Trend vs Bitdefender

Hangisi sizce???

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bir soru ile karşınızdayım elimde olan 915 günlük bitdefender is 2013 lisansı ile 152 günlük trend micro tis 2012 lisansı var hangisini önerirsiniz ?
pc özelliklerim
2 gb ram
2.80 ghz
pentium(R) dualcore işlemci
windows 7 ultimate 32 bit
fazla kasmaması önemlidir
koruma,virüs silme ve tanıma vs yönünden ve sistemi fazla kasmaması yönünden değerlendirebilirmisiniz?

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kesinlikle Bitdefender öneririm. Virus tanımı, temizliği çok iyi. 2 GB RAM yeterli olacaktır.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 gb rammi one yav öyle sanki cryss2 oynuyoruz :)

arkadaşım sanane hem ben istersem arttırırım ramı hem 32 benim pc senin pcinin özelliklerini söyledee

dalgamı gectin anlamadım

Kesinlikle Bitdefender öneririm. Virus tanımı, temizliği çok iyi. 2 GB RAM yeterli olacaktır.

teşekkürlerde anket yaptım onun sonucuna göre ya simdi yada sonra kurucam
ayrıca şu sorum olucak size bitdefenderde otomatik virüs silme özelligi varmı trendde varda

ayrıca bitdefender is 2013 ün türkçesini nereden bulabilirim??? orijinal olarak

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ben 2 GB RAM yeterli derken Bitdefender İS tam stabil çalışabilmesi için gerekli olan bellek miktarını ifade etmek istedim.

Evet, Bitdefender'da da otomatik silme özelliği mevcut. Final sürümü henüz yeni çıktı, Türkçe sürüm en az 2 ay sonra çıkar bence...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşım sanane hem ben istersem arttırırım ramı hem 32 benim pc senin pcinin özelliklerini söyledee

dalgamı gectin anlamadım

teşekkürlerde anket yaptım onun sonucuna göre ya simdi yada sonra kurucam
ayrıca şu sorum olucak size bitdefenderde otomatik virüs silme özelligi varmı trendde varda

ayrıca bitdefender is 2013 ün türkçesini nereden bulabilirim??? orijinal olarak

estağfrullah ne dalgası ben program için dedim 2 gb ram çok fazla eset5 kullanıyorum gayet iyi memnunum seninle alakası yok yanlış anlamışın dostum 2 ram hakikaten çok değilmi sizce

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 GB RAM yeterli derken Bitdefender İS tam stabil çalışabilmesi için gerekli olan bellek miktarını ifade etmek istedim.

Evet, Bitdefender'da da otomatik silme özelliği mevcut. Final sürümü henüz yeni çıktı, Türkçe sürüm en az 2 ay sonra çıkar bence...
peki bir sorum daha olucak 2 gb ramim var ve ben online oyun oynuyorum acaba pcimde kasma olurmu yani 2 gbdan fazla rammi gerekir yapacağım işler için

estağfrullah ne dalgası ben program için dedim 2 gb ram çok fazla eset5 kullanıyorum gayet iyi memnunum seninle alakası yok yanlış anlamışın dostum 2 ram hakikaten çok değilmi sizce
pardon kardeşim kusura bakma dalga geçtin sandım bir an sinirlendim kusura bakma çok özür dilerim yanlış anlamışım ben :(

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
peki bir sorum daha olucak 2 gb ramim var ve ben online oyun oynuyorum acaba pcimde kasma olurmu yani 2 gbdan fazla rammi gerekir yapacağım işler için

Sanırım yeterli olacaktır, 2013 sürümünde ne gibi değişiklikler, iyileştirmeler yapmışlar tam bilmiyorum...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım yeterli olacaktır, 2013 sürümünde ne gibi değişiklikler, iyileştirmeler yapmışlar tam bilmiyorum...

hmm türkçesini bekliyeceğim eğer 1 ay içinde falan çıkmazsa ingilizce 2013 sürümünü yüklerim türkçesi çıkıncada onu yüklerim

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bişi sorucam bu bitdefenderi pcime kurduğum zaman yanına ekstra bişi kurmam gereklimi(antimalware-spyware prog. gibi) zemana antilogger var zaten pcide yanina ekstra bişi kurmam gerklimi bitdefender is 2013ün yanına ??

