Troll hesap, OzkanK. hakkında şikayet ediyor sonra hemen konu kaldırılıyor.

Sizde troll veya multi hesaplardan bıktınız mı?

• Evet, tabi ki de, kesinlikle, ne demek %100 sana katılıyorum.

Kullanılan: 27 81.8%
  • Nayır nolamaz yalan söylüyorsun.

Kullanılan: 6 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    33

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
OzkanK gibi ben ve yönetimden bir kaç kişiyi de o forumlarda eleştirmişler. Bende kaza/şans eseri görmüştüm. Ailesinde bu kadar hastalıklar vs hikayesinin yanında o forumda başka hikayelerde anlatılıyordu bu şikayet eden kişi hakkında. Yok öğretmenmiş, yanlız yaşıyormuş, yok kaportacıda çalışıyormuş ben tanıyorum, birileri resmini koymuş falan bir sürü saçma sapan iş.

Gerçekten farklı bir psikoloji. Tıpkı şu Metin adlı kırmızı profil temalı arkadaşın bu başlık altında yaptığı gibi.

Öte yandan ben iplemedim sende ipleme ozkank'cığım. Tıpkı bir diğer teknolojik forumu burada çekiştirenler olduğu gibi bu tarz şeylerde olağan. Ama gerçekten ilginç psikoloji.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,299
OzkanK. benle dalga geçiyor, nedenini anlamıyorum. "İtiraflar" bölümünde yaşadıklarımı anlattığımda "Kesin öyledir." anlamında video atmış. Yalan söylemediğimi ispatlamak için daha ne kadar mesaj atmam gerekiyor?

Ayrıca durup dururken mesajlarıma "kızgın surat" atmayı bırakın, cidden artık bu forumun da aynen DH gibi 5 yaşındaki veletlerin doluştuğu bir forum olduğunu düşünmeye başladım.

Ben burada sizleri ciddiye alıp, insan gibi bir şeyler yazıyorum. Trolleyecekseniz, gidin başkasının mesajlarını trolleyin, ben şaka sevmem millet, bu konuda çok ciddiyim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
OzkanK. benle dalga geçiyor, nedenini anlamıyorum. "İtiraflar" bölümünde yaşadıklarımı anlattığımda "Kesin öyledir." anlamında video atmış. Yalan söylemediğimi ispatlamak için daha ne kadar mesaj atmam gerekiyor?

Ayrıca durup dururken mesajlarıma "kızgın surat" atmayı bırakın, cidden artık bu forumun da aynen DH gibi 5 yaşındaki veletlerin doluştuğu bir forum olduğunu düşünmeye başladım.

Ben burada sizleri ciddiye alıp, insan gibi bir şeyler yazıyorum. Trolleyecekseniz, gidin başkasının mesajlarını trolleyin, ben şaka sevmem millet, bu konuda çok ciddiyim.

Buralar çok velet doldu sen hiç bulaşma bu foruma. Git sınavına çalış boşverrr.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Yeni bir olay olmuş ve kaçırmışım. ?

invisibled

Asistan
Reaksiyon puanı
39
:/ bu nedir gerçekten, kendi anlattıklarını anlamamız için yazdığı açıklama bile anlaşılmaz.
neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama okumak için harcadığım zaman ve şu anda cevap yazarken harcadığım zamana üzüldüm :)

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
:/ bu nedir gerçekten, kendi anlattıklarını anlamamız için yazdığı açıklama bile anlaşılmaz.
neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama okumak için harcadığım zaman ve şu anda cevap yazarken harcadığım zamana üzüldüm :)
Kim için diyorsun bunu merak ediyorum.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Forumu sürekli takip etmediğiniz için anlamamanız normal.
Anlayan anlıyor.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Bu konu fazla uzamadı mı?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
İsterseniz konuyu kilitleyin ama kilitlemek için bir sebepte yok. Ne zaman forumdakiler yorum yapmayı bırakır işte o zaman konu uzamaz ve kapanır değil mi?

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476
Ben yardım ettiğini görmedim.
@KRZMNİTK Böyle Dediği İçin
Bana @OzkanK. forumu trollemeye çalışıyor gibi geliyor. Ama insanlara yardım ettiği zamanlar da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banlansın BIKTIK artık Konu Açıyorum Geliyor Troll Yazılar Falan Atıyor Ben "Raporla" Tuşuna Basıyorum Ve işin SAÇMA Tarafı Onun Yiyeceği Banı Ben yiyorum NAsıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@OzkanK. 'dan BIKTIK

Son düzenleme: