Trend Micro Titanium Internet Security 2012 mi? Ücretsiz Antivirüsler Mi :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
elimde 1 yılıık bu antivirüsten var.Daha önce denemedim bile adından bahsedildiğini de bilmiyorum.Arayüzü de fazla basit geldi.Bunun içinde neler var bunu kullanacağına avast! ücretsiz kullan falan der misiniz?Bir de Web Denetimi yok sanırım,ne önerirsiniz?

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ne TMicro'yu ne de Nortonu önermem.

Comodo kullanıyorum gayette iyi.(Kampanyası vardı bir ara)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Trend Micro gayet sağlamdır Japon çıkışlı bir yazılım. Daha önce farklı bir isimle piyasadaydı fakat ismi unuttum :D Bence Trend Microya devam et.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bizde pek bilinmese de bana göre en iyisi f-secure. Hafif, sorunsuz ve güçlü bir av. Ayrıca şuan 6 ay bedava deneme imkanı da var.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yeni bilgisayarımın içinde geldi o nedenle sordum 1 yıl lisansı var.Comodoyu gerçekten beğenmiyorum(free sürümünü) bir aralar fanboydum baktım hiç virüs bulamıyor sildim avast kurdum ondan çok memnun kaldım(kasma hariç)

Silmeme gerek var mı kalsın aman ya kurarsın sonra mı dersiniz?Eğer berbat bir yazılım değilse kalsın.Bankacılık falan yapmıyorum bir de sadece cracklerden virüs kapabilirim :)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
valla benim tavsiyem kaldırıp ücretsizlerden birini kurmanız..

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bizde pek bilinmese de bana göre en iyisi f-secure. Hafif, sorunsuz ve güçlü bir av. Ayrıca şuan 6 ay bedava deneme imkanı da var.

F-Secure, Finlandiya çıkışlı bir koruma programı. Eskilerden F-Prot motoru, Bitdefender motoru ve Ad-Aware zararlı tanımlarını kullanıyor diye biliyorum. 2010 sürümleri ile birlikte çok hafif bir seviyeye geldi sistem üzerinde hissedilmiyor pek, bende öneririm gayet başarılı bir koruma programıdır.

Yeni bilgisayarımın içinde geldi o nedenle sordum 1 yıl lisansı var.Comodoyu gerçekten beğenmiyorum(free sürümünü) bir aralar fanboydum baktım hiç virüs bulamıyor sildim avast kurdum ondan çok memnun kaldım(kasma hariç)

Silmeme gerek var mı kalsın aman ya kurarsın sonra mı dersiniz?Eğer berbat bir yazılım değilse kalsın.Bankacılık falan yapmıyorum bir de sadece cracklerden virüs kapabilirim :)

Crack işleri ile uğraştığınız sürece hiçbir koruma programı sizi koruyamayacaktır...

Trend Micro sisteminizde kalsın bulut tabnalı koruma ile etkili bir koruma sağlayabilir ama virus silme konusunda çok üst düzey değildir aa genel itibariyle iyi bir antivirus programıdır...

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cracksiz yazılım kullanmamamın mümkünatı yok olabiliğince ücretsizleri tercih ediyorum ama oyun konusunda maalesef o alana yöneliyorum.Oyunları kurmadan önce ilaç dosyalarını virustotalden taratıyor ,sıkıntılıysa kurmuyorum.

bu arada önerileriniz için teşekkür ederim.F Secure i 6 ay sıkıntısız kullanabilir miyim?

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
üstünden bayağı geçti de,hala kaldırmadım trend microyu.bana yetecek kadar koruma sağlıyor gibi hatta oyun klasörlerine tıkladığım anda crackler kuş olup uçuyor.biraz daha gitsin bakalım.

Bir de Sophos,Vipre,F-Prot falan bir kaç tane daha tuhaf antivirüsler gördüm,totalvirüsde her tarattığıma kulp takıyorlar.Kurmayı deneyecektim yanlış alarm çok veriyorlarmış vazgeçtim.