TRT anlamadı küfürü gösterdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu tür kendini taraftar sanan insan görünümlü varlıklar her yerde oluyor. Statlara alınmamaları gerekiyor ama ne yaparsın işte. Ondan sonra futbol terörü neden bitmiyor derler işte bunlar yüzünden neden olacak.Ne olursa olsun böyle şeylerin olmaması lazım.

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saçmalık sadece bir kaç terbiyesizin kendini bilmezin yaptığı bir harekettin Bir Galatasaraylı Olarak bu pankartı çok iğrenç buldum insancıl değil

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bende yeni uyandım.Ama bu trtnin ilk bombası değil.Son zamanlarda saçmalamaya başladı trt!

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu yorumları gördükçe böyle pankartların daha daha artması için daha çok uğraşmak istiyoruz..

YüRÜYEDUr !

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pek çoğu babasının parasını ezmekle sürdürür hayatını: SÜRÜNGENDİR..
Az bir kısmı eşşek gibi çalışıp kazandığı parayı yatırır o maçı 1. grubun içinde izlemek için. Kendince sınıf atladığını sanar : APTALDIR..
Ve belki yüzde birlik bir kısmı bu işi yukarılardan aldığı emirlere göre yapar. Grubu kurmak,ilk 2 maddede anlatılan asalakları organize etmekle kazanır hayatını: UYANIKTIR AMA HAYVANDIR..

Kendi annesine-kızkardeşine karşı kullanıldığında cinayet nedeni sayacağı sözleri rakip takımın oyuncusuna,başkanına veya taraftarına karşı kullanmakta sorun görmez. Hatta bundan zevk alır..
ÇÜNKÜ O KÜFÜRLERİ ASIL HAK EDEN ONLARDIR..

Spor bu mudur? Değildir.. Başkanların rant olsun diye,kara para aklamak,ihale almak için can attığı bir koltuksa başkanlık koltuğu balık baştan kokmuştur zaten..
Taraftarlık bu mudur? Haberdeki pankartı açan aşağılıkların (hangi klübü aitlerse de farketmez) hareketleri, ekmek parasından kesip sevdiği takımı destekleyen gerçek taraftarlara hakarettir en başta..
Ali Sami Yen'lere, Metin Oktay'lara, Ziya Songülen'lere, Şeref Bey'lere küfretmektir bu..
Sözde taraftarların fahişeliklerini yaptıkları renkler için ter akıtan,o formanın sevgisi uğruna can verenlerin analarına sövmektir..

KISACASI ADİ MÜPTEZEL ADAM OLMAKTIR..

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fitne uykudadır uyandırana la'net olsun
futbolun amacı toplumları birbirine düşürmek ve kapitalist ülkelerin sömürüsüne zemin hazırlamaktır
eğer kardeşi kardeşe düşürecekse
aramıza nifak sokacaksa
bu spor değil

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
TRT sapıttı . Ama beyler işinize gelince siz de yapıyorsunuz ona bişey yok bi yapınca mı suç oluyor ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
taraftar olmak? böyle bir şey!

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hta1905 kardeş bence çekimi portekiz tv si yapıyordu. ondan bu kadar fazlaca çekildi bu pankart diye düşünüyorum.
Ben röportaj sırasında çekimi yapan kameranın TRT'nin olduğıunu düşündüm ama,uydusunu kullandıran bir iki kamerasını da kullandırabilir.Sonuçta parayı verip yayın hakkını aldı TRT.

ya bence portekiz TV si çekiyordu çünkü yazılar falan ( isabetli şut falan yazar ya) onlar Latince yazıyordu sanırım :S yani onların dilinde...

Sonradan ben de öyle düşündüm,kamera götürülmesine gerek yok,çünkü TRT asıl yayıncı değil,sadece aracıydı dün akşam.Bir de Portekiz'in dili Latince değil,Portekizce ;)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Ağzımı açmıyım şimdi.

