TTNet 2Limitsiz tarife değişikliği hk.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Merhabalar şuan evimde 2Limitsiz tarifesini kullanıyorum. Aylık olarak 70 küsür ödüyorum. NetLimitsiz tarifesine geçmek istiyorum. Sormak istediğim aylık olarak GB kotası NetLimitsiz tarifesinde mevcutmudur.
Yani aylık olarak atıyorum 20 GB sınırdan sonra 256 Kps ye düşer mi bağlantı hızım?

Yardımcı olursanız sevinirim..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Eğer öyle ise hiçbir gereği yok NetLimitsiz tarifesine, birgünde dolucak daha sonra kota.. ;)

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama bide şunu düşün normalde 2 mb kullanıyorsun 1 mb de sana fazla etki etmezki.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Download hızım 100'e düşecek bundan kötüsü olamaz herhalde. :)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
rivayete göre modemini kapatmadıktan sonra kota aşılsa bile hızın düşmüyor. Ben de 8limitsiz kullanıyordum ayda 120 tl... şimdi 16limitsiz (50 gb kotalı nasıl limitizse) tarifesine geçtim... bakalım deniyecem modem kapanmadan kota asılsa bile hız düşüyor mu göreceğiz...

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
düşmüyor hızın, ben kullanıyorum. Ayrıca adil kullanım kotası kalktı diye biliyorum ben netlimitsizde. TTnet in sitesinden bakabilirsin.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Adil kullanım kotasının kalktığı filan yokta ama bazı bölgelerde kota aşımında hızın düşmesi söz konusu olmuyor... Mesela benim hiç düşmedi..Ayrıca 2mb internetten 70tl gibi bi ücret alan ttnete ne denmeli sizce??.. Arkadaşım bana sorarsan hiç durma hemen geç 70tl verip 2mb kullanacağına 60tl verip 8mb te kadar kullan daha mantıklı.. Çok insafsız bi firma bu ttnet yaa..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
256 Kps de çok az gelicek bana. Eğer dediğiniz gibi bir düşme olmazsa geçmeyi düşünebilirim.. :)

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün gittim superonline geçtim . 16 mpbs hız 50 gb adil kullanım ve ilk 6 ay 10 tl 6 aydan sonra 59 tl veee birde modem verdiler süper birşey airties 6372so . ttnete lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
dün gittim superonline geçtim . 16 mpbs hız 50 gb adil kullanım ve ilk 6 ay 10 tl 6 aydan sonra 59 tl veee birde modem verdiler süper birşey airties 6372so . ttnete lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum

superonline adsl geçtin herhalde sen :)
20 mbit 25 gb adil kullanımlı 44 TL ödüyorum. yaz olunca adil kullanımı 100gb yaparım artık :)

bu arada lenet olsun ttnet diyosun ama superonline adsl ttnetin altyapısını kullanıyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
superonline adsl geçtin herhalde sen :)
20 mbit 25 gb adil kullanımlı 44 TL ödüyorum. yaz olunca adil kullanımı 100gb yaparım artık :)

bu arada lenet olsun ttnet diyosun ama superonline adsl ttnetin altyapısını kullanıyor.
Olsun bırak geçsin ttnetten daha iyidir... Benimde ekim ayına kadar taahhüt var ondan sonra bende başka firma düşünüyorum...

@Dr.Yunus TTnet le arasında hız açısından fark var mı??... Biliyorsunuz ttnet 8mbps ye kadar diyor eve gelen hız 2mb sonra 16mbps ye kadar diyor eve gelen hız 4mb.:D

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olsun bırak geçsin ttnetten daha iyidir... Benimde ekim ayına kadar taahhüt var ondan sonra bende başka firma düşünüyorum...

@Dr.Yunus TTnet le arasında hız açısından fark var mı??... Biliyorsunuz ttnet 8mbps ye kadar diyor eve gelen hız 2mb sonra 16mbps ye kadar diyor eve gelen hız 4mb.:D
hızını henüz bilmiyorum 48 saat içinde süperonline geçişim tamamlancakmış yani bugün geçerim herhalde ama süperonline geçer geçmez hızım hakkında sana ekran görüntüsü atarım özel mesajdan . kullananların yorumlarına ve araştırmalarıma dayanarak ttnetten daha iyi olduğunu söyleyebilirim . ttnet tam bir hırsız:glare: . diğer arkadaş evet biliyorum tabii ki ttnetin altyapısını kullandığını o kadarda saf değilim . ama direk ttnetin müşterisi olduğun zaman seninle resmen dalga geçiyorlar hızını kafalarına göre düşürüyorlar sen arayıp sormasan da düzeltmiyorlar düzeltseler bir kaç gün sonra tekrar düşürüyorlar tam rezalet yani . superonline geçtim herkes memnun . ayrıca bulunduğum istanbul bahçelievler merkezi bir yerde buraya fiberin gelmesi daha yüksek bir ihtimal o zaman fibere geçicem inş . ttnetin her hizmeti sömürmeye dayalı senelerdir bıktım herkese de ttnetten uzak durmalarını tavsiye ediyorum :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
hızını henüz bilmiyorum 48 saat içinde süperonline geçişim tamamlancakmış yani bugün geçerim herhalde ama süperonline geçer geçmez hızım hakkında sana ekran görüntüsü atarım özel mesajdan . kullananların yorumlarına ve araştırmalarıma dayanarak ttnetten daha iyi olduğunu söyleyebilirim . ttnet tam bir hırsız:glare: . diğer arkadaş evet biliyorum tabii ki ttnetin altyapısını kullandığını o kadarda saf değilim . ama direk ttnetin müşterisi olduğun zaman seninle resmen dalga geçiyorlar hızını kafalarına göre düşürüyorlar sen arayıp sormasan da düzeltmiyorlar düzeltseler bir kaç gün sonra tekrar düşürüyorlar tam rezalet yani . superonline geçtim herkes memnun . ayrıca bulunduğum istanbul bahçelievler merkezi bir yerde buraya fiberin gelmesi daha yüksek bir ihtimal o zaman fibere geçicem inş . ttnetin her hizmeti sömürmeye dayalı senelerdir bıktım herkese de ttnetten uzak durmalarını tavsiye ediyorum :)
Fiberin gelir umarım yakın zamanda o zaman gerçek interneti görürsün :) benim hızım bu ay 1mbite düştüğü halde 2 pcde online oyun oynuyoruz ve video izlerken fazla sorun olmuyo tabiki 1mbitle hd izlemiyorum. :)
birde upload hızı güzel.

Probook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hıza Alış Türkiye

Sende Hıza Alış Kardeşim :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
LİMİTSİZ tarifelerin tümünde belirtilen GB aşıldığında hız kesilmesi mevcut. Ancak "Karaman'ın koyunu"dur kimilerinde hızın düşmediği söyleniyor.
Eğer kota hız düşmesi gibi olaylara hiç bir zaman takılmak istemiyorsanız SINIRSIZ tarifeleri seçmeniz gerekiyor.

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
ben aylik 100 gb data download etmeme ragmen hizim hic dusmedi. Ayrica ttnetim iyi yanina gelmis olmaliyim ki 8 mpbse kadar limitsiz pakette 10 mpbs stabil baglantim var :)