TrG - TrGamer.com Açıldı ! | Oyun Platformu

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Evet arkadaşlar benim gibi eski ve emektar oyuncuların, oyunlarda sıkıştıkları, çözüm bulamadıkları, hileye başvurma zamanı geldiğinde başvurduğumuz tek adres vardı o da TrGamer.com.

Uzun bir zamandır(yaklaşık 1-1,5 yıl) pasif bir durumda olan ve hiçbir makale, haber, oyun anlatımı eklenmeyen site artık yeni tasarımı ve yeni vizyonuyla tekrar karşımızda.Ben artık oyun oynayamıyorum(oynayacak vakit bulamıyorum, keşke vaktim olsada oynayabilsem).Nedense TrGamer'a girince daha hile nedir bilmediğim zamanları hatırlıyorum.Herkese iyi gezmeler yeni TrGamer'da.

Buradan ulaşabilirsiniz.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ooo vallahi çok sevindim bu habere:)Böyle bir sitenin kaybolup gitmesine gerçekten üzülmüştüm.

Ayrıca girişte siteyi sanki hile sitesi gibi bir anlatmışsın ama o sitede oyun almadan (indirmeden:D ) önce yeni oyunlar, demo ve tam sürüm incelemeleri hakkında mükemmel incelemeler bulabilirsiniz.Sitenin asıl amacı bu zaten...:)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Açılmıyor bende an itibariyle. Bende bekliyodum bakalım napmışlar.

Düzenleme: açıldı. keşke açılmasaydı. ..ne biçim bi tema öyle.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Açılıyor. Hadi hayırlısı :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Üyeliğimi aktifleştiremiyorum.Sitenin tam açılışı için bir süre daha beklemek gerekli sanırım...:(

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bence gayet güzel olmuş, daha birçok yenilik var sitede ama henüz oturmamış sanırım. 2001'den beri kesintisiz takip ederim trgamer'ı uzun süre onsuz olmaz internette hep eksiklik katmıştır bana.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Site Firefox desteklemiyor :) ( üyelik )

Tekrar online olması çok güzel.Editör başvurusu yaptım bakalım sonuç ne olacak.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Site Firefox desteklemiyor :) ( üyelik )

Tekrar online olması çok güzel.Editör başvurusu yaptım bakalım sonuç ne olacak.

Ben de Chrome'dan denedim ve malesef onu da desteklemiyor.Böyle bir sitede böyle bir sorun olmamalı:) Düzeltilene kadar üyeliğimi aktifleştirmiyorum.Bir çeşit protesto:P :tt2:

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
çok büyük potansiyel kaybetti,

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben beğenmedim tasarımlarını, çok daha iyi tasarım yapabilirlerdi. Günümüzde web 2.0 standartlarında web siteleri yapılıyor, tasarımları çok çok basit geldi gözüme. Yeniliyoruz tasarımı dediler şuanki halinide umarım doğrudur.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Site halen test aşamasında arkadaşlar.Zamanla gelişicek diye umuyorum.Ama çok büyük bir potansiyeli kaybetti.Buna katılıyorum.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
tema hoş olmamış özellikle arkaplandaki mavi tonu hiç güzel değil

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Evet arkadaşlar benim gibi eski ve emektar oyuncuların, oyunlarda sıkıştıkları, çözüm bulamadıkları, hileye başvurma zamanı geldiğinde başvurduğumuz tek adres vardı o da TrGamer.com.

Uzun bir zamandır(yaklaşık 1-1,5 yıl) pasif bir durumda olan ve hiçbir makale, haber, oyun anlatımı eklenmeyen site artık yeni tasarımı ve yeni vizyonuyla tekrar karşımızda.Ben artık oyun oynayamıyorum(oynayacak vakit bulamıyorum, keşke vaktim olsada oynayabilsem).Nedense TrGamer'a girince daha hile nedir bilmediğim zamanları hatırlıyorum.Herkese iyi gezmeler yeni TrGamer'da.

Buradan ulaşabilirsiniz.

1.5 yıldır pasif değil eylül ayından beri pasif. Çünkü ben ayrılınca oradan kimse yazı yazmamaya başladı :) Yaklaşık 1 yıl tek başıma çevirdim orayı incelemeler ve makalelerimle.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Tekrar online olması güzel :) keşke kullanıcı adımı hatırlasaydım :(

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Boşuna seviniyorsunuz, dünyanın rekamını alıpta yazarlarına beş kuruş vermeyen siteden birşey olmaz. Şu yeni tasarıma geçilmesi bile 4 yıldan fazla sürdü. Sitenin sahibi sadece kendine akan parayı düşünüyor. Geri kalanına karışmıyor bile..

Tüm editörler bir süre sonra yine emeğimizin karşılığnı alamıyoruz diye bırakacaklar herşeyi.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eskiden ziyaret ederdik burayı. Güzel olursa bakarız gene.