FillsMartin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
kardeş benimkide seninkiyle aynı model olmasına rağmen olmadı
2 tane 01 oluşmadı dimi, diğerini 05 veya 06 falan yap olmazsa..
kardeş benimkide seninkiyle aynı model olmasına rağmen olmadı
benimkide sunny 7010 arkdaaşalr şifreyi açtığımız zaman hangi bölüme gireceğiz yani negravision irdeo viacsess gibi bende girdim değerleri açılmadıkardeş benimkide seninkiyle aynı model olmasına rağmen olmadı
D-Smart'ta biss key girme işlemi var mı bilmiyorum. Kanal ekleme işlemi var mı onu da bilmiyorum.D-smart uydu alıcıda nasıl giricez bende otomatik olarak açılmadıda
Rica ederim..Teşekkürler Alia, selamlar,
alia bizede bir yardımcı olurmusunD-Smart'ta biss key girme işlemi var mı bilmiyorum. Kanal ekleme işlemi var mı onu da bilmiyorum.Ama elle kanal girilebiliyorsa şu frekansı bir gir belki çıkar. 11094 H 24444
Rica ederim..![]()
D-Smart'ta biss key girme işlemi var mı bilmiyorum. Kanal ekleme işlemi var mı onu da bilmiyorum.Ama elle kanal girilebiliyorsa şu frekansı bir gir belki çıkar. 11094 H 24444
Rica ederim..![]()
Teşekkürler ..
Teşekkürler ..
Öncelikle şunu söyleyeyim tüm uydu alıcıların farklı biss menüleri var. Çoğunu da bilmiyorum. İş biss menüsünü bulmakta bitiyor. Gerisi kolay.alia bizede bir yardımcı olurmusunsunny 7010 dci şifreyi nereye yazıyoruz
senin dediğini bastıktan sonra şifreleme rogramları çıkıyor işte negravision viacsess irdeto gibi bu değerleri hangine gireceğizÖncelikle şunu söyleyeyim tüm uydu alıcıların farklı biss menüleri var. Çoğunu da bilmiyorum. İş biss menüsünü bulmakta bitiyor. Gerisi kolay.
Nette şöyle bir anlatım gördüm:
Sarı+mavi+yeşil+menü, sağ sol tuşlarına basarsanız biss menüsü açılıyormuş.
Galiba sarı tuşa basınca zamanlayıcı çıkıyormuş. Siz buna aldırmayıp sırasıyla tuşlara basmanız gerekiyormuş.
Bunlar farklı şifreleme sistemleridir. TRT'de Biss şifreleme sistemiyle maçlar şifreli yayınlanıyor.senin dediğini bastıktan sonra şifreleme rogramları çıkıyor işte negravision viacsess irdeto gibi bu değerleri hangine gireceğiz
D samartta açtım trt yi göstermiyo bişey ? önceden az bekler açardı dsmart ta çözüm nasıl peki bundesligayı takip eden birisiyim?
D-smart uydu alıcısı olanlar paniklemeyin kimsede açılmıyormuş turkeyforumdan baktım...
Digiturk'te iken hiç böyle olmamıştı teşekürler d-smart![]()
Geçen sene Atv'nin verdiği şifreyle bu TRT'nin şifresi aynı. Nette şöyle bir resim var. Onu bir deneyin.next star ye 7500 ir için biss key ve frekansı verebilirmisiniz?Denemediğim kombinasyon kalmadı üstadım.
Dediğim gibi çoğu uydu alıcısından bilgim yok. TRT standart şifreyi uyguluyor. Netten biraz araştırırsan çözümü bulabilirsin umarım.alia lütfen yardım et..
benım cıhaz technosat 17100..
gecen maclardakı sıfrelerı gırıp rahatlıkla ızleyebılııodum..tv8 olsun,ntvspor olsn..
ama trt1 i acamadım her ikisinide denedım lutfen yardım et..
Bu fiş çekme işini herkes yapmalı. Şifre girip çalıştıramayanlar varsa uydunuzun fişini çekip tekrar takın.AliA teşekkürlerfişi çekince geldi tam açtım marvin matip kendi kalesine attı dordmund 1 0 önde
![]()
Valla kardeşim en son şunu söyleyeyim sana. TRT Formula 1 yarışlarına da şifre koyuyor. Ama şifresiz izlemek isteyenler için bir frekans veriyor o frekanstan şifresiz izleniyor yarışlar.Alia kardes fişini de cektim tkrar actım yine acıLmadı bi yardımcı oLsan..
Geçen sene Atv'nin verdiği şifreyle bu TRT'nin şifresi aynı. Nette şöyle bir resim var. Onu bir deneyin.
![]()
Başka bir şey yapmana gerek yok aslında. Doğru yapmışsın.Alia bende goldmaster40400 ı var.key listesinden biss e giriyorum orada senin vermiş olduğun 0*1FFF 1000000000000000 16 haneli olarak var zaten yeni ekle dediğim zaman PROVIDER adı 1FFF yani 4 haneli diğeride 16 haneli ekleyebiliyorum ama olmuyor başka bişey mi yapmam gerekiyo?
:hammer:ya arkadaşlar kafayı yiyecem biri bana yardım etsin ne olur botech CA9000CI marka bi dekoderim var bunda biss keyi nereden girecem yardım edin lütfen alia kardeşim banada bi yardımcı ol ya biss keyi nereden gireceğimi bilmiyorum lütfen:hammer::cursing:
Nette böyle bir yöntem var bunu dene.Menüden lisan seçimine girip okey diyorsun. Sonra kırmızı kaydet tuşuna bas sağ üst köşede kaydedildi yazısı ekranda görünüp kaybolacak daha sonra kumandadan 2528 i tuşla lisan menüsünün altına emülation diye bir menü daha eklenecek o menüde etkin seçeneğini seç ve kırmızı tuşla kaydet ve çık
Sonra menü lisan seçimi okey kırmızı tuş 9999 tuşla artık key menüsüne girebilirsin. Cass tipi olarak biss seç ve biss keyini gir.