Tşk Mesajı

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sitede bazı arkadaşlar arada bir bazı site tavsiyesinde bulunuyorlar çok seveceğiniz falan bilmem ne ben o siteleri esasında illegal içerik sunduğu için sevmiyorum ama bir yandan da bunları digitürk'e şikayet edip salon kanallarından film kazandırdığı için çok SEVİYORUM.Bu konuda benden desteğini esirgemeyen illegal içerik sunumu yapan siteleri benim hizmetime sunan ve bazen uçuşan üye olmaya aday tüm arkadaşlarıma en içten TEŞEKKÜRLERİMİ borç bilirim.:D :D :D :D :D

13:46 konu açıldı
14:00 konuyu gördüm
14:04 webten şikayet ettim
14:25 DİGİTURK aradı
14:26 mutlu oldum filmim geldi hahahahahahahahaah

saygılar

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Nasıl yani ya?

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ahh ahh bu üyeler neden arada böle arıza yapıyor anlamış değilim :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
pesimist dedi ki:

şimdi şöyle ben digiturk üyesiyim nette kaçan maç yayını yapan yerleri görünce şikayet ediyorum adamlar film hediye ediyor gerçi filmlerde gözüm yok ama hem site kapanıyor hem ben film kazanıyorum :D :*

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
PC MERAKLISI dedi ki:
souris46 dedi ki:
pesimist dedi ki:

şimdi şöyle ben digiturk üyesiyim nette kaçan maç yayını yapan yerleri görünce şikayet ediyorum adamlar film hediye ediyor gerçi filmlerde gözüm yok ama hem site kapanıyor hem ben film kazanıyorum :D :*

way seni :} (: (: :P

hahahahahaha vay beni ya
şaka bir yana illegal içerik gün olur başımıza iş açar boşverelim bence :* ama yok yayınlayacağım diyorsanız gelin filmleri beraber izleyelim hahahaha :D :D :D