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bişi sorucam bu bitdefenderi pcime kurduğum zaman yanına ekstra bişi kurmam gereklimi(antimalware-spyware prog. gibi) zemana antilogger var zaten pcide yanina ekstra bişi kurmam gerklimi bitdefender is 2013ün yanına ??

Bitdefender gayet üst seviyede bilgisayarınızı koruyacaktır. Başka bir program kurmanıza gerek yok...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender gayet üst seviyede bilgisayarınızı koruyacaktır. Başka bir program kurmanıza gerek yok...

çok teşekkür ederimm
peki trend micro tis yanina bi program gerekirmi ayriyetten ??

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Zemana'yı Trend Micro ile de kullanabilirsiniz, başka bir program gerekmez...

swingerjdho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle Bitdefender öneririm.
g.gif

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pcime trendi kaldırıp bitdefender is 2013 kurdum hayırlısı inşallah :D 908 gün kalmış lisans bitimine :O

ya bişi sorucam bi yerde okudum az önce bitdefender kaspersky motorunumu kullanıyor ???

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar pcime trendi kaldırıp bitdefender is 2013 kurdum hayırlısı inşallah :D 908 gün kalmış lisans bitimine :O

ya bişi sorucam bi yerde okudum az önce bitdefender kaspersky motorunumu kullanıyor ???

Kaspersky'in benim bilgisayarı cesede çevirdiğini, Bitdefender'ın ise gayet normal çalıştığını düşünürsek bence farklı motorları kullanıyorlar.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky'in benim bilgisayarı cesede çevirdiğini, Bitdefender'ın ise gayet normal çalıştığını düşünürsek bence farklı motorları kullanıyorlar.
isterseniz linki verebilirim orada kaspersky motorunu kullanıyor diye yazmıştı birisi

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
isterseniz linki verebilirim orada kaspersky motorunu kullanıyor diye yazmıştı birisi

Bitdefender'ın sitesinde ya da program özelliklerinde belirtilmediği sürece geçerliliği olacağını sanmıyorum. Sonuçta isteyen istediğini yazabilir. İnternette her görülen şeye inanmamak lazım.

Buyrun ben de size Bitdefender forumundan iki link vereyim. Her ne kadar kullanıcılar yazmış olsa da karşıt fikirler de olduğunu görebilirsiniz.

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=13530
http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=11521

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender'ın sitesinde ya da program özelliklerinde belirtilmediği sürece geçerliliği olacağını sanmıyorum. Sonuçta isteyen istediğini yazabilir. İnternette her görülen şeye inanmamak lazım.

Buyrun ben de size Bitdefender forumundan iki link vereyim. Her ne kadar kullanıcılar yazmış olsa da karşıt fikirler de olduğunu görebilirsiniz.

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=13530
http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=11521

çok teşekkür ederim :)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Trend Micro'yu boşver bence :)
Virüs tespiti güvenlik duvarı bilemem ama çok basit geliyor bana.O kadar basit olduktan sonra güvenemiyorum ki :)
Bir de saçma tespitleri vardı geçen kullandığımda.ASC virüs filan :D

Bitdefender en son kullandığımda fena kasıyordu.Açılış etkilenmişti.
Şu anda Norton kullanıyorum önerebilirim.Ama bitdefender'ın kasma dışında çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Trend Micro'yu boşver bence :)
Virüs tespiti güvenlik duvarı bilemem ama çok basit geliyor bana.O kadar basit olduktan sonra güvenemiyorum ki :)
Bir de saçma tespitleri vardı geçen kullandığımda.ASC virüs filan :D

Bitdefender en son kullandığımda fena kasıyordu.Açılış etkilenmişti.
Şu anda Norton kullanıyorum önerebilirim.Ama bitdefender'ın kasma dışında çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
bendede ASC yüklü uzun zamandır ve hiçbir zaman virüs diye algılamadı ve aylardır bende trend yüklü hiçbir zaman yanlış alarm vermedi evet arayüzü basit olabilir ama ayarlarını kurdunmu kafan rahat virüsü kendi siliyor sana sormadan bence süper trend micro