• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET 16 mbps hız testi

TvNetwork

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ttnet 16 mbps internete geçiş yapdım download hızım iyi fakat upload hızından şikayetciyim ttneti aramadan önce burda durumumu belirtmek istedim 16 mbps için upload hızım azmı ?
2649023293.png

Merhabalar,

16Mb içinde upload hızınız 1 Mb dir fakat genelde hız testlerinde 0,8 olarak görülür sizin değerlerinizi birde TTNETT hız testi sayfasından test ederek denerseniz daha sağlıklı olabilir

2Mbit download'da o kadar oluyor upload hızı.Zaten herkesde TTNet'in upload hızından şikayetçi.

TTNET hız testi sayfasından yapdığımda değerlerde herhangi bir değişme olmadı

m4ddr.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birini iyi verse birini kötü veriyor :)

ben telekomda çalışıyorum benimde 16mbit hattım var :) hemen hemen değerler aynı ama indirme ve yükleme işlemlerinde hızlar 1580k down 95k up yapabiliyor torrent ile en sağlıklı sonucu alırsınız...

O modemin çivilerini bi yağlayın, adaptörünü bi çufçuflayın düzelir.

Probleminiz mi var?
444 0 375 arıyorsunuz problemi bildiriyorsunuz ilgileniyorlar, hemde ücretsiz!

İnternet forumlarında ne cevap bekliyorsunuz?
Ben size söyleyeyim, format atın düzelir.

8 mbit için 2 mbit upload oması gerekiyor
16 mbit için 4 mbit upload

sanırım ttnet tüm adsl kullanıcılarına sabit upload hızı veriyor

yok paristen girmiyorum :) edirneden giriyorum paristeki windows sunucudan bu hız testi yaptım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama buradaki bağlantımda 100 mbit onuda koyayım :p

2802666600.png

ADSL bağlantısı hiç bir zaman sabit bir hız vermez. Şartlar aynen böyledir 16 mbit download hızına 1mbit upload hızına kadar çıkabilir, bulunduğunuz bölgenin santral yakınlığına, tesisatı gibi etmenler vardır.

Upload hızı sabit. Fibere geçerseniz daha yüksek veriyorlar. Geçtiğiniz tarifeye göre de değişiyor.

Benim de paketim fibernet limitsiz 20 mbps'ye kadar
2821909145.png

Uploda hızı doğur modeme 799kbit tanımlanır.Size ulaan 0,67 mbit olur.Ancak 16 mbit alıp böyle az upload ve yüksek ping alacağınıza 32 mbite geçin benimle ayda 159 liraya gerçek sınırsız internetin keyfini sürün.Upload hızı hız testlerin 1,90 çıkıyor 32 mbitte ve kesinlikle akk yok.Taahütte yoktur.Düşünürseniz telefon numaranızı vermeniz yeterli(hat desteğini sorgulmam için)

merhabalar benimde internetim 16 mbit hattım var benim degerler daha fazla ama indirme hızım çok yavaş