TTNET Binbirtürlü yalanlar

Reaksiyon puanı
61
ya arkadaşlar ben sakaryada okuyorum 3 arkadaş evde kalıyoruz atso villalarında bu internet esiden iş görüyodu daha sonra kullanamaz hale geldik ev sahibi işinden dolayı gidemediğinden ttnete bilgileri bana verdi ben gittim sordum felan adam dedi hattınız yüksek hızı desteklemiyor internetin hızını düşürdük he oda düşürme 1 mpbs yapmışlar ev eski evde değil şimdi 10 sene önce anca yapılmıştır evdeki tesisat desteklemiyo dedi adam ev sahibi aramış hızını yükseltmiş kota dolmadan 12mbps 1.2mb indirme kota dolunca 2.5mbps oluyo bide modem yukarda kabloyla bizim eve geliyo routerle wifi yapıyoz acaba ondan mı kopuyo 3 arkadaşız ve bu meret kopup duruyo csgo oynuyoz bazen oyundan illallah ettiriyo bizi ne yapmamızı önerirsiniz direk net gelen modemi alta çekip routeri iptal mi etsek

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Yeni hat çektirip hızı 35 mbps e kadar olan bir tarifeye geçmenizi öneririm...Aylık 70 lira ödüyorduk bizde üç kişiydik...23-25 liraya adam başı ücret geliyodu ama internet iyiydi...Tarife pahalıydı ama indirimleriyle filan 70-72 geliyodu fatura...

FerdiANAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
ya arkadaşlar ben sakaryada okuyorum 3 arkadaş evde kalıyoruz atso villalarında bu internet esiden iş görüyodu daha sonra kullanamaz hale geldik ev sahibi işinden dolayı gidemediğinden ttnete bilgileri bana verdi ben gittim sordum felan adam dedi hattınız yüksek hızı desteklemiyor internetin hızını düşürdük he oda düşürme 1 mpbs yapmışlar ev eski evde değil şimdi 10 sene önce anca yapılmıştır evdeki tesisat desteklemiyo dedi adam ev sahibi aramış hızını yükseltmiş kota dolmadan 12mbps 1.2mb indirme kota dolunca 2.5mbps oluyo bide modem yukarda kabloyla bizim eve geliyo routerle wifi yapıyoz acaba ondan mı kopuyo 3 arkadaşız ve bu meret kopup duruyo csgo oynuyoz bazen oyundan illallah ettiriyo bizi ne yapmamızı önerirsiniz direk net gelen modemi alta çekip routeri iptal mi etsek

Merhaba,

AKN girince .2,8o Mb düşmesi normaldir hızınızın. Hızınızın desteklememesi olayı için çok etken var gerek santral den evinize gelen lokal kablo gerek ev içindeki anktre kabloları modeme kadar olan ekler bunları etkiler bu saydıklarımı en azından ev içindeki ekleri vs temizliye bilirseniz gözle görünür hızı fark edersiniz unutmadan birde aradaki router i saf dışı bırakıp denemenizde de fayda var.

Kolay gelsin.