TTNet Adsl Şifresini Bilen ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Eskiden öyleydi de şimdi şöyle oluyor. Hat sahibinin adının baş harfi + soyadının baş harfi + alan kodu olmadan 7 haneli telefon numarası.

xy1234567@ttnet gibi, şifre de 1234567 oluyor.

Öyle şimdi tamamen yetkilinin isteğine bağlı.

Dün bağlattırdık. Baş harf+soyad baş harf+alan kodu eskide kaldı.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar TTNet ten internet bağlattım ama kullanıcı adı ve şifresi için 444 0 375 i aradığım halde bi türlü açmadılar :S, ttnet tek şifreyle sitelerinden giriş yaptım adsl kullanıcı adım kimlik numaram ama 8 haneli adsl şifresi ne olabilir acep bilen var mı ? eskiden sabit "1234567" veya telefon numarasının son 7 hanesi oluyordu ama ben yalın bağllattım burda hangisi şifre olabilir acaba ?

bizim yalın internetin şifresi 12345 :)

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ttnet yalın internet için telefon ile başvuru yapmıştım, ttnet adsl kullanıcı adımı ve adsl kullanıcı şifremi kendim belirlemiştim. Hala belirlediğim kullanıcı adı ve şifremi kullanıyorum. Kampanya ve adsl internet erişimi başvuru formunda mevcut bu bilgiler...

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende değiştirdiğim şifreyi unuttum ama şimdilik lazım da değil. Artık lazım olunca müşteri yetkilisini beklerken çaldıkları müzikle uyuya kalmazsam alırım :P

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Şifrem de kimlik numarammış adam kendi kafasına göre vermiş, bi standart belirlense bu konuda hiç de zor değil diye düşünüyorum.

kullanıcı adın :admin şifre:ttnet dir

Eyvallah da o modemin kullanucu adı ve şifresi onu biliyorum zaten :)