TTnet Abonelik

dcday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim abonelikle ilgili bir sorum olacak bilen arkadaşlar varsa yardımınızı rica edeceğim.

5Kasım tarihinde adsl ve telefon hattımı iptal ettirdim. iptal anında herhangi bir ücret ödemedim. Ancak daha sonradan 20aralıkta bir fatura gelebileceği belirtildi.

Merak ettiğim şey ben kasım ayı sonunda normal gelen faturayı ödedim.
Aralık ayında adsl için herhangi bir ücret çıkmadı. Telefon için 4tl tutarında borç çıkmış onuda ödedim.

Adslde borç olmaması acaba fazla ödememi yaptığım konusunda aklıma takıldı.
Yani kasımda kullandığım aralık 20demi ödüyorum. Yoksa kasımda kullandığımı kasım ayı sonundamı ödüyorum. Eğer kasım ayı sonundaysa fazladan ödeme yapmış olacağım ve itiraz edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tam emin değilim ama gelen faturalar 1 ay öncesinin oluyor diye biliyorum. Aralıkta ödediğimiz kasımın borcu yani. Zaten ilk faturada abone olunduktan 2 ay sonra geliyor.
Bir de emin olmak için fatura üzerinde fatura dönemi olarak ne zamanın borcu olduğu yazar.

dcday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
e-fatura aboneliğim var ancak bir türlü e-posta adresime fatura ulaşmıyor. Sitesinden de sorgulama yapamıyorum. Yeni birşeyler çıkarmışlar hiç bir şeyi göremiyorum üye olmam gerekiyor. Ancak aboneliğimi iptal ettiğim için işlemde yapamıyorum işlemleride göremiyorum. Yaptıkları işten de hiç bir şey anlamadım.

dcday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse yardımcı olamıyor mu ?