Trk Telekom Ataa Kalkt

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ar-Ge çalışmalarında atağa kalkan Türk Telekom, Almanya'nın önde gelen araştırma merkezlerinden birinin Türkiye iş ortağı ile güç birliğine gitti.​

Türk Telekom başlattığı Ar-Ge atağını, Almanya’nın büyük araştırma geliştirme şirketlerinden Dai-Labor’un gücünü arkasına alarak sürdürüyor. Anlaşmayla Türk Telekom her yıl en az 6 Ar-Ge projesi geliştirmeyi hedefliyor.Yakın zamanda lansmanı yapılan Videofon’un Türk Telekom, Avea ve Argela tarafından katma değerli hizmetlerle zenginleştirilecek.

Yenilikler kapıda

28 Mayıs 2008 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde Türk Telekom İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Paul Doany, Dai-Labor Başkanı Prof. Şahin Albayrak ve Dai-Labor’un Türkiye’deki iş ortağı AnelArge’nin Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baysan’ın katıldığı törende imzalanan iki yıllık anlaşma ile her yıl en az 6 inovatif projenin geliştirilmesi hedefleniyor.

Anlaşma başka birçok alanda işbirliğini de beraberinde getiriyor. Buna göre Almanya pazarı için yakın zamanda geliştirilen telekom yazılım ve donanım ürünlerinin başarısı, Türk Telekom ve Anel grup şirketlerinden biri olan AnelArge’nin mühendisleri tarafından adapte edilecek.

:: Ar-ge anlaşması hakkında neler düşünüyorsunuz? SDN Forum'larında paylaşın.

Bilgi için : Türktelekom
SDN - http://shiftdelete.net

c_style

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu zaman gösterecek bize katkısı olur mu olmaz mı olsa da nasıl yansır dedigim gibi zaman gösterecek bekleyip görelim

FoRMaTTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demek ki Türk Telekom'a aldığı 29-49'lar az geldi. Yeniliklerin faydası olurda ceplere ne kadar zararı olur bilemem. Çok da duygusal ($$) yorum oldu .

S e r s e r i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah su internet alanındada birşeyler yaparlar. Çünkü hızımız diğer ülkelere göre aşırı derecede sinir bozucu

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
güzelşeyler olacağını umuyorum ar-ge her zaman iyidir.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir katkısının olacağını sanmıyorum. Ne de olsa el... o.O