TTnet 8Mbit Hız

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 8mbit internet kullanıyorum. 8mbitten birkaç gün öncesine kadar çok iyi verim alıyordum. Şuan ise 1mbiti bulmuyor. Sanırım ttnet hızı düşürmüş.
---------------Gelen--Giden
Adsl Hızı-------1024---511
Ulaşılabilir Hız--144828-1119
Modemin arayüzüde bu değerleri gördüm. Sanırım hızı 1 mbite düşürmüşler. Yinede emin olmak için sizlere sormak istedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internetin sınırsızmı sınırsızsa 50 gb aştınmı aştıysan internet hızı yavaşlar bende aynı sorunu birçok kere yaşadım.

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AKK 50 gb ama daha 50 gba ulaşmadım.

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sınır 50gb değil 15gb diye biliyorum bende öyle oluyor. Ayrıca son bir düzenleme ile artık 1mb ye değil 3 e düşüyorlar hızı...

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NETLİMİTSİZ Paketleri için aylık download (indirme) miktarı 50 GB'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 3 Mbps olarak uygulanacaktır.

AKK 50 GB da suan kota 20 gb civarında. Hızımı düşürmüş olabilirler mi? Düşürdülerse bana sormadan nasıl böyle birşey yapıyorlar?

sercancayir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genel yaptıkları birşey dostum bu. 444 0 375'i arıyorsun teknik bölümden hız problemini tuşluyorsun. Sonra görevli ''ay ay hattınızda problem var yok parazit var vs vs birşeyler sallıyor ve bi güncelleme yapalım diyor. Modemin başına gidiyorsun fişi çekip 5 saniye sonra yine taktırıyor ve tamam ayarlarınız güncellendi diyor. sende deniyorsun ve eski hızına kavuşuyorsun. Genel yaptıkları bir pislik bu..

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Senin hat değerlererinde bi problem var usta 144828 ttnet istesede bu hızı bakır kabloyla veremez .. ulaşabileceğin hız

modemini bi yeniden başlat benimde başıma ara sıra geliyo tamamen santral den kaynaklanan bi durum..

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hat kaldırmıyor olamaz bence. Çünkü birkaç gün öncesi çok iyi kullanıyordum 8mbit. Hiç kopma da olmuyor.

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün aradım müşteri hizmetlerini aradım. Hızımı düşürmüşler şimdi yükselttiler.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Kopmalar olursa hiç uğraşma, TürkTelekom'un yeni santralleri yine 1 sene öncesine kadar kendi dağıttıkları modemler ile uyumsuz. Hat kapatmada geri iade etmek şartı ile ücretsiz taahhütsüz VDSL de destekli ADSL modem veriyorlar. Telefon aç, açık açık iste.. Ben 1 ay uğraştım, en son bunu dediler bana..

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kopmalar olursa hiç uğraşma, TürkTelekom'un yeni santralleri yine 1 sene öncesine kadar kendi dağıttıkları modemler ile uyumsuz. Hat kapatmada geri iade etmek şartı ile ücretsiz taahhütsüz VDSL de destekli ADSL modem veriyorlar. Telefon aç, açık açık iste.. Ben 1 ay uğraştım, en son bunu dediler bana..

Yok benim herhangi bir kopma problemim yok.