Beyinbuspren
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Samsung A9 2018 siparişi vermeyi düşünüyorum samsung garantili .Sıkıntı yaşar mıyım,alan var mı ?
Mağaza yorumlarına bir de telefon yorumlarına bak alanlar sıkıntı yaşamamış ise mağaza güvenilir ise sıkıntı çıkarmaz. Fiyatı da anormal derece de düşük değil ise tamamdır.Samsung A9 2018 siparişi vermeyi düşünüyorum samsung garantili .Sıkıntı yaşar mıyım,alan var mı ?
Tamam gayet normal mağaza yorumları ve kullanıcı yorumları da sıkıntılı değilse alınırsamsung bayisiyle arasında 300 tl fark var
Rica ederim efendim ?teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
4300 tl değil 2850 tl hocam.4300tl ye yazık olur
O parayada yazık4300 tl değil 2850 tl hocam.
ilgilenmiyolar derken.ben s10 ile 8plus arasında kalıp 8 plusı seçtim de .anlamadım dediğinisamsung alma pişmanlık s10 ile bile ilgilenmiyorlar
Satana kadar dayı sattıktan sonra ayı oluyorsun onu diyorilgilenmiyolar derken.ben s10 ile 8plus arasında kalıp 8 plusı seçtim de .anlamadım dediğini
İşlemci kamera. Ve uzun ömürlü olması 4_5 yıl götürsünTelefonu hangi özelliği için alacaksınız ?
Oyun oynayacaksanız (Pubg) kesinlikle tavsiye etmiyorum.
servisi rezil demek istiyor telefonda bir problem oluyor adam akıllı ilgilenmiyorlar servis mağduru oluyorsun demek istiyor arkadaşilgilenmiyolar derken.ben s10 ile 8plus arasında kalıp 8 plusı seçtim de .anlamadım dediğini