Ayak bastı parasımı değilmi onu bilmiyom ama ttnetin bana bastıgı kesinElmasuyu belki ayak bastı parasıdır.
65 tl bile değilmiş ya yeni fark ettim 59 tl lik pekete abone oldum ben karıştırmışım aradaki farka bak 15 tl yalınj internet ücreti desek 75 tl 2.5 tl de bağlantı ücreti 8 tl ilk baglantıda alınan devre hizalama ücreti dersek 85 tl 95 nasıl oluyor arkadaş akıl sır ermiyor her ay bun kesin yapıyorlar dikkat edin mesele 55 tlik bir pakete üye oldunuz her ay o ücretin 55 gelmesi yerine 59 60 61 geliyor sürekli ama biz hiç itiraz etmiyoruz kuzu gibiyiz düşünsenize bu tt net her ay en az 200 250 bin kullanıcısından böyle 3 lira 5 lira fazla fatura parası alırsa ne kadar kar yapar bir düşünün?
ttnet SDN görevlisine mesaj attım bakalım ne diyecek fatura için ?
Ben bir hafta geç ödememe rağmen 56 lira geliyor sabit anlamadım gitti yav
makum değilsin turkcell-superonline var o vrken ttnet'e gerek yok.Bana da 2 ay ücretsiz tivibu dediler kurulum da ücretsiz dediler. Tamam dedim kabul ettim, geldiler kurdular. HD kanallar dahil tüm kanallar 2 ay boyunca ücretsiz açık dediler. Kurulumdan 1 gün sonra tüm HD kanallar kapandı diğer dandikler açık kaldı. Bende 20-30 gün sonra iade ettim. Bir sonraki faturam 111 TL geldi. Hem kurulum parası alınmış hemde 13 liramı ne öyle birşey açıklayamadıkları bir ücret alındı benden. TTnet bir kampanya yapıyorsa bir değil iki değil 10 kez düşünüp karar vermek lazım. Tamamen insanları kazıklamak, kandırmak ve aldatmakla ünlü bir şirket TTNET
Acıdır ki ona mahkumuz :\
makum değilsin turkcell-superonline var o vrken ttnet'e gerek yok.
http://superonline.net/ bu varken süpriz fatura olmaz.