Arctech
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 84
Selamlar yeni bir klavye alacağım ve sadece trendyoldan alışveriş yapıyorum.Klavyenin ismi GamePower Calypso Rgb trendyolda 5 tane var ama mavi switch istediğim için 4 tane diyelim.Aralarında en fazla satın alınan klavye bu ;
www.trendyol.com
Ve gördüğünüz üzere açıklama bölümünde veya ürün bilgilerinde hangi switch olduğu ve rgb mi rainbow mu olduğu yazmıyor.Sonra klavyenin rgb ve mavi switch olanını buldum;
www.trendyol.com
Ondada şöyle bir sıkıntı var tek 1 kişi satın almış ve GoGameShopa güvenemedim açıkçası,şikayet vardada gogameshop hakkında kargoyu göndermediği hakkında şikayetler var.Ne yapacağımı bilmiyorum aydınlatın beni lütfen.

GamePower Calypso Siyah Mekanik Su Geçirmez Gaming Klavye Fiyatı - Trendyol
Gamepower Calypso Siyah Mekanik Su Geçirmez Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ve gördüğünüz üzere açıklama bölümünde veya ürün bilgilerinde hangi switch olduğu ve rgb mi rainbow mu olduğu yazmıyor.Sonra klavyenin rgb ve mavi switch olanını buldum;

Gamepower Calypso Rgb Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamepower Calypso Rgb Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ondada şöyle bir sıkıntı var tek 1 kişi satın almış ve GoGameShopa güvenemedim açıkçası,şikayet vardada gogameshop hakkında kargoyu göndermediği hakkında şikayetler var.Ne yapacağımı bilmiyorum aydınlatın beni lütfen.