Trendyol'un ramazan kampanyası ve ihtiyaç sahiplerine destek

Bu konuyu okuyanlar

ahmetdeniz1990

Asistan
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
107
Reaksiyon puanı
61
Puanları
28
Yaş
34
Ramazan hazırlıkları Trendyol’un özel fırsatlarıyla tamamlanıyor

Trendyol’un ramazan kampanyası başladı. 7 Nisan’da sona erecek ramazan kampanyasında yüzbinlerce üründe dev indirimler ramazan hazırlıklarına başlayanları bekliyor.
Trendyol, ramazan ayı için hazırlıklara başlayanlara özel kampanyasını başlattı. Kampanyada binlerce marka ve yüzbinlerce üründe özel fırsatlar Trendyol müşterilerini bekliyor.

Ramazan paketleri, süpermarket ürünleri, sahur ve iftar sofraları için hazırlık ve sunum ürünleri, mutfak gereçleri, ramazan ayı için aranan her şey Trendyol’un kampanyasında yerini aldı.
Trendyol ramazan kampanyasında, süpermarkette yüzde 15, küçük ev aletlerinde yüzde 5, ev gereçlerinde yüzde 50, hazırlık ve sunum ürünlerinde yüzde 25, evtekstilinde yüzde 25 varan indirimler sunuluyor.


Ramazanda İyilik Vakti İhtiyaç Sahiplerine Destek

Ramazan hazırlıklarını sürdürenler aynı zamanda Trendyol'un Ramazanda İyilik Vakti hareketi ile ihtiyaç sahiplerine de destek olabiliyor. Harekete özel hazırlanan gıda paketlerini satın alarak yardımda bulunabiliyor. Bağışlanan paketler Türk Kızılay iş birliğinde Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
 
Üst