Trend micro Windows 7 Kulurumu

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben trend micro kullanıyorum işletim sistemim windows 7
trend micro hakkında az önce bi araştırma yaptımda trend micro vista ve 7 üzerinden yükleme yaparken galiba yönetici olarak çalıştırılıp yüklenmesi gerekiyormuş galiba.Ben normal çalıştırıp yükledim
yönetici olarak çalıştırıp tekrardan yüklememmi gerekiyor ?
neden bi program normal olarak değilde yönetici olarak çalıştırılıp yüklenir ?
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Normal yüklediğim programlarda hiçbir sorun olmadı.
Bunların içerisinde trend micro titaniumda var ;)

Konu başlığı yazarkende sorununuzu içeren cümleler kurun :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman sorumu tekrarlıyorum
Benim işletim sistemim windows 7.Az önce trend micro ile ilgili araştırma yaparken trend micronun vista ve 7'de yönetici olarak çalıştırılması ile ilgili bir yazı gördüm (çeviri) onunlan ilgili olan sorum şu:
Trend microyu vista ve 7 kurulu işletim sistemlerine kurulum yaparken yönetici olarak çalıştır diyerek mi kurulum yapmalıyız ve trend microyu yükledikten sonra pcyi taratma yaparken yönetici olarakmı çalıştırmalıyız ?
kısacası trend micronun windows 7 üzerinde kurulumu ve çalıştırılması nasıl olmalıdır?

taken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trend Micro'yu Windows 7 üzerine kurarken ayrıca bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Direk kurulum yapabilirsiniz.
Yalnız bilgisayarın local admin kullanıcısı olmanız gerekir ki buda sadece trend micro'ya has bir durum değil genel program kurulumlarında geçerli bir durumdur.
Windows 7'de Denetim Masası Kullanıcı Hesaplarından tanımlı kullanıcıları ve yetkilerini görebilir ve değiştirebilirsiniz. (tabi yönetici hakkınız yoksa local admin şifresini bilmeniz gerekir.)

Kısaca Trend Micro'nun kurulumunu yaptıysanız gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gerek yok kafanızı takmayın böyle şeylere.. Kurulduysa bir sorun yok.

jushi330

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal yüklediğim programlarda hiçbir sorun olmadı.
g.gif

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim arkadaşlar bi yerde win 7 için yönetici olarak çalıştır diyodu yüklerken ondan sordum

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Ben normal direk yükledim rahatça kullanıyorum.