Güzel bir dayağa ihtiyaçları var onların

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ne çok yorum yazdınız öyle bea. Sayfadaki yorumları okuyayım deim ilk 3 sayfaydı sayfanın altına geldim 4 sayfa olmuş o sayfanın altına geldiğimde sayfa bi an 5 olmuş bunları yazıyorken kaç sayfa daha aklenecek tahmin edemiyorum doğrusu..

MordanAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamıyorum bu olayı fener yapsa bu kadar olmaz sanki fener sütten çıkmış ak kaşık !

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
fenerbahcesi de besiktasi da galatasarayi da birbirinin aynisi, asagi kalir yanlari yok. takim tutup destek olmak, karsi takima sövmek midir nedir bu anlayis? derbi maclarinda daha cok insanlar birbirini kesip kavga ederler...

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Heryerde aynı şeyi hedef alıyorlar :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
valla haberi okuyunca koptum desem yeridir :D :D ama küfre değil trt nin bunu dakikalarca göstermesine :D

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'de bölücülük deyince aklıma ilk gelenler, PKK, Fenerbahçe, Galatasaray Beşiktaş!

Eskiden Avrupa maçı olunca Fenerliside Galatasaraylısıda birbirini desteklerdi taaki İtalya'dan Roma takımıyla maç yapana kadar!!! Roma'nın ezeli rakiplerine ait seyriciler Galatasarayı destekleme kararı almışlardı da biz bunun onların ecnebiliğine vermiştik yani o kadar garip geliyordu!!
Şimdi bakıyorsun Fenerliler Galatasaraylılara onlarda Beşiktaşlkılara bir düşmana dahi söylşenemeyecek şeyleri söylüyrolar ve kin besliyorlar. Ana...ı s.....m ben böyle takım tutanın!!!
Fenerliler, Galatasaraylılar Beşiktaşlılar bu ülkede PKKnın başaramadığı bir şeyi başarmışlardır. Yurtdışı maçarında dahi karşı tarafta yer alıyrosak buna en küçük tabirle bölünmüşlük denir ve tarafların alayı vatanhainidir!! Hoş ya kulüplerin dini imanı vatanı paradır ve onlarda bu tür şeyleri teşvik ediyorlarki ihanetten para çıkarsınlar!!!
Çocuğuna çikolata alamayıp o parayı maça veren şer..sizlere ise diyecek bir söz yok adı üstünde zaten!!!

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Türkiye'de bölücülük deyince aklıma ilk gelenler, PKK, Fenerbahçe, Galatasaray Beşiktaş!

Eskiden Avrupa maçı olunca Fenerliside Galatasaraylısıda birbirini desteklerdi taaki İtalya'dan Roma takımıyla maç yapana kadar!!! Roma'nın ezeli rakiplerine ait seyriciler Galatasarayı destekleme kararı almışlardı da biz bunun onların ecnebiliğine vermiştik yani o kadar garip geliyordu!!
Şimdi bakıyorsun Fenerliler Galatasaraylılara onlarda Beşiktaşlkılara bir düşmana dahi söylşenemeyecek şeyleri söylüyrolar ve kin besliyorlar. Ana...ı s.....m ben böyle takım tutanın!!!
Fenerliler, Galatasaraylılar Beşiktaşlılar bu ülkede PKKnın başaramadığı bir şeyi başarmışlardır. Yurtdışı maçarında dahi karşı tarafta yer alıyrosak buna en küçük tabirle bölünmüşlük denir ve tarafların alayı vatanhainidir!! Hoş ya kulüplerin dini imanı vatanı paradır ve onlarda bu tür şeyleri teşvik ediyorlarki ihanetten para çıkarsınlar!!!
Çocuğuna çikolata alamayıp o parayı maça veren şer..sizlere ise diyecek bir söz yok adı üstünde zaten!!!

