Trendyol Saçmalığı

Arctech

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Selamlar yeni bir klavye alacağım ve sadece trendyoldan alışveriş yapıyorum.Klavyenin ismi GamePower Calypso Rgb trendyolda 5 tane var ama mavi switch istediğim için 4 tane diyelim.Aralarında en fazla satın alınan klavye bu ;

Ve gördüğünüz üzere açıklama bölümünde veya ürün bilgilerinde hangi switch olduğu ve rgb mi rainbow mu olduğu yazmıyor.Sonra klavyenin rgb ve mavi switch olanını buldum;

Ondada şöyle bir sıkıntı var tek 1 kişi satın almış ve GoGameShopa güvenemedim açıkçası,şikayet vardada gogameshop hakkında kargoyu göndermediği hakkında şikayetler var.Ne yapacağımı bilmiyorum aydınlatın beni lütfen.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
İkinci seçenek pek güvenilir elmedi, ilk seçenek daha güvenilir duruyor. Bu arada ürün bildiğim kadarıyla optik-mekanik bir klavye. Mor-mavi renk arası switchleri bulunuyordu.

Son düzenleme:

Arctech

Asistan
Reaksiyon puanı
84
İkinci seçenek pek güvenli gelmedi, ilk seçenek daha güvenli duruyor. Bu arada ürün bildiğim kadarıyla optik-mekanik bir klavye. Mor-mavi renk arası switchleri bulunuyordu.
evet ama rgb olanı da var olmayanıda red switchi de var mavi switchi de ? Napayım sence bana yardım et lütfen

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
evet ama rgb olanı da var olmayanıda red switchi de var mavi switchi de ? Napayım sence bana yardım et lütfen

Calypso'yu istiyorsanız ilk seçeneğe bakın, ayriyeten bütçe yetiyorsa şu ürünü de bir inceleyin derim:

Arctech

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Calypso'yu istiyorsanız ilk seçeneğe bakın, ayriyeten bütçe yetiyorsa şu ürünü de bir inceleyin derim:

işte riski göze almak zor,mavi switch ve rgb istiyorum red switch falan gelirse sıkıntı çıkar.Bilmediğin bir şeyi almassın sende olsan dimi ?Attığın klavyeyi bilyiorum ama bütçem o kadarını karşılamıyor