Troll hesap, OzkanK. hakkında şikayet ediyor sonra hemen konu kaldırılıyor.

Sizde troll veya multi hesaplardan bıktınız mı?

• Evet, tabi ki de, kesinlikle, ne demek %100 sana katılıyorum.

Kullanılan: 27 81.8%
  • Nayır nolamaz yalan söylüyorsun.

Kullanılan: 6 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    33

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Trollerden bıktık artık. OzkanK. yok bana bunu yaptı yok şunu yaptı vs. diyerek insanların arkasından DHde çekiştirip burada troll veya multi hesap açıp şikayet edenlerden bıktık artık. Veletler ya da çocuk beyinli kendini yetişkin zanneden bu bireyler foruma zarar vermekten başka bir şeye yaramıyorlar.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Forumda bir işe yaramıyor saçma saçma konular, saçma saçma konuşmalar böylelerinin banlanması gerekiyor. Sana kesinlikle katılıyorum.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Forumu sadece bir kişinin sanıyorlar, forum hepimize ait arkadaşlar. Sadece bir kişi yada iki kişi burada parmak ile gösterilemez. Gösterilmemeli..

Onun içindir ki bu tarz konulara ve mesajlara itibar etmeyin.

Saygılarımla.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
@OzkanK gelip bu konuyu yorumlaması lazım.

Lakin onun arkasından dedikodu yapıyor ve gıybet yapıyormuş gibi oluyoruz.

Çünkü başlık OzkanK ile ilgili olarak açılmış.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Biz onunla alakalı dedikodu yapmıyoruz ki. O veya başka kim olursa olsun şikayet edici saçma konular açan kişiler hakkında konuşuyoruz. Gelsin yazsın Ozkan istediği kadar yorum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Konu ne tam anlamadım ama Multi hesaplara ve Trol hesaplara karşıyım tabii ki.

Her hafta en az 1 velet gelip ya profilime yazıyor ya özelden mesaj atıyor. Yada buralarda saçma sapan konular açıyor. ( Veletlik gerçekten zor olmalı. )

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Ben sana özetleyeyim Elfida Nadir diye bir hesap açıldı ve konu yazdı bugün. DHde senin yüzünden 1 ay ban yemiş. Oradaki admin sen iletişime geçersen banı kaldıracakmış. Babası 1 ay önce ölmüş annesi 1 haftadır hastanedeymiş lösemi hastasıymış. Onunda bu zor günlerdeki eğlencesi o forumda takılmakmış. Bir de OzkanK. diyor falan filan ama bu forumda da çöl şekeri nickli birini arıyor. Yani saçma sapan alakasız bir konu açmış. Ozan Kaynakçının kaymağını yemeye çalışıyor olmasın. Zaten şu an o üyede bulunamıyor adminlere soruyorum multi miydi hesap kapandı mı?

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660

Her hafta en az 1 velet gelip ya profilime yazıyor ya özelden mesaj atıyor. Yada buralarda saçma sapan konular açıyor. ( Veletlik gerçekten zor olmalı. )

Konu kaldırıldı. Ama arama motoru hafızasına almış. Arama motorunda gözüküyor.

Arama motoruna şunu yaz.

OzkanK yüzünden ban

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Konu kaldırıldı. Ama arama motoru hafızasına almış. Arama motorunda gözüküyor.

Arama motoruna şunu yaz.

OzkanK yüzünden ban

Hocam DH ile ilgili bir konu oldumu Mantar gibi hemen orada bitiyon ve her ayrıntıyı biliyon bu ne iş =?

Bir isime Multi diyorum oradan çıkıyon yok o multi değil diyon. Başka bir isime birşey diyoz yok o şuan DH'de diyon. Başka bir isim geçiyor yok artık o işleri bıraktı diyon flan. Her konu hakkında nasıl bilgi sahibi oluyon =? Eski nick'in ErkinCankut77 iken sabah akşam Jack reis ve Sardaukar'ı överdin Siyasi mesajlar atardın. Abilerim benim aslanlarım koçlarım diye pohpohlardır.

Bir sabah uyandun ve adını Metin_Aslantürk yaptın herşey bitti mi sıfırlandı mı yani =?

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Hocam DH ile ilgili bir konu oldumu Mantar gibi hemen orada bitiyon ve her ayrıntıyı biliyon bu ne iş =?

Bir isime Multi diyorum oradan çıkıyon yok o multi değil diyon. Başka bir isime birşey diyoz yok o şuan DH'de diyon. Başka bir isim geçiyor yok artık o işleri bıraktı diyon flan. Her konu hakkında nasıl bilgi sahibi oluyon =? Eski nick'in ErkinCankut77 iken sabah akşam Jack reis ve Sardaukar'ı överdin Siyasi mesajlar atardın. Abilerim benim aslanlarım koçlarım diye pohpohlardır.

Bir sabah uyandun ve adını Metin_Aslantürk yaptın herşey bitti mi sıfırlandı mı yani =?

En sevdiğim forum üyesi OzkanK

Günahımı alıyorsun. En çok Forumda OzkanK yı seviyorum.

Bu alemde OzkanK yı tek geçerim.

OzkanK dan başkasını Bu forumda sevmiyorum.