yorumun çok ağır olmuş bilader. avrupa'nın her ülkesinde dediğin olay var. porto-fenerbahçe maçında fenerbahçeyi tutan portekizli arkadaşım da var.sebep benfica'lı olması. Vatan hainliği ile ne alakası var bunun. Fenerbahçe Avrupa'da maç kazanınca AB'ye mi alacaklar bizi? En fazla ülke puanımız artacak, seneye bir takım fazla gidecek belki Avrupa'ya. Aynı şey Galatasaray için de geçerli. Avrupa'da GS'yi desteklemeyen FB'liyi hiç bi zaman suçlamamışımdır. Zaten avrupada mücadele eden takımlarımızın ilk 11'lerine bakın kaç tanesi Türk? Hangisinin teknik direktörü Türk? Sonuçta bu bir spor, milli mesele haline getirmenin anlamı yok. O dediğin insanlar ne kadar bölücüyse, onları bölücülükle suçladığın için sen de o kadar bölücüsün. Ağır ifadeler bunlar. Daha dikkatli ol.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
TRT anlamaz tabi yeni küfürlerden :D (TRT'nin yenilikçi olmadığını vurgulamak istedim)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Mod'lardan biri görünce konu amacını aşmış diyip kilitlenicek gibi geliyor bana :D

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1

genelde doğruda
millet haybeye birbirini yiyiyor
önce açkarnınızı doyurun onlar paşalar gibi yaşıyor benim en ağrıma giden elin yabancısı gol attığı zaman dirseğini diğer eliyle tutup kolunu havaya kaldırıyor dicemde site adabı tarif ediyorum hatta olmadık şeyleri işaret edenlerde var beyler örf ve anenemizde böyle şeyler yok kaz gibi yolunmayın

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorumun çok ağır olmuş bilader. avrupa'nın her ülkesinde dediğin olay var. porto-fenerbahçe maçında fenerbahçeyi tutan portekizli arkadaşım da var.sebep benfica'lı olması. Vatan hainliği ile ne alakası var bunun. Fenerbahçe Avrupa'da maç kazanınca AB'ye mi alacaklar bizi? En fazla ülke puanımız artacak, seneye bir takım fazla gidecek belki Avrupa'ya. Aynı şey Galatasaray için de geçerli. Avrupa'da GS'yi desteklemeyen FB'liyi hiç bi zaman suçlamamışımdır. Zaten avrupada mücadele eden takımlarımızın ilk 11'lerine bakın kaç tanesi Türk? Hangisinin teknik direktörü Türk? Sonuçta bu bir spor, milli mesele haline getirmenin anlamı yok. O dediğin insanlar ne kadar bölücüyse, onları bölücülükle suçladığın için sen de o kadar bölücüsün. Ağır ifadeler bunlar. Daha dikkatli ol.

Bana orta ağzıyla konuşma delikanlı ayrıca ben senin biladerin falan değilim. Yorumumda herhangi bir ağırlık yok zira hepsi doğru.
Söylediğimi neresinden anladın. Ben zaten örnek verdim Roma maçından öncesine kadar Fenerlide Galatasaraylıda birbirini Avrupada desteklerdi! Orada gördüler yani avrupalılaştılar!! Sende hala kalkmış bana hala Benfica'dan bahsediyorsun ee ne oldu neyi farklı söyledin sen bana şimdi!

Takımların 11'lerinden ne kadarı Türk demişsin. Ben o soruyu sana sorayım, niye????? Çünkü senin gibiler şakşakçılık yaparken yönetici bozmalarıda yarısı yabancı takımları ile para peşinde koştular!! Fransa ile Türkiye milli maça çıkacağı zamanda bu patlak verdi. MİLLİ FUTBOLCULAR NE DEMİŞTİ!!! Primlerimiz birikti, vermezseniz bu maça çıkmayız çıkarsakta oynamayız! Sonuç: Fransa 4- Türkiye 0, yıl 1996!!!! Ne olacaktıki başka!! Bu futbolcuları ve seyircilerini böyle milli mesele dışına çıkaranların ürünüsünüz sizler başka bir şey değil. Sende karşıma çıkmış orta ağzıyla, ürün olmanın gereğini yapıyorsun!! Sen dikkatli ol ben söylediğimi gayet iyi biliyorum..

