TTNET Artık Bitti.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
2006 Yılından beri TTnet kullanıcısıyım inanır mısınız 10 sene olmuş ben hala şikayetçiyim.Son 2 yılda her hafta müşteri hizmetlerini aradım yok kopmalar bir 2 mbps hızlar. Artık TTnete yapılan şikayetler öyle bir hal almış ki adamlar şikayetvar.com a cevap bile veremiyorlar. Müşteri hizmetleri desen anca arıza kaydı oluşturur, oluşturduğum arıza kaydı 100leri bulmuştur. Son zamanlar arayıştayım uygun başka bir sağlayıcı bulursam hemen geçecem artık yeter.

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
2006 Yılından beri TTnet kullanıcısıyım inanır mısınız 10 sene olmuş ben hala şikayetçiyim.Son 2 yılda her hafta müşteri hizmetlerini aradım yok kopmalar bir 2 mbps hızlar. Artık TTnete yapılan şikayetler öyle bir hal almış ki adamlar şikayetvar.com a cevap bile veremiyorlar. Müşteri hizmetleri desen anca arıza kaydı oluşturur, oluşturduğum arıza kaydı 100leri bulmuştur. Son zamanlar arayıştayım uygun başka bir sağlayıcı bulursam hemen geçecem artık yeter.

Aynı sorunları zamanında ben de yaşadım. Tamamen tesadüf eseri superonline ın fiberinin siteye geldiğini öğrendim bu sayede ttnet eziyetinden kurtuldum. Malesef bazı süper hızı olan arkadaşlar bunu kabul edemiyorlar. Umarın en kısa zamanda sen de bu eziyetten kurtulursun.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Süperonline fiber varsa düşünmeden geç, yoksa adls alacaksan yine süperonline adsl al.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Hele bide Su kota olayı yokmu :cursing:

donmezhasan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de 2006 dan beri ttnet kullanıyorum. Çok da memnunum, fiyat olarak biraz pahalı ama hizmetleri bana göre gayet iyi. Çünkü alt yapı olarak en kaliteli alt yapı kendilerinde. Ama dediğim gibi fiyat tuzlu, ortak kullanırsanız onu da halledersiniz :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ben de 2006 dan beri ttnet kullanıyorum. Çok da memnunum, fiyat olarak biraz pahalı ama hizmetleri bana göre gayet iyi. Çünkü alt yapı olarak en kaliteli alt yapı kendilerinde. Ama dediğim gibi fiyat tuzlu, ortak kullanırsanız onu da halledersiniz :)

TTnet'in ana santralinin yanında falan mı yaşıyorsunuz? Altyapı olarak şuan en iyi Turkcell superonline.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
TTnet'in ana santralinin yanında falan mı yaşıyorsunuz? Altyapı olarak şuan en iyi Turkcell superonline.
Burada Superonline olsa geçerdik ama yok santral 1 km ötede bakır kablo ile 24 mbps rahat alıyorum uzun zamandır Ttnet kullanıyorum ama şu 3-4 aydır kesilmeler yavaşlamalar artttı.

donmezhasan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ttnet yakın mı bilmem ama gayet memnunum. Ki şimdiye kadar 3 adres değiştirdim.
Ttnetin dağıtım merkezlerini çok gezdim. Türk Telekomun işini yapmıştım 10 il gezdim Türkiye'de. Santrallerinde hep kaliteli malzeme kullanılmış. Masraftan hiç kaçınılmamış. Bu da direkt olarak hizmet kalitesine etki ediyor. Sizink nasıl bu kadar uzun sürmüş anlamadım doğrusu

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
öyle alt yapıyı yesinler telefon hattım avea o bile 4 mbps çekerken adsl in 2-3 mbps çekmesi beni delirtiyor online oyunlarda sürekli kasmalar yapıyor. Burada şuan için fiber alt yapı yok ama süperonline ı araştıracam.

TTnet in fiyatı konusunda hiç sıkıntım yok kaliteyi versin razıyım ama kalite yok.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
yıllardır superonline kullanırız evde hiç sıkıntı yaşamadık. en azından vaat ettiklerine bayağı yakınlar..

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Süporonline geçiş yaptım 3 gün önce.6-7 mbps arası kopmadan bağlanıyorum. Müşteri hizmetleri ttnetten çok daha iyi. TTnetle 2 mbps hız alıyordum ki oda kopa kopa.