Ttnet Adamı Bunalıma Sokar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Yine Sorun Yine Sorun

TTnetDestek' e teşekkür ediyorum, ilgilendikleri için 2 defadır. Ama yok olmuyor olmuyor. Tarifem 8 mbit NetLimitsiz. Abonesi olduğum o günden bugüne kadar, hep 8 mbit hızını alırdım. Ama bazı arızaların dışında, son şu 2 haftadır ya da belki 3 hafta, 8mbit hızı vermiyorlar ve herseferinde 4 mbit'e sabitliyorlar.

''Neymiş efendim hattınız desteklemiyormuş''
(BUNU SÖYLEYEN TTnetDestek Değil Müşt. Hizmetleri)

E başka bir sefer aradığımda santral ile yakınlığınız çok iyi, 16 mbit'e kadar hızı alabilirsiniz diyor. Nitekim öyleydi zaten.

İşin komik tarafı, Arayıp hattımı 8 mbit' e alıyorum''1 gün zaten 8 kalıyor sonra yine ertesi gün 4 oluyor.'' 8 mbit iken Hattım da kopma olmuyor, 4 mbit' e sabitlendi mi de kopmalar oluyor sürekli. Hani işede yaramıyor.

Burdan söylüyorum, arkadaşlar hani sırf indirme yapmayalım diye bir müşteriye bu kadar zulüm yapılırmı yahu. Allah'ınız dan korkun..:hammer:

2u5urzo.jpg

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ve aleyküm selam hocam bende geçenlerde hat kopma sorunu yüzünden yaklaşık 2 hafta ttnet ile "Boğuştum" evet aynen böyle hattımı yaptırana kadar ısrarla boğıştum ttnet ile ve sonunda kazanan ben oldum çok şükür.. Ama hatıı düzeltene kadar da varya inanılmaz zorluklar çıkardılar.. önce telekoma suç kaldı hatta problem var diye telekom geldi baktı hatta bişe yok dedi tamirci çağırdık iç tesisat için hattınızı telekomun belirlemesi gerekir dedi telekomu bi daha çağırdım binaya gelen hattı değiştirdi adam artık sonra ttnetle uğraşmaya başladım bana modemi değiştirtmekten tutun tamirci çağırmalara kadar yapmadığını bırakmadı hatta bi tamirciyi çağırmama rağmen adam sorun ttnet tendir diye gelmek istemedi :D (yapamayacağı zaman para alamayacak ya ondan heralde) modemi değiştirip tamirci çağırıp ona para vermemize rağmen sorun düzelmeyince ttnet in yalancı olduğuna karar verip hat her koptuğunda ttnete arıza kaydı açtırdım sonunda .... gibi yapmak zorunda kaldılar şu an çalışıyor internet ama 4 mbit parasına 2mbit hız veriyorlar...

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gönderme Alma
SNR marjin
:
26.4 14.9 db
Hat Zayıflaması
:
10.0 6.2 db
Veri Oranı
:
8000 693 kbps
Maksimum hız
:
19264 777 kbps
Güç
:
19.1 11.3 dbm
BENIMDE 6 MB DEN YUKARI CIKMIYOR ACABA YANLISLIK VARMI

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ya arkadaş yapmadık iş kalmadı, hat 4 mbit sürekli kopmalar oluyor. Çekin şunu 8mbit' e kopmada yok sıkıntı da. Parasını kuruşu kuruşuna veriyoruz işte daha nedir problem...

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
8
TTnet aldığı tek kuruşu bile hak etmiyor. Verdiğim paraların hepsini haram ediyorum. 8e kadar kullanıyorum. İlk aylarda 4 alıyordum ve hiç kesilmiyordu. 8 olmasa da 4 de iyidir diyorduk. şimdi 1 geliyor 2 yaptıyorum sürekli kesiliyor. kesiliyor diye şikayette bulunuyorum 1 oluyor. Ne diyim. Neyse Metronet fiber kablo döşedi siteye. Yakında ona geçeceğim. Darısı herkesin başına.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ttnet yetkililerine tekrar teşekkür ediyorum, yeniden hattı düzelttiler. Splitterimi yeniden değişebilirim, bakalım yarın sabah inşAllah yeniden 4 olmaz.

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
TTnet aldığı tek kuruşu bile hak etmiyor. Verdiğim paraların hepsini haram ediyorum. 8e kadar kullanıyorum. İlk aylarda 4 alıyordum ve hiç kesilmiyordu. 8 olmasa da 4 de iyidir diyorduk. şimdi 1 geliyor 2 yaptıyorum sürekli kesiliyor. kesiliyor diye şikayette bulunuyorum 1 oluyor. Ne diyim. Neyse Metronet fiber kablo döşedi siteye. Yakında ona geçeceğim. Darısı herkesin başına.

Merhaba, hocam bende senin gibi bizim siteye metronet gelince hemen heyecanlanıp geçmiştim. Ama çok pişman oldum. TTnet'e geri döndüm. Benden sana tavsiye sakın metronet'e geçme pişman olursun. Eğer ayrıntı istiyorsan özelden konuşalım.