TRT'den, Doğan Grubu'na büyük rest!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
TRT, adeta kendisine cephe alan Doğan Grubu'na büyük bir rest çekmeye hazırlanıyor. Tufan Türenç'in yazısı ipleri kopma noktasına getirdi. İşte Haber 7'nin ulaştığı bilgiler ve iddialar...

776420100719073714903.jpg


Daha önce reyting ölçümlerinde haksızlık yapıldığını düşünerek AGB'yi yok sayıp, reyting ölçümleme sisteminden ayrılan TRT'nin şimdi de Doğan Grubu'na karşı 'ticari tavır' alma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.

TRT'nin, Doğan Grubu'nun sahibi olduğu D-Smart Yayın Platformu'ndan 12 TV kanalı ve 6 radyosuyla birlikte tümüyle çekilmeyi düşündüğü iddia ediliyor.

KURUM SICAK BAKIYOR

Haber 7'nin ulaştığı bilgilere göre D-Smart'tan çekilme kararına Doğan Grubu'nun hedefindeki isim olan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in yanı sıra TRT Yönetim Kurulu da büyük oranda sıcak bakıyor.

ŞAHİN: TEPKİMİZ DAHA DA SERT OLACAK

Dün akşam ÜLKE TV'de yayınlanan "Aslında Ne Oldu?" programına telefonla bağlanan ve Doğan Grubu'nun kendilerine yaptığı haksız suçlamalara tepki gösteren TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Doğan Grubu'nu işaret ederek, "Tüm bunlara rağmen eğer söz söylemeye çalışırlarsa tepkimiz daha da sertleşecek" demişti.

Şahin'in "tepkimiz daha da sertleşecek" sözleri, Ankara ve medya dünyasını çalkalayan "TRT D-Smart'tan çekiliyor" iddiasını güçlendiriyor.

12 TV KANALI, 6 RADYO

TRT Kurumu'nun D-Smart Platformu'nda, TRT 1, TRT Haber, TRT 6, TRT 3, TRT 4, TRT
Türk, TRT HD, TRT 5 Anadolu, TRT Müzik, TRT Turizm ve Belgesel, TRT Avaz, TRT Arapça olmak üzere 12 televizyon kanalı ile TRT Radyo 1, TRT Radyo 6, TRT FM, TRT Gap Radyo, TRT 3 Radyo, TRT 4 Radyo'dan oluşan 6 radyosu yayın yapıyor.

Haber 7
 

Militarist

Dekan
Katılım
4 Mayıs 2008
Mesajlar
7,620
Reaksiyon puanı
130
Puanları
63
D-smart alacak insan Trt'yi izlemek için değil Avrupa kupalarındaki maçları izlemek için alıyor. Trt ne yaparsa kendine yapar bu kararıyla. Trt izleyecek insan yine uydudan izler Trt'yi. Trt D-smart'dan alacağı reklam parasından da olur. Hem ben bence bu olay ticari tavır değil siyasi bir tavır. Trt hükümetlerin değil halkın yayın organı olmalıdır.

---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

Trt birazda rakipleri olmadığı dönem biriktirdiği arşivler sayesinde efelenebiliyor. İstediğim olmazsa lazım olursa arşivimi sana açmam haa demeye getiriyor bence. D-smart'dan ayrılacaksan da ihaleye girip Uefa Avrupa ligi ve Şampiyonlar ligi yayın haklarını satın alacaksın ki ondan sonra D-smart'dan ayrılmaya yüzün olsun. Aksi halde Türk halkına büyük ayıp edilmiş olur.
 

ilahiyatci

Doçent
Katılım
22 Ağustos 2008
Mesajlar
577
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
doğan grubu bu ülkenin bu kadar pespayeleşmesinin, gençlerin ahlaki çöküntüye uğraması yönündeki global operasyonun türkiye maşasıdır. aydın doğan işin parasında olduğu için ses çıkarmıyor ama bu ülkeye açtığı gediği onlarca sene doldurulamaz. kızılay'da güvenpark genelpark olmuş millet çimlerde sevişmeye başladı. bunun en büyük payı da kanallarını ve gazetelerini pornodan beter haline getiren doğan yayın grubudur. geberip gitseler şükür namazına duracağım Allah şahittir.
 

NETWORK

Profesör
Katılım
19 Ekim 2006
Mesajlar
2,717
Reaksiyon puanı
115
Puanları
0
TRT den nefret edıyorum yandas medya TRT
 

keyloger

Rektör
Katılım
4 Ocak 2008
Mesajlar
13,268
Reaksiyon puanı
235
Puanları
63
TRT'nin çekilmesi Doğan grubuna iyi bir darbe olur. :)
 

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
83
Bir şey değiştirmez TRT'nin bırakması.D-Smart'ı alanlar, Maçlar ve Discovery Channel için alıyor zaten./ HD kanallar için alanlarda vardır elbet. :) /
 

orcnd

Dekan
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
maddi darbe vurmaları yerinde olmuş. çünkü doğan gurubunun tek derdi para.
 
Üst