz o zaman faturamı 4 te 1 oranında düşüreceksiniz dedim adam olmaz öyle şey dedi :D bende sökün gidin kablonuzu istemiyorum bağlantınızı hizmetinizi dedim 1 saat içinde ankaradan aradılar :D bir de onları fırçaladım burası ticari işletme nasıl olurda 6 gün boyunca probleme çözüm bulamazsınız diye neyse şimdi babalar gibi 16 mbit kullanıyorum ne kopma var ne de hız düşmesi :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bende de ilginç bir şey oldu. hızım inanılmaz bir şekilde arttı:D normalde 200 kb ile indirirken birden 800 kb ile indirmeye başladım. bir haftadır böyle maşallah :D

jorem44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnanılmaz ama benimde hızım arttı. gerçi olması gereken oldu:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bende niye olmuyor o <:D

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 18:41 ----------

Problemim çözüldü. [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] ilginiz için teşekkürler <:)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
ilk mesajda ne yazmışsam o <:) Hız 4 tü şimdi6 oldu. 8 de kesilmler oldu az biraz <:)

lalale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçen gün bende de aynı sorun vardı 16 mbit tarifesi var birden internetim kesildi 6 günde çözemediler neyin ne olduğunu neyse portu değiştirdiler oda ne hızımı 4 mbit yapmışlar aradım. efendim sizin hat 16 mbiti kaldırmıyor dediler. Bende 7 ay kaldırdı şimdi mi kaldırmıyor saçmalamayın dedim adamlara :D onlar ne dedi bulunduğunuz bölgede bakır kablo kullanılıyor zamanla oksitlenme yapıyor ondan olabilir dedi bende gidin değiştirin o zaman dedim parasını ödüyorum hizmetinide almak istiyorum dedim bir şey diyemedi :D dedim 4 te 1 hızımı veriyorsunuz o zaman faturamı 4 te 1 oranında düşüreceksiniz dedim adam olmaz öyle şey dedi :D bende sökün gidin kablonuzu istemiyorum bağlantınızı hizmetinizi dedim 1 saat içinde ankaradan aradılar :D bir de onları fırçaladım burası ticari işletme nasıl olurda 6 gün boyunca probleme çözüm bulamazsınız diye neyse şimdi babalar gibi 16 mbit kullanıyorum ne kopma var ne de hız düşmesi :D
wala doğru bunlar iyilikten anlamıyor yumuşak konuşunca ne hız geliyor ne internet bugün bende aradım 8mbit ten 1 mbite düştü ayın başından beri böyle adil kullanım hakkı bahanesinide uyduramıolar :D adam dedi hızınız 1mibt gözüküyor bende onun için aradım dedim :D yapabilceğim bişi yok dedi bende o zaman bu tarifeyi niye seçtim 1mbiti seçerdim veya başka sağlayıcıya geçerim dedim adam dedi ttnet sizi tutmuyo geçebilirsiniz dedi böyle müşteri hizmeti oldukça daha çok müşteri kaybeder bunlar :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
baştan ttnet seçmen hata biri,superonline varken smile ondanda uzak dur ttnet'ten farkı yok.