OzkanK çok seviliyorsun. Bunu bil.

ozgurcek

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Trollerden bıktık artık. OzkanK. yok bana bunu yaptı yok şunu yaptı vs. diyerek insanların arkasından DHde çekiştirip burada troll veya multi hesap açıp şikayet edenlerden bıktık artık. Veletler ya da çocuk beyinli kendini yetişkin zanneden bu bireyler foruma zarar vermekten başka bir şeye yaramıyorlar.
hocam konu nedir tam olarak anlamadım

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
hocam konu nedir tam olarak anlamadım

Ben sana özetleyeyim Elfida Nadir diye bir hesap açıldı ve konu yazdı bugün. DHde senin yüzünden 1 ay ban yemiş. Oradaki admin sen iletişime geçersen banı kaldıracakmış. Babası 1 ay önce ölmüş annesi 1 haftadır hastanedeymiş lösemi hastasıymış. Onunda bu zor günlerdeki eğlencesi o forumda takılmakmış. Bir de OzkanK. diyor falan filan ama bu forumda da çöl şekeri nickli birini arıyor.

Yukarıda yazmıştım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
En sevdiğim forum üyesi OzkanK

Günahımı alıyorsun. En çok Forumda OzkanK yı seviyorum.

Bu alemde OzkanK yı tek geçerim.

OzkanK dan başkasını Bu forumda sevmiyorum.

OzkanK çok seviliyorsun. Bunu bil.

Hemen kıvır bakalım :D

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Acaba hayır oyunu kim kullandı merak ettim?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
En çok OzanK seviyorum.

OzanK demek sevgi demek.

OzanK yı sonsuza dek seviyoruz.

OzanK yı sevmiyen ölsün.

Dünya'da, Evren'de en sevdiğim insan OzkanK dır.

Özkanı çok seviyorum.

Kıskananlar Çatlasın.

Mesajı yazan TROL HESAP kim anladım :D Yeni üyelik açıp veletçe konuşanda belli oldu. Artık dağılabilirz...

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
OzkanK. troll hesap eğer mevcut birinin multi hesabıysa raporla sonuçta forum kurallarına uymayan birisi oluyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
OzkanK. troll hesap eğer mevcut birinin multi hesabıysa raporla sonuçta forum kurallarına uymayan birisi oluyor.

Adamlar yolunu bulmuş VPN üstüne IP mi değiştiriyorlar veya yarım saat internet kafeye gidip PC'mi açıyorlar ne yapıyorlar. Ama kim nedir ne değildir düzgün bir forum takipçisi hemen anlar...

Üstteki arkadaş OzanK'yi sevmeye devam etsin :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Konuda bahsedilen troll üye, kendi oltasına mı takıldı, ne sonuç çıktı şimdi bu konuda? :)

Kanıtlayamıyacağım için bir şey demiyecem sonuçta IP adresi tutmuyor denilecek VPN kullanıyor denilecek ama ben nedir ne değildir kimdir kendimce anladım yazılanlardan.

Bana forumda ilk OzanK diyen 3-5 ay önce ErkinCankut77 di. Sonra DH'de çeşitli mesajlar yayınlandı oradada yok Ozank yobaz birisi geri kafalı tarzı söylemler oldu. Konular açtı. Üstüne donanım haber muhabbeti olsun hemen salça oluyor ve o şahısları korumaya çalışıyor.

Sonra birisi çıktı ben OzanK hesabımı istiyorum diye.
Bana hakaret eden sayan söven bir hesap çıksın hemen ErkinCankut77 çıkıyor ve karşı savunmaya geçiyor. Ve sürekli bana karşı konuşan adam bir gün ansısızn ismini değiştirip Metin_Aslantürk yapıyor hiç cevap yazmamaya konuşmamaya başlıyor. 1 aydır Hiç sohbetimiz yok muhabbetimiz yok ken başka hesaplar üstünden sürekli benim üstüme tekrar oynamaya çalışıyor aklı sıra :) ( Veletlik gerçekten zor olsa gerek. )

babapuro

Asistan
Reaksiyon puanı
137

12 yaşındayım yani veletmiyim biri beni aydınlatsın

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Kanıtlayamıyacağım için bir şey demiyecem sonuçta IP adresi tutmuyor denilecek VPN kullanıyor denilecek ama ben nedir ne değildir kimdir kendimce anladım yazılanlardan.

Bana forumda ilk OzanK diyen 3-5 ay önce ErkinCankut77 di. Sonra DH'de çeşitli mesajlar yayınlandı oradada yok Ozank yobaz birisi geri kafalı tarzı söylemler oldu. Konular açtı. Üstüne donanım haber muhabbeti olsun hemen salça oluyor ve o şahısları korumaya çalışıyor.

Sonra birisi çıktı ben OzanK hesabımı istiyorum diye.
Bana hakaret eden sayan söven bir hesap çıksın hemen ErkinCankut77 çıkıyor ve karşı savunmaya geçiyor. Ve sürekli bana karşı konuşan adam bir gün ansısızn ismini değiştirip Metin_Aslantürk yapıyor hiç cevap yazmamaya konuşmamaya başlıyor. 1 aydır Hiç sohbetimiz yok muhabbetimiz yok ken başka hesaplar üstünden sürekli benim üstüme tekrar oynamaya çalışıyor aklı sıra :) ( Veletlik gerçekten zor olsa gerek. )

Ağır işsizlik. :)