Trojan

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows sorun raporlarından Trojan.PWS.Legmir.AD / W32.Ahlem.A@mm adında bi virus uyarisi geldi kaspersky yuklu ama tarama yaptgmda bulamadı nod32de online tarama yaptm ama yine olmadi ne cozum onerirsinz

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İobit 360 ile tarat

---------- saat 21:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:36 eklenmişti ----------

Yada malwarebytes anti malware ile tarat

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bende de trojan vardı bir oyuna crack indirmiştim ordan gelmişti dll dosyasıydı bu antivirüs programını kullanıyorum tarama yaptım yakaladı sanada tavsiye ederim

adsz1x.jpg

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
http://www.simplysup.com/ bu adresten trojan remover indir gerçekten trojanlara karşı çok başarılı. Norton un 2008 antivirüsü bir trojan bulmuş fakat temizleyememişti, ancak bununla kaldırabilmiştim ( şimdi Bitdefender kullanıyorum ) . dene bence trojanları kaldırır gibime geliyor. Üstelik trojanı temizlemesi için güvenli modda açman da gerekmiyor

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İobit 360 ile tarattım ama aynı rapor yine geliyor. avast zaten yüklüydü kasperskyin deneme süresi dolunca yüklemistim. trojan remover yükleyince de program windows nt de calışmaz diye bir uyarı gedi. belkide denme sürümlerini yükledigim icin boyle oldu kullanımları kısıtlı. geriye tek care format atmak kaldı galiba yardımlarınız icin tesekkurler

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sisteme bi kere bulaşsın yeterki hiç bir program temizlemez temizledi dese bile program çoğu kişşi zaten ya ücretsiz sürümler kullanıyorlar yada kırık antivirüs programları kullanıyorlar,bu yüzdende o trojanı veya bi başka zararlının kodunu o programlar çözüpte etkisiz hale getiremiyorlar tamamen onlarla bağdaşıyorlar tek çözüm ya sistemi tekrar kurup ücretli sürümler kullanmak yada bu şekilde devam etmek başka bi çözümü yok belki bu yazdıklarıma katılmayabilirsiniz ama istesenizde istemesenizde işin doğrusu budur.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
windows sorun raporlarından Trojan.PWS.Legmir.AD / W32.Ahlem.A@mm adında bi virus uyarisi geldi kaspersky yuklu ama tarama yaptgmda bulamadı nod32de online tarama yaptm ama yine olmadi ne cozum onerirsinz

kaspersky deli gibi sistem kasmaktan başka bir işe yaramıyor..kaspersky kullanan arkadaşlar kaspersky ile kaç tane virus trojen yakaladınız veya uyarısı aldınız :) ha sistemin sağ alt köşesinde kasperskyın K işaretini görmek sizi mutlu ediyorsa ona birşey diyemem..başka türlü 100 mb kurulum exe sine sahip 300-430 mb hardisk hafızası yer tutan kaspersky göz boyamaktan başka birşey değil...gidin 5 mb lık bir tane trojen programı bulun o bile size 2-3 tane trojen bulur bilgisayarınızda.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
kaspersky deli gibi sistem kasmaktan başka bir işe yaramıyor..kaspersky kullanan arkadaşlar kaspersky ile kaç tane virus trojen yakaladınız veya uyarısı aldınız :) ha sistemin sağ alt köşesinde kasperskyın K işaretini görmek sizi mutlu ediyorsa ona birşey diyemem..başka türlü 100 mb kurulum exe sine sahip 300-430 mb hardisk hafızası yer tutan kaspersky göz boyamaktan başka birşey değil...gidin 5 mb lık bir tane trojen programı bulun o bile size 2-3 tane trojen bulur bilgisayarınızda.
"Yiğidi öldür hakkını yeme" demişler :

23jlpn5.png

a-squared Free 4.5.0.22 Bu programı dene işine yarayacaktır...
Bu çok iyi bir çözüm :thumbup1:

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarı güvenli modda çalıştırmanın farkı ne acaba :confused1:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bilgisayarı güvenli modda çalıştırmanın farkı ne acaba :confused1:

Bilgisayarda sistem dosyalarının haricinde internet dahil hiçbirşey çalışmaz.Dolayısıyla bir şey silmek çok rahat ve kolay olur.Örneğin bir program silersiniz.Ancak bazı dosyalar program files da kalır.Bunları da kolay bir şekilde güvenli modda silebilirsin.Kolay gelsin.:rolleyes:

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bilgisayarı güvenli modda çalıştırmanın amacı şudur.
Windows güvenli mod açıldığında kullanıcının bilgisi haricinde hiç bir program eş zamanlı çalışmaz. Bu ne işimize yarıyor? şöyleki özellikle trojanlar windowsta antivirs gibi koruma programlarına yakalanmamak için kendilerini birden farklı dizine kopyalarlar. Antivirusunuz ne kadar trojanı bulup silsede sürekli sistemde bir dizinde o zararlı programcık kalmaya devam eder. güvenli modda çalıştırmak bu işe yarar. umarım açıklamam yeterli olmuştur

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet gerçekten de bu bilgiler işime yarayacak:) finaller bitince ilk işim bu dediklerinizi uygulamak olcak kendime bu konuda pek güvenmediğim:blushing: için finallerden önce bilgisayarımın basına bişey gelmesini istemiyorum :)