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yönetici para peşinde koşuyo demiş yaa, enteresan. sen futbola ve futbol endüstrisindeki insanlara ulvi görevler mi yüklemiştin kendince? heralde para peşinde koşacak, adamın işi o zaten. bana sene 1996'dan örnek verme, bak bugün milli takım nerelere geldi. bi de avrupalılaşmayı "bölücülük" olarak görüyosan helal sana. avrupa'nın hangi ülkesinin bölündüğünü gördüysen artık :D
ben futbolu milli mesele dışına çıkaranların ürünüysem, sen de istanbul'da 2 ingilizi öldüren, isviçre'de sanki düşmana saldırıyo gibi karşı takımın futbolcularına saldıran faşist zihniyetin ürünüsün! kara bi adamın milli takımda oynadığını görüp de hala bunu milli mesele yapamam. anladın mı "delikanlı"???

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Konu amacından sapıyor...

ntquartex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu pankartı açanların hiç mi Fenerbahçeli kız arkadaşları,bayan akrabaları yok merak ettim.O zaman onlara da söylüyorlar bu lafı..

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
amma uzadı bu konu.

bu bir tribün savaşıdır.yeni değil ki.
galatasarayın bir isveçli takıma evinde yenilmesinden haz alan fenerliler için yazılmış bir pankarttır.
bu bir tribün savaşıdır. bir atışmadır.
kesinlikle yanlıştır.

tribünler neler gördü yeni olan birşey değil ki.

bu gelinen son nokta buraya bunu savunmaya gelmedim.futbolu bu noktaya getirenler bakıp utansınlar.tabi yüzleri varsa utanabiliyorlarsa.
yumurta koydular ot koydular Galatasaray tribünlerine misafire hizmet ,orda bende vardım inek ve tavuk olduk takımım için.
bayrak yırtmakla başladı bayrağı kesip atmakla boğaza.
böyle böyle başladı herşey geldiği son nokta bu.
feneri seven kaç kulüp var nefret eden kim var peki...
bu sorular cevabını buldu mu?
spor dostluk kardeşlik dediler işte bu hale getirdiler.
ne operalar var fener hakkında.

tribünler ve tribün zihniyeti sütten çıkmış ak kaşık değil ki.
Ali şenle başlar tribün tarihi.
Hem taraftarla/ hem Ali Şen'le/hem mike mike/ Fener şampiyon/ o. çocuğu Cim bom bom.fenerli arkadaşların söyledikleri.
Ali Şen uyuma pi.lerine sahip çık buda fenerlilere ait.
burda yüzlerce trbün tarihinden alıntı yapabilirim.hemde tüm takımlardan.

futbol bu hale geldi tribünler bu...varın siz karar verin.

edit: iki kelime okuyup yapılanı savunduğumu sanmayın.
tribün tarihini okuyun insanlığınızdan utanacağınız neler var.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tartışanlar hergün 20 kere ana avrat birbirine sayar gelir burda tribünlerin olmazsa olmazlarından birşeyi kötüler..

geçin bunları .. tartışanlar hep fenerli..aynı şeyi onlar bulabilme başarısı gösterseler ki fener için bu imkansızdır - yaratıcılık yani- oo süper derler..

;)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
tartışanlar hergün 20 kere ana avrat birbirine sayar gelir burda tribünlerin olmazsa olmazlarından birşeyi kötüler..

geçin bunları .. tartışanlar hep fenerli..aynı şeyi onlar bulabilme başarısı gösterseler ki fener için bu imkansızdır - yaratıcılık yani- oo süper derler..

;)

zekâ ürünü :icon_-1: