ExMan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Başlıkta da olduğu gibi konsol arıyorum bilgisayar'da oynayabilmek için oynayacağım oyunlar Dark Souls 3 Mortal Kombat vb. oyunlar.
Evet Gamepad pek bilmem böyle şeyleri fakat dikkatimi çekti fiyatı 500 TL'yi geçmezse güzel olur.Gamepad demek istediniz sanırım.
Evet Gamepad pek bilmem böyle şeyleri fakat dikkatimi çekti fiyatı 500 TL'yi geçmezse güzel olur.
Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G F310 4 Tuşlu D-pad Ile Kablolu Gamepad - Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu evde vardı abim kullanırken görmüştüm çok takır tukur yapıyor ve açıkçası pek beğenmedim Trendyol'da olursa sevinirim orada kuponlarım ve cüzdanda para var.
Evet replika ürün orjinal olsa daha iyi olur normalde monster pusat veya msi gc30 düşünüyordum fakat ikiside stokta yoktu bende arayışa çıktım.OEM PS4 Dualshock 4 V2 Siyah Gamepad (PS4 ve Pc Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OEM Ps4 Dualshock 4 V2 Siyah Gamepad (ps4 Ve Pc Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Replika sanırım.