TTnet 3 Mbit'i Resmen Kabul Etti

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
banane ya ben zaten 1 mbiti gecemiodum. ne değişti ki şimdi :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Direne Direne Kazanacağız :D Ayrıca fiber için BTK nın resmi tebliğini bekliyomuş superonline BTK sittim sene onu göndermez çokta umurlarındaydı fiber kullanan arkadaşlar en za bikaç ay daha sürünecek gibi geliyo....

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu adil kullanım kotası çok sıktı. 3mbit olsa bile adam akıllı birşey gene indirilemiyor. Ben türkcell süperonline adil kullanımsız 8mbit paketine geçicem böyle giderse. Ttnetin elinde para bol, altyapısını genişletebilir. Avrupada uygulanan adil kullanımın en kötüsü belirli saatler arasında indirme sınırı aşılırsa sadece o süre için hız %25 azalıyor. Mesela saat akşam 5 den akşam 8 e kadar.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
"Uygulamanın hayata geçmesi için BTK'nın onayı beklenmektedir." Bir yalan bu kadar uyduruk ve bu kadar aşikar olabilir mi?

Bir patronun işçilere şöyle demesi gibi:

"Ben size aslında 3.000 TL maaş vermek isterdim; ama devlet asgari ücreti 800 TL olarak belirledi ben ne yapayım??"

Adil Kullanım Kotası adıonda bile adalet düşmanlığı içeren ve özünde yargıya intikal etse Telekom'un dumanını attıracak olan bu uygulama; belli ki devlet tarafından desteklendiği için gözümüze sokulmaktadır. Utanmadan ahlaksızın başkanı çıkıp açıklama bile yapıyor; "100 kişinin internetini 5 kişi kullanıyor" diyerek. Bu senaryoyu da örneklendireyim. Türk Telekom bir tane evi 10 aileye birden satar; sonra da ailelere kendi odalarından dışarı çıkmamalarını söyler. Satın aldıkları evin diğer odalarına girmek isteyen kişilere de "hop kardeşim, adil kullanım lütfen, diğer ailenin alanına girmeyin" diye uyarır.

therapper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Uygulamanın hayata geçmesi için BTK'nın onayı beklenmektedir." Bir yalan bu kadar uyduruk ve bu kadar aşikar olabilir mi?

Bir patronun işçilere şöyle demesi gibi:

"Ben size aslında 3.000 TL maaş vermek isterdim; ama devlet asgari ücreti 800 TL olarak belirledi ben ne yapayım??"

Ne deseniz haklısınız, ayrıca ben dahil bazılarının hızı tavan yaptı. Belki de 3Mbps'e yükseltiyoruz diye 8'e yükselttiler.:mrgreen: