TTNet beni deli etti :@

ttnetbnidelieti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm.
8 mps sınırsız adsl kullanıyorum
hiç 8 mps yi göremedim
ve int hızım bazen 0,50 mps ye kadar düşüyor
yardımcı olabilicek kimse varmı acaba:(

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] etiketleyelim yardımcı olmaya çalışırlar.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Vayy adam fena deLirmiş nike geL :D

ttnetbnidelieti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
444 0 375 i yüzlerce defa aradım. arıza kaydı yapıyorlar bişey yapıyorlar bişeyler diyorlar dönecez diyorlar ama değişen bişey yok ben bıktım artık.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Ben hiç 8 megabit kullanamadım amca!
images

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Başka bir servis sağlayıcısına geçmekle tehdit edin.

ttnetbnidelieti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öylede denedim bağırdım kızdım. sakin olun diyorlar halledecez diyorlar değişen bişey yok

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ne zamandır böyle, bi iki gün falansa bekleyin belki düzeltilir.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hızdaki dalgalanma hattın kalitesizliğinden ileri geliyor. Eve giren hattan tutun da santrale kadar olan bakır kabloların tamamında sorun olabilir. İlginç.

ttnetbnidelieti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla dediğinide yaptım nerden baksan 3 ay oluyor. halen gelip yapacaklar. düzeltecekler diye bekliyorum haftada 1 arıyorum ama nafile. ilgilenen yok

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Uzun zamandır böyle kullanıcı adıyla uyumlu başlıklar görmüyordum :D

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evde modem bozulmuştu, tabi biz nette sorun var zannettik 4440375'i arayıp arıza kaydı yaptırdık. Neyse yeni modem gelince nete girdim bir indirme yaparken hızın düştüğünü fark ettim, modemin arayüzüne girip baktım 2 mbps, hemen aradım 4440375'i durumu anlattım bana diyor ki "Bilgisayar yanınızda mı? İndirme yaparken mi yavaşlıyor nette gezerken mi?" Durumun öyle olmadığını normalde 8 mbps ama şimdi 2 mbps hızımız olduğunu ve yükseltilmesini istediğimi söyledim, bu sefer de "Altyapı en fazla o kadar destekliyordur" dedi. (İnsaf yani 8 mbps olarak kullanıyorduk zaten.) Neyse bu defa daha detaylı açıkladım modemin arayüzüne girdiğimi ve orada 2 mbps'yi gördüğümü, normalde bunun 8 mbps olduğunu söyledim ve tekrar yükseltilmesini istedim. Ondan sonra baktı kandıramayacak, kayıt aldı, birkaç saat içinde de hız geri yükseldi.

Yani anlayacağınız bilmesek anlamasak o haliyle yedirmeye çalışacaklar maalesef durum bu TTNet'te...

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bunun içinmi hesap kurdun arkadaşım boş boş şeyler
ttnete güvenilmez ya hep sürprizler yaparlar kötü sürprizler ama

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bizi de 8 mbit'e geçirdiler habersiz, sesimiz çıkmasın diye şimdilik 8 mbit'i sorunsuz veriyorlar galiba. Böyle sorunları görmem uzak değildir diye düşünüyorum.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Modem Arayüzüne Girip Bağlantınızın Durumunu Kontrol Edin . Bağlantı Yavaşlığınız Stream Sunucu Yoğunluğu Veya Kullandığınız Domain'e göre Değişebilir . Ayrıca 1 'inci Adım Kullandığınız Bilgisayarın Durumudur.!

Eğer Sorununuz Çözülmediyse ben yardımcı olurum Size .

Ayrıca TTNET MH aramadan Etrafınızdaki Bağlantı Hızlarını Binada Kablolama ile ilgili bilgiler Edinin ki . MH aradığınız zaman İkna Kabiliyeti Yüksek MH temsilcisi 2 Dakkada Sizi Kaderinize Boğun Eğmek Zorunda Bırakmasın :)

Farketmiştirsiniz Hangi MH Temsilcisi olursa Olsun . Soruna Göre "Kalıp" Cümleler Kullanıyor .

uglylaz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnetin en sinir olduğum noktası arada çat diye netin kesilmesi ha ara sıra kesilir nolacak demeyin online oyun oynayanlar bilir bağlantı kesilmesi insanı cinnete getirir..

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım biraz saçma hatta ne alaka bile diyebilirsin. modemin sıcak ve havasız yerde duruyorsa o yüzden olabilir. Mesele benim internetim 8mb hıza ulaşıyor masanın üstünde duruyor modem. ama önceden pc kasasının üstünde çekmecenin altında havasız ve pcnin ısısıyla çok sıcak yerde durduğunda hızı çok düşüyordu. Sen de modemini hava alan bir yere koyarsan bağlantı hızın düzelebilir.

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 1megabit sınırsız kunlanıyordum haberim olmadan 8 megabit 25 gb adil kunlanım zımbırtılı olana geçirmişler şikayet ettim araştırıcaz gerçekten onayınız olmadan yapıldıysa işlem geri alınır dediler yani bende yaklaşık 2-3 haftadır 8 megabit kullanıyorum evim istanbul fatihteki türk telekom binasına 100 metre uzaklıkta bende hiç 8 i görmedim enfazla 7 olu

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
banada aynen onaysiz işlem yaptılar bende istemiyorum dedim araştıracaz dediler 4 aydır ne araştırıyorlarsa hala cevap yok

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kasım ayının 1. günüydü. Benim hız 512'ye düşmüştü. Aradım o müşteri bilmemnesini iki saat müzik dinlettirdiler para yazdı tabi sonra kadının biri telefona çıktı. Arkada da bağırma çağırma kahkaha sesleri falan. her neyse. dedim böyle böyle 512 kb oldu benim hız. tarifem 8mb netlimitsiz dedim. Kadın dedi efendim adil kullanım diye. Lan dedim sen kimi kandırıyorsun be? Ayın 1. gününün ilk saatlerinde 25 gb dosya çekmişmişim. Dedim düzeltin bu hızları. Kadın dedi efendim altyapı öyledir. Yine bağırdım. Lan dedim dün 6 mb kullanıyordum bugün ne oldu dedim siz kimi kandırıyorsunuz santralden bana kakalamışlar işe yaramaz eski NEC portlarından birini. Bağıra çağıra küfür ede ede sorunumu hallettim. Son sözüm şudur: Bunlara hakkımı helal etmiyorum. Aldığınız paralar haram zıkkım olsun, Allah yedirmesin...
Vesselam...