TT net gene geçirdi ...

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen ay 65 tl lik sınırsız yalın interet aldım bu gün telefonuma mesaj geldi son ödeme tarihi il ilgili 95 tl lik faturayı son ödeme tarihi ile ilgili mesaj atmışar nasıl oluyo 65 tl lik fatura 95 tl anlamadım ?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
76 tl de bana gelmiş her zaman 59 tl gelen fatura:cursing:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Elmasuyu belki ayak bastı parasıdır.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben bir hafta geç ödememe rağmen 56 lira geliyor sabit anlamadım gitti yav :D

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
banada 3 aydır fatura gelmiyor gittim 2 lira borcunuz var dedi imkansız ben sınırsız kullanıyorum dedim,borç çıkmıyo anlamadım gitti bu ay 200 fatura gelirse şaşırmam nasıl oluyor aklım almadı valla

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benimde son 3 aydır acayip kabarık geliyor yaa...

@elmasuyu 65 tl internet içinse 15 tl de yalın interneti kullanma parası malum sabit hat kullanmıyorsunuz ya onun parasını alıyorlar... Diğer 15tl lik fark ise belki geçen ay bağlattığınız içindir.. Aslında normalde 80 gelmesi lazım size...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bugün de bana geçirmiş.

Açma kapama bedeli varmış o yüzden 15 tl fazla ödeyecekmişim.

1 ay önce bayiye gidip şubat aynın faturasını ödemek istediğimde "faturanız gözükmüyor beyefendi" diyen yetkilinin ben ta gözlerinden öperim.

Bugün anladım ki bi fatura gözükmüyor ve gelecek ay ödenecekse ödenmemiş borç miktarını sokmak içinmiş.

Yok ki alternatif anında geçeyim.

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
bende geçen ay içerisinde netlimitsizden ultranetlimitsize geçiş yapmıştım. 70 tl geldi fatura.

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
65 tl bile değilmiş ya yeni fark ettim 59 tl lik pekete abone oldum ben karıştırmışım aradaki farka bak 15 tl yalınj internet ücreti desek 75 tl 2.5 tl de bağlantı ücreti 8 tl ilk baglantıda alınan devre hizalama ücreti dersek 85 tl 95 nasıl oluyor arkadaş akıl sır ermiyor her ay bun kesin yapıyorlar dikkat edin mesele 55 tlik bir pakete üye oldunuz her ay o ücretin 55 gelmesi yerine 59 60 61 geliyor sürekli ama biz hiç itiraz etmiyoruz kuzu gibiyiz düşünsenize bu tt net her ay en az 200 250 bin kullanıcısından böyle 3 lira 5 lira fazla fatura parası alırsa ne kadar kar yapar bir düşünün?
ttnet SDN görevlisine mesaj attım bakalım ne diyecek fatura için ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@elmasuyu Birde online işlem merkezinden baksaydın fatura bilgilerine o 95tl nasıl oluşmuş bakalım..

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya bnm limitsiz paketim var ayda sözde 55 tl gelecek ama hep fazla geliyor.Bu ayda 59 gelmiş hayırdır gardaş bilmeden bişeymi yaptık yoksa elektriğe doğalgaza gelen zamları sende bize mi bindirdin :)

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
65 tl bile değilmiş ya yeni fark ettim 59 tl lik pekete abone oldum ben karıştırmışım aradaki farka bak 15 tl yalınj internet ücreti desek 75 tl 2.5 tl de bağlantı ücreti 8 tl ilk baglantıda alınan devre hizalama ücreti dersek 85 tl 95 nasıl oluyor arkadaş akıl sır ermiyor her ay bun kesin yapıyorlar dikkat edin mesele 55 tlik bir pakete üye oldunuz her ay o ücretin 55 gelmesi yerine 59 60 61 geliyor sürekli ama biz hiç itiraz etmiyoruz kuzu gibiyiz düşünsenize bu tt net her ay en az 200 250 bin kullanıcısından böyle 3 lira 5 lira fazla fatura parası alırsa ne kadar kar yapar bir düşünün?
ttnet SDN görevlisine mesaj attım bakalım ne diyecek fatura için ?

TTNET yetkili servisi damlar şimdi. "Mailinizi bırakın arayak biz gardaş" diye. :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla damlasın nereye damlars damlasın ama o 4 tl yi geri ödesinler.Parasında değilim ama biz sustukça onlar daha da bindiriyorlar.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Burada TTNET yetkilisini bekleyene kadar,arayıp sorsanız ya.

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bana da 2 ay ücretsiz tivibu dediler kurulum da ücretsiz dediler. Tamam dedim kabul ettim, geldiler kurdular. HD kanallar dahil tüm kanallar 2 ay boyunca ücretsiz açık dediler. Kurulumdan 1 gün sonra tüm HD kanallar kapandı :D diğer dandikler açık kaldı. Bende 20-30 gün sonra iade ettim. Bir sonraki faturam 111 TL geldi. Hem kurulum parası alınmış hemde 13 liramı ne öyle birşey açıklayamadıkları bir ücret alındı benden. TTnet bir kampanya yapıyorsa bir değil iki değil 10 kez düşünüp karar vermek lazım. Tamamen insanları kazıklamak, kandırmak ve aldatmakla ünlü bir şirket TTNET

Acıdır ki ona mahkumuz :\

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bir hafta geç ödememe rağmen 56 lira geliyor sabit anlamadım gitti yav :D

Merak etme yakında çıkar kokusu :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Elbet bir gün tekelden çıkacak bu iş o zaman bu yaptıklarınız size nasıl dönecek bakalım , peşinden koşacaksınız bu milletin peşindenn ...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Bana da 2 ay ücretsiz tivibu dediler kurulum da ücretsiz dediler. Tamam dedim kabul ettim, geldiler kurdular. HD kanallar dahil tüm kanallar 2 ay boyunca ücretsiz açık dediler. Kurulumdan 1 gün sonra tüm HD kanallar kapandı :D diğer dandikler açık kaldı. Bende 20-30 gün sonra iade ettim. Bir sonraki faturam 111 TL geldi. Hem kurulum parası alınmış hemde 13 liramı ne öyle birşey açıklayamadıkları bir ücret alındı benden. TTnet bir kampanya yapıyorsa bir değil iki değil 10 kez düşünüp karar vermek lazım. Tamamen insanları kazıklamak, kandırmak ve aldatmakla ünlü bir şirket TTNET

Acıdır ki ona mahkumuz :\
makum değilsin turkcell-superonline var o vrken ttnet'e gerek yok.
http://superonline.net/ bu varken süpriz fatura olmaz.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
şurası kesin ki,ttnet in faturalandırma servisi zenginden alıp fakire veriyor:) benim gibi garibana bu ay gelmesi gereken 45 tl lik fatura 33 lira olarak geldi,artık o 12 lirayı kime yasladı bilemiyorum:laugh:

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
makum değilsin turkcell-superonline var o vrken ttnet'e gerek yok.
http://superonline.net/ bu varken süpriz fatura olmaz.

Süper Online, adil kullanımı çok sert uyguluyor. Ve 20 mbit tarifeye 25 gb gb adil kullanım kotası koyuyor. Ben 1080p film indirdiğim için ortalama 3 film zaten 25 gb yapıyor. Bir dünya para veripte adil kullanım kotasının yüksek olduğu bir pakette almak anlamsız. Zaten TT den kazık yiyoruz bir de süperden mi kazık yiyelim. Dediğim gibi TTnete mahkumuz arkadaşım

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
20mbps 100gb akk ile 69liraydı eski site tasarımında onu seçmiştik olmadı ...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
normal faturalara zam gelmiş sanırım 5 lira. ben sınırsız 16mbit kullanıyorum bide modem vardı tabi 61 lira oluyor sabit geliyordu fatura bu ay 66 lira gelmiş :/ baktım faturaya internet kullanım bedeli 4 lira artmış tabi buna vergilerde biniyor 5 lira oluyor yeni zam :/ Allah Seni bildiği gibi yapsın ttnet.....